Koje serije trenutno pratite?

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Scarface

Re: Koje serije trenutno pratite?

Post by Scarface » 12 Sep 2011, 14:51

I tako, završen je i Entourage. A šta reć, drago mi je vidit da je sve gotovo s happy end-om i mini cliffhangerom koji nagovještava film, al sve skupa moglo je to puuuuuuno bolje završit, pogotovo nakon onakvog kraja 7. sezone. Ovo je jedan od onih trenutaka kad obožavaš seriju i dalje samo zato šta si njen veliki fan, al surova istina jest da su zadnje 3 sezone jednostavno par razina ispod po kvaliteti (3. i 4. su daleko najbolje). Kad san počeja gledat seriju, zamišlja san puno drukčiji kraj, al eto, šta se sad može, šta je, tu je. Bilo je lipo dok je trajalo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Sep 2011, 15:06

Već dugo ništa, kad moj komp bude tip top nastavit će se skidanje Dextera.. i tako.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Info

Post by Info » 12 Sep 2011, 15:08

Asfodel wrote:Već dugo ništa, kad moj komp bude tip top nastavit će se skidanje Dextera.. i tako.
Što se tiče toga
SpoilerShow
Image
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

callac

Post by callac » 12 Sep 2011, 15:31

Scarface wrote:I tako, završen je i Entourage. A šta reć, drago mi je vidit da je sve gotovo s happy end-om i mini cliffhangerom koji nagovještava film, al sve skupa moglo je to puuuuuuno bolje završit, pogotovo nakon onakvog kraja 7. sezone. Ovo je jedan od onih trenutaka kad obožavaš seriju i dalje samo zato šta si njen veliki fan, al surova istina jest da su zadnje 3 sezone jednostavno par razina ispod po kvaliteti (3. i 4. su daleko najbolje). Kad san počeja gledat seriju, zamišlja san puno drukčiji kraj, al eto, šta se sad može, šta je, tu je. Bilo je lipo dok je trajalo.
ček, to je sad kraj???? i niš do filma??? a isusek... :cry: večeras se onda gleda finale i ne mogu dočekati nakon ovakve tvoje reakcije. :o
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 12 Sep 2011, 15:41

callac wrote:
Scarface wrote:I tako, završen je i Entourage. A šta reć, drago mi je vidit da je sve gotovo s happy end-om i mini cliffhangerom koji nagovještava film, al sve skupa moglo je to puuuuuuno bolje završit, pogotovo nakon onakvog kraja 7. sezone. Ovo je jedan od onih trenutaka kad obožavaš seriju i dalje samo zato šta si njen veliki fan, al surova istina jest da su zadnje 3 sezone jednostavno par razina ispod po kvaliteti (3. i 4. su daleko najbolje). Kad san počeja gledat seriju, zamišlja san puno drukčiji kraj, al eto, šta se sad može, šta je, tu je. Bilo je lipo dok je trajalo.
ček, to je sad kraj???? i niš do filma??? a isusek... :cry: večeras se onda gleda finale i ne mogu dočekati nakon ovakve tvoje reakcije. :o
Da, a možda ni filma ne bude.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 13 Sep 2011, 12:48

odgledala breaking do 9epke, bolja mi je od 8. sasvim solidno za sad.
true blood završena.
twin peaks S2, ep 15.
Image

cbv

Post by cbv » 13 Sep 2011, 13:01

Zavrsio Dextera,u svakom slucaju vrlo dobro. :rolleyes: Cekam 6.sezonu. Sad se razmisljam da krenem na Rome. :lol:

Aryx

Post by Aryx » 13 Sep 2011, 13:39

cbv wrote:Zavrsio Dextera,u svakom slucaju vrlo dobro. :rolleyes: Cekam 6.sezonu. Sad se razmisljam da krenem na Rome. :lol:
5 sezona dextera jako podbacila... Rome mi mozda najbolja serija koju sam gledao tako da velika preporuka :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

callac

Post by callac » 13 Sep 2011, 17:00

Scarface wrote:
callac wrote:
Da, a možda ni filma ne bude.
Zadovoljna sam finalom, čak bih bila i zadovoljnija i pomirenija sa idejom da nema dalje da nije bilo scene nakon creditsa. Jedino me malčice zasmetalo što su ubrzali i nekako sprčkali tu zadnju epizodu, al šta je tu je..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Sep 2011, 05:57

better of Ted - kako je to predobra serija. :rock: britki crni humor, otkačeni likovi, dvojica znanstvenika i najbolje, nema debilnog smijeha u pozadini.
Michel puši karu.

cbv

Post by cbv » 14 Sep 2011, 07:30

Aryx wrote:
cbv wrote:Zavrsio Dextera,u svakom slucaju vrlo dobro. :rolleyes: Cekam 6.sezonu. Sad se razmisljam da krenem na Rome. :lol:
5 sezona dextera jako podbacila... Rome mi mozda najbolja serija koju sam gledao tako da velika preporuka :D
Rome definitivno pocinjem gledati,dobijam preporuke,samo takve...! :prayer: Sto se tice Dextera,mislim da je tu sada jedino ostalo-zgrnuti sto vise para. :evil:

olio

Post by olio » 14 Sep 2011, 10:06

gotov sa 4. sezonom NCIS, super sezona, lud preokret na kraju
8/10

metallicat

Post by metallicat » 19 Sep 2011, 16:10

flash forward, odgledana tek 1.ep i sviđa mi se koncept :D
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 Sep 2011, 12:13

skinula pravu sezonu twin peaks, počela gledat i zove buraz,stiže na pivu... onda smo radije stavili film pa da možemo gledat skupa, kao da će on to pratit :roll: :lol: al startam danas, sigurno, vidjela sam uvod, jedva čekam dalje :rock:

listam tumblr nekog lika i osvane fotka od koje sam samo aaaaaaaaa :mrgreen: napravila; Grizzly Adams, ajme, kako me samo vratilo unatrag, kako sam obožavala tu seriju, to se nije propuštala epizoda.... morat ću vidjet kakva je snima i dal ima za skinut, pa da pogledam :D
Image

boyko

Post by boyko » 20 Sep 2011, 13:15

pogledal novu epizodu Two and a half men-a, s ashton kutcherom.
uopče mi se ne čini loše sad bez charlie sheena.al doro to je tek prva epizoda,treba vidjet dalje..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Post Reply