Supernatural (2005-)
- john_constantine
Re: Supernatural
Supernatural - 7. sezona počinje 24.09.11. s epizodom "The New Boss"
Michel puši karu.
- Horrorist
- Jane Doe
odličnojohn_constantine wrote:Supernatural - 7. sezona počinje 24.09.11. s epizodom "The New Boss"
a taman sam zgotovila dosadašnje sezone, onako, u komadu, i nemoram dugo čekat za nastavak, to se traži

- Info
Trebali su odavno stat no gledat će se
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Scarface
Mene samo zanima taj novi veliki neprijatelj, jer Cas to izgleda neće bit. Naveliko se priča o Cainu, šta je po meni dobar izbor.john_constantine wrote:Supernatural - 7. sezona počinje 24.09.11. s epizodom "The New Boss"
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
u, ludilo, možda će ova sedma sezona čak i biti dobra.Scarface wrote:Mene samo zanima taj novi veliki neprijatelj, jer Cas to izgleda neće bit. Naveliko se priča o Cainu, šta je po meni dobar izbor.john_constantine wrote:Supernatural - 7. sezona počinje 24.09.11. s epizodom "The New Boss"
Michel puši karu.
- Scarface
A ne znan, 6. je počela dobro, sve je išlo prema nekoj ludilo tematici i onda su ga u zadnjoj četvrtini zasrali s lame objašnjenjem i otkrivanjem pravog krivca. Iako je ona izjohn_constantine wrote:u, ludilo, možda će ova sedma sezona čak i biti dobra.Scarface wrote:Mene samo zanima taj novi veliki neprijatelj, jer Cas to izgleda neće bit. Naveliko se priča o Cainu, šta je po meni dobar izbor.john_constantine wrote:Supernatural - 7. sezona počinje 24.09.11. s epizodom "The New Boss"
SpoilerShow
Casovog
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Josef K
Nikad neču shvačat te pederske Supernatural postere.
Sam izgleda ko jebeni žigolo na prvom.

Sam izgleda ko jebeni žigolo na prvom.
SpoilerShow

- Decadentor
- john_constantine
- Info
Pa kada je to CW, kuća koja je inače za teen uzraste, a supernatural najviše prate ženski dio publike i najviše razgovaraju o seksi samu i deanu pa castiel itd. na koju god sam raspravu naišao na nekom forumu, uvijek su u raspravama cure, klinke koje stavljaju najbolje dijelove iz pojedine epizode, gifove, cjvetiće itd. Bljuje mi se već od toga
Jedino ovdje nije tako, tu se baš raspravlja o epizodama, različitim teorijama što bi moglo biti itd.
Jedino ovdje nije tako, tu se baš raspravlja o epizodama, različitim teorijama što bi moglo biti itd.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- Josef K
Istina, ali mojim frendicama koje gledaju seriju i sline za njima su smiješni posteri.
Daj ih pogledaj, mislim wtf?
Daj ih pogledaj, mislim wtf?
- Scarface
Pa meni je drugi poster ok. Jbg, ništa drukčije od Smallvillea, Gossip Girl-a i ostalih CW serija, samo šta su ode dva brata koja su kao ludilo zgodni pa sve to ispada puno više gej.
Inače, šta se tiče premijere 7. sezone, u globalu san zadovoljan,
Inače, šta se tiče premijere 7. sezone, u globalu san zadovoljan,
SpoilerShow
Casova sudbina me rastužila, al drago mi je da se ipak iskupija na kraju, dok mi se izbor tih novih negativaca, Leviathana, nimalo ne sviđa. Mislin, nakon demona, anđela i čudovišta, šta su sad oni? Stari gotovo koliko Bog i Smrt? Bijesne zvijeri željne uništenja koji je svrha samom sebi? Kolko vidin, oni su bili zatočeni u Čistilištu, u kojem je kasnije Eva odbačena kao Mother of All Monsters, ali očito nije najmoćnija persona u Čistilištu. Po nekim spisima, Leviathan je jedan od 4 Princa Pakla, pa da li će ići na tu šemu? Jedini način na koji bi mi ovo bilo napeto jest da se malo istraži samo stvaranje Pakla, ono, kad je točno nastao, pri Luciferovom padu ili prije, kad su već i ljudi bili stvoreni (po čemu se razlikuje od Biblijske priče). Doista ne znan šta još mogu ubacit a da bude zanimljivo. Po meni, tribali su ić s Kainom, prvim ubojicom, i onda ubacit i Abela i napravit tu poveznicu s braćom na malo drukčiji način od onog Lucifer/Michael. Al dobro, vidit ćemo kako će ovo dalje ić.
- john_constantine
super.
Ma bar nisam previše zahtjevan, pa me zabavlja ova priča iako mi je zasmetalo kasnije što su neke stvari ostale neiskorištene. Eva je na kraju ispala skoro bezvezni lik iako je trebala biti moćno čudovište.
Leviathan mi je bar zvučno ime. U svakom ću slučaju i dalje pratiti seriju, ali zbilja se nadam da će ovo biti posljednja sezona...
Leviathan mi je bar zvučno ime. U svakom ću slučaju i dalje pratiti seriju, ali zbilja se nadam da će ovo biti posljednja sezona...
Michel puši karu.
- Josef K
Sviđa mi se prva epizoda, ali ja nikad neču prebolit to da nisu završili sa petom sezonom. Mogli smo imat savršenu seriju.
Ovo sve dalje če bit forsiranje i ubiranje para (ako ne ostanu bez gledatelja što je lako moguče).
Ovo sve dalje če bit forsiranje i ubiranje para (ako ne ostanu bez gledatelja što je lako moguče).