Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
john_constantine

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by john_constantine » 18 Sep 2011, 17:24

Čitao sam knjigu, ali također ne podnosim lika Parisa, a još manje u filmu... Niti mi je film sjeo previše. Ionako sam cijelo vrijeme navijao da unište Troju, a da nisam previše žalio za njima.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 18 Sep 2011, 17:55

ako ćemo o filmu, ajde mi molim vas objasnite, zašto netko ne bi stao na stranu Hectora?? odnosno, zašto bi stao na stranu Ahileju, narcističkom, slave željnom egoistu koji sve što radi u životu radi samo zbog sebe i da njegovo ime ostane zapisano u povijesti? to što je kao pokazao nježniju stranu? pokajao se na kraju? ma nabijem ja njega! :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 18 Sep 2011, 17:56

john_constantine wrote:Čitao sam knjigu, ali također ne podnosim lika Parisa, a još manje u filmu... Niti mi je film sjeo previše. Ionako sam cijelo vrijeme navijao da unište Troju, a da nisam previše žalio za njima.
pobogu, a zašto si za to navijao?
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Sep 2011, 18:53

callac wrote:
john_constantine wrote:Čitao sam knjigu, ali također ne podnosim lika Parisa, a još manje u filmu... Niti mi je film sjeo previše. Ionako sam cijelo vrijeme navijao da unište Troju, a da nisam previše žalio za njima.
zar bi trebao navijati za gubitničku stranu? :zubifale:

Ma ne znam, Troja mi je uvijek bila odbojna. Od tolikih žena, Paris otme jednu i izazove rat.
SpoilerShow
A u filmu, kada ima priliku, onda kukavički pobjegne. Helena se i ovako mogla već sama žrtvovati i predati se. I patetična završnica s Brad Pittom... I to što su svi likovi iz Grčke mitologije tako loše okarakterizirani... Već i sama činjenica da su izbacili Bogove iz filma napravivši film kao "realnijim" i povijesnijim.. Tako nisam niti našao nekog lika iz Troje do kojeg mi je stalo.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 18 Sep 2011, 19:04

john_constantine wrote:
callac wrote:
zar bi trebao navijati za gubitničku stranu? :zubifale:

Ma ne znam, Troja mi je uvijek bila odbojna. Od tolikih žena, Paris otme jednu i izazove rat.
SpoilerShow
A u filmu, kada ima priliku, onda kukavički pobjegne. Helena se i ovako mogla već sama žrtvovati i predati se. I patetična završnica s Brad Pittom... I to što su svi likovi iz Grčke mitologije tako loše okarakterizirani... Već i sama činjenica da su izbacili Bogove iz filma napravivši film kao "realnijim" i povijesnijim.. Tako nisam niti našao nekog lika iz Troje do kojeg mi je stalo.
SpoilerShow
trojanski rat za povod je imao otmicu Helene, ali se pretvorio u bolesnu želju jednog kralja da posjeduje sve i svakoga i za bildanje Ahilejovog ege i već spomenute želje da ostane vječno zapamćen. Tako da čak da se Helena vratila, nema smisla, a Paris je pičkica koja se sakrila ispod nogu starijeg brata iako, ako se sjećaš, braća kraljevi su se dogovorili da kada ubije Parisa, svejedno izdaje naredbu za napad. A hector ama baš ništa nije skrivio u filmu, htio je mir za svoju zemlju.
If one of them is dead.

boyko

Post by boyko » 18 Sep 2011, 23:10

Hobo with a Shotgun (2011) - krvavo, brutalno i zabavno! 8/10 :supz:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Ašow

Post by Ašow » 19 Sep 2011, 00:36

Transporter - 8/10
--------
Last.fm

Info

Post by Info » 19 Sep 2011, 02:02

Breakheart Pass - evo, danas bio na drugom. Def. podcjenjen western sa ubercool Bronsonom :D :supz: odlična misterija, malo urote i tek se u zadnjih pola sata sve otkrije. Baš sve fino dozirano. Odlične snimljene scene borbe i pogotovo jednog vagona kada
SpoilerShow
padne niz provaliju sa vojnicima, puno vojnika
8/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

jeba

Post by jeba » 19 Sep 2011, 08:10

Star Wars - prva tri djela... frajer je stvarno radio čuda krajem 70-ih i početkom 80-ih

alecto

Post by alecto » 19 Sep 2011, 09:03

johnny english reborn - 8/10. par presmiješnih scena, radnja niš posebno, rowan je i dalje car, i gillian anderson ko pegasus :supz: :heart:
we are such stuff as dreams are made on

boyko

Post by boyko » 19 Sep 2011, 11:34

My Name Is Earl season 1 - 10/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

jeba

Post by jeba » 19 Sep 2011, 14:40

Skyline - solidan film, nadam se da će najavljeni nastavak objasniti neke stvari...

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Sep 2011, 20:46

Četvrti čovek - fino, više u topicu
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Info

Post by Info » 20 Sep 2011, 01:59

On the Waterfront - genijalan film, stvarno je... Brando je toliko prirodan u ovom filmu, toliko karizmatičan, pokreti lica, improvizacije, ma stvarno jedan od najboljih glumaca :prayer: odličan uvod u film te što nas čeka. Brando radi za mafijaše/sindikat no želi pobjeći od njih. Kap koja je prelila čašu bude
SpoilerShow
kada mu ubiju brata
te ona povede rulju na njih. Mislio sam da će film otići više u romantične vode potšo ima nagovještaja za to no sve je odlično dozirano. Svaki lik ima smisao u filmu, Brando je ovdje stvarno cool i kao takav mi je više supercool nego razni glumci tipa Eastwood, Arnie, Sly ili Marvin. Charles Bronson i Mqueen se ne broje :zubifale:

9/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 Sep 2011, 12:00

The Perfect Host (2010) - super film sa sto (dobro, ne baš tolko, karikiram :zubifale: ) obrata, baš me iznenadio. i ja preporučam, pogledajte slobodno :rock: 8/10
Image

Post Reply