The raid (2012)
-
Mr. Pang
The raid (2012)
Film koji bi trebao izmamiti smiješak na lice svakog ljubitelja akcije (barem tako izgleda prema traileru), a redatelj i gl. glumac su isti kao i u indonezijskom akcijskom hitu Merantau pa je i to dovoljno za garanciju dobre akcije. kao datum izlaska se spominje početak 2012.
A criminal overlord lives on the top floor of a large apartment building. It is wired to the nines with cameras and speakers. No one moves in this building without him knowing it. He owns everything and everyone inside it. Two-bit criminals take refuge behind its doors. Junkies get their fix in derelict apartments. Nearly everyone inside the building is bought and owned by this overlord. Iko Uwais is Rama, a rookie SWAT team member. One of twenty attempting to infiltrate this fortified complex and snatch the boss. Thing is, they are discovered and whole building turns on them and they have to fight for lives, from floor to floor, room by room. Do they continue with their mission? Or do they just try to get out and survive?
The US release adds music by Mike Shinoda of Linkin Park.
http://www.youtube.com/watch?v=UmYAvikSPrA
A criminal overlord lives on the top floor of a large apartment building. It is wired to the nines with cameras and speakers. No one moves in this building without him knowing it. He owns everything and everyone inside it. Two-bit criminals take refuge behind its doors. Junkies get their fix in derelict apartments. Nearly everyone inside the building is bought and owned by this overlord. Iko Uwais is Rama, a rookie SWAT team member. One of twenty attempting to infiltrate this fortified complex and snatch the boss. Thing is, they are discovered and whole building turns on them and they have to fight for lives, from floor to floor, room by room. Do they continue with their mission? Or do they just try to get out and survive?
The US release adds music by Mike Shinoda of Linkin Park.
http://www.youtube.com/watch?v=UmYAvikSPrA
- sikeone
Re: The raid (2012)
trailer izgleda predobro i brutalno ovo se definitivno gleda
J...š film u kojem nema tuče
- Scarface
Ufffffffffffffffff

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- boyko
ovo jebeno izgleda! 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Andrej
- john_constantine
i ja se pridružujem. Isus, jedva čekam koliko sam se napalio na trailer. Takav žestoki akcijski film već dugo nisam vidio.
Jedva čekam čuti cijeli film bez te pozadinske muzike..
Jedva čekam čuti cijeli film bez te pozadinske muzike..
Michel puši karu.
- elrania
malo pratim ovakvo što, no ovo izgleda super. iznenadilo me da je tak krvavo s obzirom na očekivanja koja sam imala!
zakon! gledat će se
zakon! gledat će se
- Andrej
Ako nekoga i dalje interesuje - pojavio se na torentima, samo tražiti pod The Raid: Redemption (2011)
Vidim da mu je ocena na IMDb 8,3.
We're all mad here...
- dragonheart
Ghaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... A tak sam to htjeo vidit u kinu, al ne znam da ću si moći pomoći...Andrej wrote:Ako nekoga i dalje interesuje - pojavio se na torentima, samo tražiti pod The Raid: Redemption (2011)
Makar opet, The Expendablese sam imao doma mjesec dana prije neg su došli u kino i uspio sam
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- john_constantine
The Raid: Redemption - kako jebeno dobar film! Odlični i vrlo brutalni fajtovi, puno pucnjave, eksplozije, mrtvih, nasilja i krvi, s napetom radnjom i preokretima sve do vrhunskog brutalnog finala, s sjajnim završetkom. Totalna brutala od filma, jedino se poslije sat vremena radnja malo uspori i izgubi na dinamici. 5/5
Michel puši karu.
-
Mr. Pang
odličan film, tučnjava u hodniku i ona na kraju su stvarno
konačno pravi akcijski film koji nije razočarao u najavama. pogledao ga dvaput u 2 dana
konačno pravi akcijski film koji nije razočarao u najavama. pogledao ga dvaput u 2 dana
-
John_Ryder
same pohvale za ovaj film,brutalna akcija skroz do kraja ! 8/10 
- Liske
Samo udri zato volim te filmove sa istoka
ali jedino sto me ubilo je prevod bio pola na engleskom pola na nasim jezicima ala majko nisam uspio da sastavim 50% filma
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
- john_constantine
da, daLiske wrote:Samo udri zato volim te filmove sa istokaali jedino sto me ubilo je prevod bio pola na engleskom pola na nasim jezicima ala majko nisam uspio da sastavim 50% filma
Michel puši karu.
- Liske
I to biram izmedju dva torenta na jednom pise da ima cro sub sa engleskim i ja izaberem ovaj drugi kad ono isto :Ojohn_constantine wrote:da, daLiske wrote:Samo udri zato volim te filmove sa istokaali jedino sto me ubilo je prevod bio pola na engleskom pola na nasim jezicima ala majko nisam uspio da sastavim 50% filma
Ne znam gdje je našao taj prijevod... Ja sam gledao s prevedenim titlovima, pa sam bio miran.
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-