Što mi je maknulo smješak danas?
- elrania
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
smrt cirkulacije u nogama. pozdravljam se s topim stopalima do lipnja.
i prejaka bol u leđima i vratnim kralješcima.
- callac
uf, ja mrzim kad su mi stopala topla, i ruke.. al kužim šta misliš, ja to riješavam natapanjem u vrelu vodu prije spavanja i onda spavam s otkrivenim nogamaelrania wrote:smrt cirkulacije u nogama. pozdravljam se s topim stopalima do lipnja.
ont: "oni dani u mjesecu"
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
meni su 3/4 godine ledena (ruke skoro cijele godine, al to je ok) pa mi je već žešća muka od ovog. prošlogodišnja strategija s čvrstim čizmama, debljim džonom, termo-čarapama itd. nije upalila, sve se bojim opet kroz to proć.
sad imam čarape, u stanu sam na toplom i imam dojam da stojim bosa u snijegu i da štipa i probada od hladoće
bljrh...
sad imam čarape, u stanu sam na toplom i imam dojam da stojim bosa u snijegu i da štipa i probada od hladoće
bljrh...
- callac
ja sam pomalo zaboravila šta znači hodati po hladnom i da te zebu noge vani jer sam uglavnom svuda autom, do posla sam u dvije minute, a u stanu mi bude pakleno. osim toga, stalno se krećem pa se noge ne stignu toliko rashladiti, jedino što sam spomenula to prije spavanja, ako duže vrijeme ležim i gledam nešto, ohlade se za čas i onda ih treba "podgrijavati"
tako sam se ja čudila sestri kad smo živjele skupa i ona je učila- uđem kod nje u sobu, a ona zamotana cvokoće zubima od hladnoće, a ja u kratkim rukavima- poanta je u kretanju, čim se smiriš na jedno mjesto slijedi podhlađivanje. tako da, nađi si neku aktivnost, (pod plahtama ili izvan njih, šta prvo dođe
)
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
a gle, lako mi je pomoć si tako doma kad se zbilja ne krećem, al kad kretanje po vani svejedno ne pomaže, pomiriš se s činjenicom da je to to i da se trpi.
- john_constantine
pripremam se za krevet. Gledam kućnog pauka gore na zidu koji je već od dolaska s posla tamo nad mojim krevetom. I razmišljam "ako ga sutra ujutro ne vidim na tom mjestu, sigurno sam ga pojeo dok sam spavao"...
Last edited by john_constantine on 21 Sep 2011, 23:35, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- callac
dođi grijat noge ispod mog pasaelrania wrote:a gle, lako mi je pomoć si tako doma kad se zbilja ne krećem, al kad kretanje po vani svejedno ne pomaže, pomiriš se s činjenicom da je to to i da se trpi.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Sammy
ti si dobioDecadentor wrote:Dobio posao![]()
![]()
i nisi ti moj frizer nikaki xD
ot: crkle mi slusalice za komp..jebemti zivot..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
to sigurno, već se dokazalacallac wrote:dođi grijat noge ispod mog pasaelrania wrote:a gle, lako mi je pomoć si tako doma kad se zbilja ne krećem, al kad kretanje po vani svejedno ne pomaže, pomiriš se s činjenicom da je to to i da se trpi.zakuhavanje zagarantirano
niš, ak ne nađem neko pametnije rješenje, morat ću
- alecto
john_constantine wrote:pripremam se za krevet. Gledam kućnog pauka gore na zidu koji je već od dolaska s posla tamo nad mojim krevetom. I razmišljam "ako ga sutra ujutro ne vidim na tom mjestu, sigurno sam ga pojeo dok sam spavao"...
ot: zima mi je
we are such stuff as dreams are made on
- john_constantine
bez brige, nisam ga pojeo.alecto wrote:john_constantine wrote:pripremam se za krevet. Gledam kućnog pauka gore na zidu koji je već od dolaska s posla tamo nad mojim krevetom. I razmišljam "ako ga sutra ujutro ne vidim na tom mjestu, sigurno sam ga pojeo dok sam spavao"...
ot: zima mi je
Michel puši karu.
- Jane Doe
- Decadentor
Ajde mir, bezobrazniji si od alastorusaSammy wrote:ti si dobioDecadentor wrote:Dobio posao![]()
![]()
![]()
![]()
i nisi ti moj frizer nikaki xD
ot: crkle mi slusalice za komp..jebemti zivot..
OT Fala svima na cestitkama, pocinjem u pet ili pon

- Jane Doe
hehe, a zašto ti je to onda maknulo smješak @dec??
... ili si samo fulo topic...
no, kak god, čestitam ti i ja
di ćeš šljakat to ???
no, kak god, čestitam ti i ja
di ćeš šljakat to ???

- Decadentor
Namjerno sam stavio u ovaj topic iz zajebancijeJane Doe wrote:hehe, a zašto ti je to onda maknulo smješak @dec??
no, kak god, čestitam ti i ja![]()
di ćeš šljakat to ???