lady de winter. da, jedino što ne padne u nesvjest. i s krvnikom ode sam preko mosta na neki kamen.john_constantine wrote:Elrania: da li u tom filmu ima ona scena
kada žigosana ljubavnica ubije D'Artagnanovu ljubav, pa su je poslije proganjali gdje ugleda u jednoj sceni krvnika. I padne u nesvijest Athosu, ako se ne varam. I scena je snimala pozadinu gdje se ona penje na krvnikov žrtvenik, a Athos plače dok gleda sve to...
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- elrania
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
SpoilerShow
- john_constantine
ma da... nešto je bilo da je završio u njegovom naručju dok joj on izgovara rečenice... davno sam to gledao kao klinac, ali mi je to bila baš vrlo tužna scena, suosjećao sam s njim. E hvala ti onda, sada ću opet pogledati film.elrania wrote:SpoilerShowlady de winter. da, jedino što ne padne u nesvjest. i s krvnikom ode sam preko mosta na neki kamen.john_constantine wrote:Elrania: da li u tom filmu ima ona scena
kada žigosana ljubavnica ubije D'Artagnanovu ljubav, pa su je poslije proganjali gdje ugleda u jednoj sceni krvnika. I padne u nesvijest Athosu, ako se ne varam. I scena je snimala pozadinu gdje se ona penje na krvnikov žrtvenik, a Athos plače dok gleda sve to...

Michel puši karu.
-
sorry ekipo znam da nije baš topic za ovo, ali vas molim za pomoć.
da li itko zna da li film devil`s crossing uopće postoji? sve je puno na netu filma i na službenoj stranici ogromna propaganda, te prvo festivali i još kao 5.7.2011. je pušten dvd u prodaju, a nemože se nigdje naći ni d od devils crossinga. nije moguće da ga baš nitko nije uplodao na neki torrent......? na imdbu ima kao PAZI "7"(sedam ljudi je ocijenilo) ocjena, a na fejsu kao prodaja dvdeova ide, kao šalju ljudima kući, kao i da baš nitko nije recenziju poslije gledanja napravio nego samo na temelju sadržaja. molim za objašnjenje oko ovog filma, jer sam Teeeeeški zombi fan i već valja 2 godine mi peru mozak sa tim filmom, hvala ako netko nešto zna podrobnije! pozzzzz
da li itko zna da li film devil`s crossing uopće postoji? sve je puno na netu filma i na službenoj stranici ogromna propaganda, te prvo festivali i još kao 5.7.2011. je pušten dvd u prodaju, a nemože se nigdje naći ni d od devils crossinga. nije moguće da ga baš nitko nije uplodao na neki torrent......? na imdbu ima kao PAZI "7"(sedam ljudi je ocijenilo) ocjena, a na fejsu kao prodaja dvdeova ide, kao šalju ljudima kući, kao i da baš nitko nije recenziju poslije gledanja napravio nego samo na temelju sadržaja. molim za objašnjenje oko ovog filma, jer sam Teeeeeški zombi fan i već valja 2 godine mi peru mozak sa tim filmom, hvala ako netko nešto zna podrobnije! pozzzzz
- john_constantine
ne moraš već sada spamati temu. 7 ljudi na imbd - u nište ne znače, ili je fake ili su to neki koji su dobili dvd - e kako pričaš. A film još nigdje nije prikazivan i poslan u distribuciju, zato je i nema na netu. A niti datum ništa ne mora značiti. Kada film izađe, onda ćeš sigurno znati. Kada film bude vani, onda će pisati komentar na dnu imbd - a kao što je uvijek bio slučaj.
I ako se prodaje na fejsu, zar si tako škrt kupiti taj film koji vjerojatno ne košta niti više od 50 kn?
I ako se prodaje na fejsu, zar si tako škrt kupiti taj film koji vjerojatno ne košta niti više od 50 kn?
Michel puši karu.
-
sorry nije namjerno, godinama pratim horror hr, ali na forumu nikad nisam bio, i samo sam pogledao zadnji post, tj da vidim da ime nekoga tko je tu da što prije saznam.......još jednom sorry zbog spamanja
i hvala na objektivnom odgovoru...
i hvala na objektivnom odgovoru...
-
Cliffhanger
odličan film
Lokacije, kamera, soundtrack. Film izgleda i zvuči fantastično
Uvodna scena je za pamćenje
ovo ću još puno puta gledat
8/10
The Rock
Ludnica
Ovo je jedina dobra stvar od Michael Bay-a
Film je predivno snimljen, ne vidi se nikakav trag starosti filma. Ja bi bez problema pomislia da je snimljen prije godinu dana.
8/10
odličan film
Lokacije, kamera, soundtrack. Film izgleda i zvuči fantastično
Uvodna scena je za pamćenje

