ma tko zna... A šteta, bio je baš dobar filmofilski forumaš s znanjem. Valjda mu je bilo dosadno i odlučio je trolati i spamati.GreenHornet wrote:sto se njemu dogodilo odjednom?!bio je normalan do prije par dana...
Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
Michel puši karu.
- Victor Crowley
Nisam bio nekoliko dana na forumu i odjednom vidim da svi na njega se žale, i mene je iznenadilo.
- Ašow
Slobodno reci da je počeo jest govna, priložit ćemo dokaze.john_constantine wrote:ma tko zna... A šteta, bio je baš dobar filmofilski forumaš s znanjem. Valjda mu je bilo dosadno i odlučio je trolati i spamati.GreenHornet wrote:sto se njemu dogodilo odjednom?!bio je normalan do prije par dana...
- Wendigo
dosada i nije neki povod da budeš zajedljiv i bezobrazan.john_constantine wrote:ma tko zna... A šteta, bio je baš dobar filmofilski forumaš s znanjem. Valjda mu je bilo dosadno i odlučio je trolati i spamati.GreenHornet wrote:sto se njemu dogodilo odjednom?!bio je normalan do prije par dana...
- Andrej
Gde ti vidiš normalnu osobu na ovom forumu?GreenHornet wrote:sto se njemu dogodilo odjednom?!bio je normalan do prije par dana...

We're all mad here

We're all mad here...
- Asfodel
Andrej wrote:Gde ti vidiš normalnu osobu na ovom forumu?GreenHornet wrote:sto se njemu dogodilo odjednom?!bio je normalan do prije par dana...![]()
We're all mad here![]()

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Alastorus
When you step in asylum, there's no turning back 

Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- callac
zapravo je zabrinjavajuća činjenica da svatko od nas može tako podivljati odjednom
neki dan sam slučajno naletila na raspravu sa dodom oko kupovanja dvd-a i mislim si ,jebote, ko je ovdje lud?? ja sam taman došla na forum kad je freddy počeo sa blažim ispadima i odjednom pošenio skroz na skroz. Info je iritirao ponavljanjem jednog te istog, te istog... i sve kao sa dozom smirenosti i obaveznim smajlićem. što ne podnosim, rađe bi se zakrvila sa nekim nego da me tako laganini kuri. Sreća pa se nisam osobno našla u unakrsnoj vatri i koliko god bi bilo najpametnije uključit ignore, toliko me svaki put zanimalo šta je sad ovaj put izvalio.
Imam i ja dana kada bih grizla sve oko sebe i palim se kao hepo kocka na najblažu provokaciju ili sraz mišljenja, al prođe do idućeg dana. Zato nikako ne razumijem šta se i zašto dogodilo sa dotičnim forumašem

Imam i ja dana kada bih grizla sve oko sebe i palim se kao hepo kocka na najblažu provokaciju ili sraz mišljenja, al prođe do idućeg dana. Zato nikako ne razumijem šta se i zašto dogodilo sa dotičnim forumašem

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
ionako na ovom forumu ima par normalnih ljudi,ove koje imam na fejsu,i još nekolicina,ostatak ima manjih ili većih psihičkih problema 

- john_constantine
nemam te na fejsu, znači ja spadam među te s psihičkim problemima?John_Ryder wrote:ionako na ovom forumu ima par normalnih ljudi,ove koje imam na fejsu,i još nekolicina,ostatak ima manjih ili većih psihičkih problema

Michel puši karu.
-
ali me imaš na skajpu 

- Ašow
- Andrej
- Scarface
Svirka je s moje strane bila očajna, i nisan zadovoljan ni vlastitim sviranjem nit ičim, al ostali članovi su jako zadovoljni i kažu da su dobili masu pohvala na račun kvalitete pisma i zvuka. Ja san odma otiša doma jer san bija toliko živčan i bija san spreman potuć se bilo s kime. Još san vidija neku pederčinu s mog faksa i mrtav ladan san proša kraj njega gledavši ga a ne javivši mu se. Ko ga jebe! Sad san već smiren, al nema šanse da iakd više sviran u one usrane Kocke, teški očaj od uvjeta i ljudi koji tamo rade. Kad demo bude gotov, kreće reklama po ostalim klubovima u državi, al Split, barem Kocka može odjebat!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor