Tattoo & Piercing
- elrania
- Jane Doe
Re: Tattoo & Piercing
elrania wrote:ček, kak ovaj tjedan? kaj ne 30.?
da, sorite, ja sam sve pobrkala
ovaj tjedan crtam, drugi tjedan bušim
a eto, ja bi to sve prije obavila
e da, kak uho ???

- elrania
aaah, ok, mi ipak premalo pričamo 
ja sam doma, hladno je i pada kiša, nije to za putovat
(spavala do 3 i tak
)
a i ne bih mogla dobit one pare ovaj mjesec, jer je prekasno za uplatu pa ono, nja, idem 30.
ja sam doma, hladno je i pada kiša, nije to za putovat
a i ne bih mogla dobit one pare ovaj mjesec, jer je prekasno za uplatu pa ono, nja, idem 30.
- Jane Doe
ok, znaći 30. je TAJ DANelrania wrote:aaah, ok, mi ipak premalo pričamo
ja sam doma, hladno je i pada kiša, nije to za putovat(spavala do 3 i tak
)
al će da se buši i bocka i sve toga 30-og

- elrania
uho ćemo pogledati, jer sumnjam da će se nakit stić sterilizirati za tak malo vremena
(a treba u nekih 20 do 12 već krenut do zeleta) pa dođem već koji dan početkom tjedna 
- metallicat
nisam htjela ništa reć da se ne ureknem ili da mi opet termin ne propadne. ugl, danas sam završena. malo je poveća sve skupa, dobar dio gornjih leđa je išaran. iskreno, pojma nemam kako sve to izgleda, jer sam jedva čekala da bude gotovo od boli. znam da sam dosadna s tim, ali ovo što je danas bilo, jednostavno ne postoji riječ za tu agoniju. znoj mi je kapao s ruku, bilo ga po licu, iznad usana, strašno. ja neznam ni kako sam izgurala. osim što je dovršio gornji dio i desnu stranu, popravio je facu jer mi je jako puno boje otišlo s kičme, znači usne i zubi, nos. dodao je krv koja je jedina u boji, i koliko sam nabrzinu pogledala izgleda mi jebeno. mislim da mi je čak taj mali dijelić najbolji u svemu. baš su joj usne zamrljane s desne strane, pretvara se u kap, i baš ju je odlično napravio, kao 3d. (valjda sam dobro vidjela
) sa svih strana je dodao neke sjene jer mu se činilo da je bzvz ostavit ju s tim klobukom gore.
eto, više nemam šta reć, osim da mi je drago da je gotovo neopisivooo i ne mislim baš tako brzo sljedeću heh.
eto, više nemam šta reć, osim da mi je drago da je gotovo neopisivooo i ne mislim baš tako brzo sljedeću heh.

- Jane Doe
ajme cat, zakon, baš mi je drago. veselim se slikama kad se bodeš mogla pofotkat. s obzirom na opisano, vjerujem da je sve još uvijek dosta bolno i osjetljivo.... i sama imam skoro cijeli gornji dio leđa popunjen pa znam kak je veselo mjesto za trpit iglu, a i par dana nakon toga sam se osjećala kao pretučena čekićem za meso, onako, samo na dodir... bilo je gadno dirat po tome, a treba prat i mazat
ali na kraju se sve zaboravi i tetovaža ostane i svaki puta kad ju pogledaš izmami ti osmjeh i jedino kaj osjećaš je veselje i ponos....
i sama sam rekla da fala bogu kaj su leđa gotova, da više nebi niš tamo, ali jebiga, planiram uskoro popunit cijela
planiram i koljeno
i trbuh... jebga, popizdiš valjda na kraju od toga pa ti je više ravno i počne te veselit osjećaj, kakav god bio
ali zato sam još uvijek u smrtnom strahu od piercinga, brijem da ću imat pripremljenu vrećicu u jednoj ruci, za svaki slučaj
sramota, jebiga, znam 
ali na kraju se sve zaboravi i tetovaža ostane i svaki puta kad ju pogledaš izmami ti osmjeh i jedino kaj osjećaš je veselje i ponos....
i sama sam rekla da fala bogu kaj su leđa gotova, da više nebi niš tamo, ali jebiga, planiram uskoro popunit cijela
planiram i koljeno
i trbuh... jebga, popizdiš valjda na kraju od toga pa ti je više ravno i počne te veselit osjećaj, kakav god bio
ali zato sam još uvijek u smrtnom strahu od piercinga, brijem da ću imat pripremljenu vrećicu u jednoj ruci, za svaki slučaj