ovo ću još puno puta gledat
8/10
The Rock
Ludnica
Ovo je jedina dobra stvar od Michael Bay-a
Film je predivno snimljen, ne vidi se nikakav trag starosti filma. Ja bi bez problema pomislia da je snimljen prije godinu dana.
8/10
-
Horrible Bosses - dosta dobro
-
aliens i predator - 2 filma koji se obavezno gledaju najmanje jednom godišnje, pravi je užitak pogledat ih za redom...više se nikada neće raditi takvi šarmantni filmovi kojima ne mogu naći nijednu manu...od glume, radnje, interijera, eksterijera pa do izgleda čudovišta, raspleta, zapleta, oružja, makljaže, itd
sve je 10/10

This is the Zodiac speaking.
- boyko
Bridesmaids (2011) - čist oke komedija. na par scena sam umiral od smjeha 7/10
Cocktail (1988) - Tom Cruise u mlađim danima
dost dobar film. 8/10
Cocktail (1988) - Tom Cruise u mlađim danima

dost dobar film. 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- callac
Troy 2004. - sad sam ga prvi put gledala i ne mogu reći da sam oduševljena filmom. I ne znam da li sam jedina, al sam jedva čekala da
SpoilerShow
Brad Pitt crkne 

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Josef K
Nisi jedina. Dok je bio na telki pratio sam malo, samo da opet mogu uživat u toj scenicallac wrote:Troy 2004. - sad sam ga prvi put gledala i ne mogu reći da sam oduševljena filmom. I ne znam da li sam jedina, al sam jedva čekala daSpoilerShowBrad Pitt crkne

- callac
ajde hvala bogu, jer dečko me optužio da je to samo zato što sam cijeli film slinavila za HectoromZadro wrote:Nisi jedina. Dok je bio na telki pratio sam malo, samo da opet mogu uživat u toj scenicallac wrote:Troy 2004. - sad sam ga prvi put gledala i ne mogu reći da sam oduševljena filmom. I ne znam da li sam jedina, al sam jedva čekala daSpoilerShowBrad Pitt crkne

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Sad nevezano za Pitta i konkretno ovu ekranizaciju, čitajući Ilijadu favorizira san Ahileja, i pri tome san i osta. Hektor i Paris mi se jednostavno organski gade, i prilično san emitovno to sve doživija jer san tu Ilijadu toliko obožava da san ju cilu pročita iako to nije bila zadana lektira, i ispisa 100+ stranica bilješki o grčkoj mitologiji. Tako da ja guštan kad Hetkor umire, nabijen ga. Ispričavan se ako san malo pretjera, al stvarno mi se gadi, pogotovo mali peder Paris.callac wrote:ajde hvala bogu, jer dečko me optužio da je to samo zato što sam cijeli film slinavila za HectoromZadro wrote:Nisi jedina. Dok je bio na telki pratio sam malo, samo da opet mogu uživat u toj scenicallac wrote:Troy 2004. - sad sam ga prvi put gledala i ne mogu reći da sam oduševljena filmom. I ne znam da li sam jedina, al sam jedva čekala daSpoilerShowBrad Pitt crkne
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Ni ja ne kužim da ima Ahilejomrzaca
pa to je Ahilej, onak
Srdžbu mi boginjo pjevaj, Ahileja, Peleju sina weee

Srdžbu mi boginjo pjevaj, Ahileja, Peleju sina weee

SpoilerShow
ili najdraža parafraza: Rakije mi boginjo toči
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Josef K
Meni su zapravo svi likovi antipatični. Govorim za film, knjigu nisam ni primirisao.