Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Venus and Vegas - ako imaš sat i pol viška i slobodno popodne, moći ćeš se solidno zabavit ss ovim filmom
-
Attack the Block - zabavan, inovativan i dinamičan film, definitivno osvježenje u filmovima ovakve tematike
- elrania
And Then There Were None (1945) - slatki filmić koji je na kraju ispao dosta jednostavan i nažalost uznemiren mojim višestrukim prekidima prikazivanja koji su sigurno nešto umanjili dojmove. volim ovakvo što gdje se da pogađati i promišljati tko je kriv, al moje preveliko razmišljanje me dovelo do toga da mi najlogičnija osoba bude najnezanimljivija i da je odbacim, jer neće valjda to biti to, pa prejednostavno je. i zeznuli su me stariji filmski efekti koje sam podcijenila i pomislila da to tak mora biti po njihovom, a ne da zaista tu nešto "smrdi". bah 
no, u globalu, zabavno je za pogledati, uć u taj jedan drugi svijet i prepustiti se

no, u globalu, zabavno je za pogledati, uć u taj jedan drugi svijet i prepustiti se

- Info
City Island - odlična dramedija, možda i najbolja uloga Andya Garcie. Odlični likovi, pogotov sin koji je opsjednut sa debelim ženama
svako krije svoju tajnu i ustvari se radi o tome. Sve do završne scene koje je vrhunska. Ta zadnja scena na ulici, tih 5, 6 minuta je nešto najbolje što sam vidio od glume unazad 5-10 godina. 8.5/10

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Victor Crowley
Inception; konačno. Film sam odugovlačio i konačno sam ga pogledao. Film je super! 8/10
-
x men: first class - bilo je simpa vidjeti početak priče, solidan film
- Josef K
The Dark Knight - 9/10
Obožavam.
Obožavam.
- Asfodel
Les amours imaginaires - evo, jesam. Što se tiče glazbe (zparavo, glazbe s velikim G
), boja, slow motiona, presjeka stila života jedne generacije, činjenice da ni po čemu nije asketski- sve mu je bogato i ukratko svih ostalih osjetila - film je tu da opija i po tome je malo remek djelo. No samo po tome
Priče skoro da nema pa je tu ona situacija kad je netko nadaren da iz ničega isplete cijeli film. Od trojca najviše heartam malog Xaviera, ženska i Kupidov dvojnik mi nisu toliko sjeli. No svejedno su šarmatni. Film bi bio stavljen na veću razinu (i vjerojatno izvrsnost te fuzije žanrova) da je napravljen tako da i gledateljima pruži šansu da se zaljube u lika.

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Aryx
Drive (2011) 9.5/10
Ides, koja filmcina
! Ovo je jedan od rijetkih puta da sam izasao zadovoljan iz kina u zadnje dvije godine. Film ima fenomenalnu reziju, sountrack te odlicnu glumu Ryana Goslinga. Mislim da ovo idem ponovo gledati u kino. Velika preporuka svima
Inace rezirao ga je Nicolas Winding Refn (Bronson, Valhalla Risising...)
Ides, koja filmcina

Inace rezirao ga je Nicolas Winding Refn (Bronson, Valhalla Risising...)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Decadentor
Beastmaster (1982)
isuse kak mi je ovo jeben film 8/10 bio je jos bolji dok sam imo 6 godina
i mislim da je jedini film od kojeg zelim remake 

- Asfodel
Limitless - fora i zabavan filmić. Pljesak za originalnost radnje i tako to
Kraj nisam očekivala takav. 7/10

-
Istina, dobar film.Asfodel wrote:Limitless - fora i zabavan filmić. Pljesak za originalnost radnje i tako toKraj nisam očekivala takav. 7/10
Setup 2011 - da nije pisalo da Bruce Willis glumi ne bi ga sigurno skinuo, a na kraju nije ni ispao tako loš. Generalno imam loše mišljenje o reperima glumcima, čast rijetkim iznimkama.
- alecto
my sister's keeper (2002.) - odlična kathy bates! sama drama nije nešto posebno ali njezina gluma me i ovaj put oduševila. 8/10
we are such stuff as dreams are made on
- hitman_4
- Asfodel
J'ai tué ma mère - vidim zrelost odnošenja s takvom temom usput omotanom odrastanjem i stvarima okolo, opet magičnost glazbe i (nešto manje) fotografije.. no i malčice predugo trajanje, neke nedefiniranosti i tako. Osobit jest, no ne vjerujem da ću ga gledati ponovno..
(kažu svi da je ovaj film puno bolji, no meni je onaj imao više duše)
(kažu svi da je ovaj film puno bolji, no meni je onaj imao više duše)