- metallicat
- Jane Doe
uuuuu super
srtali smo pune 2 ure, jebemu
na kraju će bit ful veliko, dodali smo još jedan set plamićaka koji ide ispod ovog plamena. na foru onih hot rod kad idu u 2 sloja, jer hot rod sam za sebe izgleda mršavo. crtao je na meni i oda druga prića, puno bolje sve skupa igleda, a onda smo dodali oko svega ono zrakasto svjetlo i izgleda zakon, ono, kompletirana je slika. drago mi je da se dalo izvuć toliko iz toga i sad jedva čekam 14.10.
da, i odma sam mu najavila da će imat puno posla jer treba i leđa popunit i pitam ga onako dal sluša P.Lost i ode do kompa, ceri se i pusti 2. album, ma toooo
čovjek je fan svega dobroga. planiram leđa napravit malo u tom stilu inspirirano njihovom glazbom i artworkom, pa mi je ovo super head start kad je čovjek fan i kad kuži bit toga, ma zakon. čak predlaže da nebi sve c-b neg da bi se dalo malo boje ubacit.... to počinjemo crtat već 14. jer ovo tetoviranje neće uzet tak puno vremena, a imamo cijeli dan za sebe
da, i nisam @consa zaboravila.... nisam imala vremena da prostudiravamo i to, jebga, jedva sam imala vremena da svoje napravim kako se spada do kraja....
reko je lik da će provjerit mailove, al da im je znao srat onaj obrazac za upite i ne prikazivat sve kaj je pristiglo, pa sam rekla da ću mu ja poslat tu sliku jer mu tak i tak trebam slat neke svoje fotke vezne za ovo kaj ćemo meni radit, pa usput pikenm i to. pa eto, bude sve dobro
srtali smo pune 2 ure, jebemu
na kraju će bit ful veliko, dodali smo još jedan set plamićaka koji ide ispod ovog plamena. na foru onih hot rod kad idu u 2 sloja, jer hot rod sam za sebe izgleda mršavo. crtao je na meni i oda druga prića, puno bolje sve skupa igleda, a onda smo dodali oko svega ono zrakasto svjetlo i izgleda zakon, ono, kompletirana je slika. drago mi je da se dalo izvuć toliko iz toga i sad jedva čekam 14.10.
da, i odma sam mu najavila da će imat puno posla jer treba i leđa popunit i pitam ga onako dal sluša P.Lost i ode do kompa, ceri se i pusti 2. album, ma toooo
da, i nisam @consa zaboravila.... nisam imala vremena da prostudiravamo i to, jebga, jedva sam imala vremena da svoje napravim kako se spada do kraja....
reko je lik da će provjerit mailove, al da im je znao srat onaj obrazac za upite i ne prikazivat sve kaj je pristiglo, pa sam rekla da ću mu ja poslat tu sliku jer mu tak i tak trebam slat neke svoje fotke vezne za ovo kaj ćemo meni radit, pa usput pikenm i to. pa eto, bude sve dobro

- Josef K
Tek sad vidim ovoAlastorus wrote:Ovaj tjedan bušenje, na redu je obrva
Moja se več počinje raspadat, al ne želim ga skinut
Možda ga skinem i zbušim drugu.
- elrania
bravo eror, ljubim ga u čeloJane Doe wrote:čak predlaže da nebi sve c-b neg da bi se dalo malo boje ubacit
@zadro: pa buši drugu stranu, da
- Josef K
Strah me ožiljka na obje obrve

- elrania
meni se jedna mini točnica nazire, ni ne kužim je pol vremena.
a sad, drugo je da ti odbacuje i da imaš nekih sl. problema, onda bi se već jače poznalo, jer je više tkiva oštećeno.
a sad, drugo je da ti odbacuje i da imaš nekih sl. problema, onda bi se već jače poznalo, jer je više tkiva oštećeno.
- Alastorus
Ja busim zapravo labret opet, drugu rupu do ovog (stigli draimani) + vracam ovaj na obrvi ^^ Ma busi samo, oziljci su nebitniZadro wrote:Tek sad vidim ovoAlastorus wrote:Ovaj tjedan bušenje, na redu je obrva![]()
![]()
Moja se več počinje raspadat, al ne želim ga skinut![]()
Možda ga skinem i zbušim drugu.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- metallicat
ajd, super. baš mi dragoJane Doe wrote:uuuuu super![]()
srtali smo pune 2 ure, jebemu![]()
na kraju će bit ful veliko, dodali smo još jedan set plamićaka koji ide ispod ovog plamena. na foru onih hot rod kad idu u 2 sloja, jer hot rod sam za sebe izgleda mršavo. crtao je na meni i oda druga prića, puno bolje sve skupa igleda, a onda smo dodali oko svega ono zrakasto svjetlo i izgleda zakon, ono, kompletirana je slika. drago mi je da se dalo izvuć toliko iz toga i sad jedva čekam 14.10.![]()
da, i odma sam mu najavila da će imat puno posla jer treba i leđa popunit i pitam ga onako dal sluša P.Lost i ode do kompa, ceri se i pusti 2. album, ma toooočovjek je fan svega dobroga. planiram leđa napravit malo u tom stilu inspirirano njihovom glazbom i artworkom, pa mi je ovo super head start kad je čovjek fan i kad kuži bit toga, ma zakon.