e, al mi ćemo imat problem glede tih nalaženja. ja ti se ne idem nikad kupat tam gore, neg kod sv. petra. budem išla sljedeći tjedan i vikend iza toga itd. bradić ima godišnji pa me ima ko voziti, no sumnjam da će ić do belavića =/Ghrall wrote:Upravo sam se vratioJane Doe wrote:elri je trebala doć jučer, što nije, pa dok dođe danas..... neznam kad... a ja nemam prevozGhrall wrote:Jane i elrania ak ste zainteresirane ja odoh sad na mrežnicu pa svratite na pivce.
ali dugo je ljeto, a meni je piva ko magarcu mrkva kad ju držiš ispred njega na štapu a on vuče kolaMi smo došli jučer oko valjda 2 popodne otprilike, možda malo kasnije. Na kraju mi je neko od lokalnih pretpostavljam sjebo ventil pa sam morao mijenjati gumu a rezervna je također puštala al ine tak jako pa sam trebao pumpati gumu na skoro svakoj benzinskoj
NA kraju me još osa ubode u autu ali nema veze bilo je zabavno u svakom slučaju. Elri nije bilo
MEETING!
- elrania
Re: MEETING!
-
Ghrall
Aha to je odma prije belavića jel? Pa možeš mi broj na pm poslati ak hoćeš pa te zovnem kad budem tam negde. Možemo i mi promijeniti lokaciju malo. Drugi cijeli tjedan sam nametalcampu tak da niš a za kasnije se možemo dog ak se pogodi sve skupa.
- john_constantine
U petak sam u Zg slobodan (ako nešto ne iskrsne) od 9:40 do 11:30, pa tko hoće na pijaču.
Baš nitko? Neka...
Baš nitko? Neka...
Michel puši karu.
- john_constantine
- alecto
ma koji ivanecjohn_constantine wrote:pretpostavljam da nema nikoga za meeting u ivancu?
we are such stuff as dreams are made on
- john_constantine
alecto wrote:ma koji ivanecjohn_constantine wrote:pretpostavljam da nema nikoga za meeting u ivancu?
Ja bi se baš htio preseliti u Ivanec, makar postoji mogućnost, ali za tko zna koliko godina.
Michel puši karu.
- Ašow
- john_constantine
- Ašow
Eo, ja do srijede ne mogu nikako jer imam jako važan ispit tad, pa brijem da bi mogao u četvrtak bez beda kad obavim upis na faksu.
- john_constantine
može. Ionako mogu ostati duže i vratiti se vlakom. Ma tako je u petak samo utovar, pa ne trebam biti previše koncetriran na poslu.Ašow wrote:Eo, ja do srijede ne mogu nikako jer imam jako važan ispit tad, pa brijem da bi mogao u četvrtak bez beda kad obavim upis na faksu.
Michel puši karu.
- Ašow
- Ašow
Ovaj vikend sam u zgu, pa mozemo neki miting bacit tipa u subotu il petak?
@cons
do kad radis u cetvrtak? mozemo na cugu i zajedno se pokupiti vlakom. Jač do zg-a, a ti do okolice marofa.
@cons
do kad radis u cetvrtak? mozemo na cugu i zajedno se pokupiti vlakom. Jač do zg-a, a ti do okolice marofa.
- john_constantine
do 15 sati. Može, ima nekoliko dobrih kafića kraj kolodvora.Ašow wrote:Ovaj vikend sam u zgu, pa mozemo neki miting bacit tipa u subotu il petak?
@cons
Michel puši karu.
- metallicat
iz rijeke idemo u 14:45 kombićem, i recimo da stanemo 100x da nonice pišaju, valjda sam tamo najnajkasnije u 6, 7. to ono stvarno da stanemo hiljadu putacallac wrote:kad si u zg? i u kojem periodu si sama?metallicat wrote:sutra sam u zg i nemogu vjerovat kako je brzo prošlo vrijeme, kartu kao da sam jučer kupilajedino me brine što ću radit skoro sama 3 sata tamo
![]()