Što mi je izmamilo smješak danas?
- Alastorus
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
Joj takvih "skinsića" se nakotilo u zadnjih tri godine, o ideologiji imaju pojma koliko i muslimani o uzgoju svinja. Nema to veze sa subkulturom niti sa ideologijom nego sa ozbiljnim pomanjkanjem iq-a i muda. Klinci su odbaceni od svega, pa nalaze zadovoljstvo u maltretiranju neduznih.Bilo je takvih i za moje vrijeme, al smo zazirali od njih.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- callac
moj maji Fjanko 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Javljeno da će frendica iz srednje imati ulogicu u Krv nije voda pa sam gledala dok sam kuhala ručak
..malo sam i plakala od luka po običaju, taman se ukomponiralo u taj štih serije, neprocjenjivo.

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
hahahahahAsfodel wrote:Javljeno da će frendica iz srednje imati ulogicu u Krv nije voda pa sam gledala dok sam kuhala ručak..malo sam i plakala od luka po običaju, taman se ukomponiralo u taj štih serije, neprocjenjivo.
![]()

- Asfodel
Prejebena je bilaDecadentor wrote:hahahahahAsfodel wrote:Javljeno da će frendica iz srednje imati ulogicu u Krv nije voda pa sam gledala dok sam kuhala ručak..malo sam i plakala od luka po običaju, taman se ukomponiralo u taj štih serije, neprocjenjivo.
![]()
![]()
trešerica neka
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
John_Ryder
ajde ajde imali ste i vi ziher faze mlaćenja emača po zrinjevcuAlastorus wrote:Joj takvih "skinsića" se nakotilo u zadnjih tri godine, o ideologiji imaju pojma koliko i muslimani o uzgoju svinja. Nema to veze sa subkulturom niti sa ideologijom nego sa ozbiljnim pomanjkanjem iq-a i muda. Klinci su odbaceni od svega, pa nalaze zadovoljstvo u maltretiranju neduznih.Bilo je takvih i za moje vrijeme, al smo zazirali od njih.
- Victor Crowley
Čini se da nisi bio u BosniAlastorus wrote:Joj takvih "skinsića" se nakotilo u zadnjih tri godine, o ideologiji imaju pojma koliko i muslimani o uzgoju svinja. Nema to veze sa subkulturom niti sa ideologijom nego sa ozbiljnim pomanjkanjem iq-a i muda. Klinci su odbaceni od svega, pa nalaze zadovoljstvo u maltretiranju neduznih.Bilo je takvih i za moje vrijeme, al smo zazirali od njih.
- john_constantine
došla konačno majica final destination 5.
preodlična je, nema veze što je L veličina.
Jedva ju čekam nositi.

preodlična je, nema veze što je L veličina.
Jedva ju čekam nositi.
Michel puši karu.
- Ašow
- elrania
ovo http://xaxor.com/bizarre/17893-Car-vs-Pool.html i onda još više kad sam skužila registraciju
- metallicat
ogromno olakšanje da nemoram ništa platit za ovu god, tj samo obranu diplome sad kad završim

- Alastorus
Kad sam ja bio u shemi, emača nije bilo nigdje u gradu xDJohn_Ryder wrote:ajde ajde imali ste i vi ziher faze mlaćenja emača po zrinjevcuAlastorus wrote:Joj takvih "skinsića" se nakotilo u zadnjih tri godine, o ideologiji imaju pojma koliko i muslimani o uzgoju svinja. Nema to veze sa subkulturom niti sa ideologijom nego sa ozbiljnim pomanjkanjem iq-a i muda. Klinci su odbaceni od svega, pa nalaze zadovoljstvo u maltretiranju neduznih.Bilo je takvih i za moje vrijeme, al smo zazirali od njih.
OT : Iako prehlađeno čist okej.
Last edited by Alastorus on 29 Sep 2011, 15:36, edited 1 time in total.
Now I lay me down to sleep,
- Ašow
True.Alastorus wrote:Joj takvih "skinsića" se nakotilo u zadnjih tri godine, o ideologiji imaju pojma koliko i muslimani o uzgoju svinja. Nema to veze sa subkulturom niti sa ideologijom nego sa ozbiljnim pomanjkanjem iq-a i muda. Klinci su odbaceni od svega, pa nalaze zadovoljstvo u maltretiranju neduznih.Bilo je takvih i za moje vrijeme, al smo zazirali od njih.
- john_constantine
prekrasni mali mačić... Naš mačak koji je ostao bez jednog oka je ove godine dobio svoje prve potomke. Baš lijepi mališani, ali ovaj mi je baš prirastao k srcu. Isti on, samo s dvije bijele mrlje na leđima, ali isti karakter. Mazan, sladak, kratkodlaki sivi/bijeli mačak. Baš je prekrasan i prisvojiti ću ga.
Michel puši karu.
- elrania