Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
alecto

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by alecto » 12 Sep 2011, 21:45

Scarface wrote:Moj jako dobar prijatelj prilično često vara svoju curu s kojom je u vezi 9 godina i koja je u njega nenormalno zaljubljeno čak i nakon toliko vrimena. On i nju kako kaže voli, al vara je jer je to po njemu ka masturbacija- zadovoljavanje svojih primarnih impulsa i nije ništa loše, jer nema emocija, pa ju kao tehnički ne vara. Čak je bila jedna emisija na tv-u koja je podržavala njegov stav. On je meni prijatelj, i nije moja stvar, al to objašnjenje je toliko glupo i bezobrazno, mogu samo reć da je to za mene užasno degutantno i otkad mi je to reka , jednostavno o njemu ne mogu imat toliko dobro mišljenje ka i prije.
slažem se s ovim, dečkov frend je takav i otkad sam saznala, jbg, zgadio mi se. ne shvaćam takve ljude. pogotovo ak znaju doslovno svi osim cure. em radi budalu od nje em nitko ne zaslužuje da ga se tak tretira.
we are such stuff as dreams are made on

Alastorus

Post by Alastorus » 12 Sep 2011, 21:49

Iskreno oko toga nemam neko stajaliste, makar eto sam takav kakav jesam, pa sam u totalnom celibatu vež ćetiri mjeseca,jeli zdravo? Nije. Je li prirodno? Nije. Bitno da je moj stav.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Sep 2011, 21:51

Ja apsolutno kužim taj njegov stav da varanje nema emocija, no tome se suprotstavlja stav poštovanja prema ljudskom biću i poštovanja prema samom sebi da se ne spuštaš na tu razinu.

A druga stvar je da ponekad ljudi u dugim vezama ne znaju razlučiti jel to ljubav ljubav ili navika (u kojoj kad si dugo s nekim zavoliš ga neminovno kao prijatelja ili brata). E pa nije dovoljna samo ta bratska ljubav/naklonost, treba biti ova prva.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Alastorus

Post by Alastorus » 12 Sep 2011, 22:02

Asfodel wrote:Ja apsolutno kužim taj njegov stav da varanje nema emocija, no tome se suprotstavlja stav poštovanja prema ljudskom biću i poštovanja prema samom sebi da se ne spuštaš na tu razinu.

A druga stvar je da ponekad ljudi u dugim vezama ne znaju razlučiti jel to ljubav ljubav ili navika (u kojoj kad si dugo s nekim zavoliš ga neminovno kao prijatelja ili brata). E pa nije dovoljna samo ta bratska ljubav/naklonost, treba biti ova prva.
Moraš zavoljet nekog kao prijatelja, prije nego što mu daš sve.

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Sep 2011, 22:52

Alastorus wrote:
Asfodel wrote:Ja apsolutno kužim taj njegov stav da varanje nema emocija, no tome se suprotstavlja stav poštovanja prema ljudskom biću i poštovanja prema samom sebi da se ne spuštaš na tu razinu.

Moraš zavoljet nekog kao prijatelja, prije nego što mu daš sve.
Ne govorim o tome, nego o razlici voljenja nekoga na ovaj i onaj način na kraju. Mnogi ljudi nemaju romantičnu ljubav, nego samo tu prijateljsku pa i ne čudi kad onda ima varanja i sl.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 12 Sep 2011, 22:53

Nikad ne bih prevario curu i nikad nisam prevario curu. Nisam osoba koja bi prevarila nešto što voli, želi, cijeni niti bi to na ikoji način iskorištavao. I mrzim ljude koji iskorištavaju ljude koje "vole", "cijene", "poštuju" etc. Al mrzim ih onak najiskrenije moguće. Jer to je wrong. Totalno. Jedna stvar je hejt prema ljudima u masi, a druga stvar iskorištavanje nečeg što pokušavaš voljeti.
Moj osoban stav je taj da to rade ljudi koji su debili.

Da se nadovežem na scarfaceov post, sa fizičkog aspekta ako taj lik to smatra masturbacijom, zašto traži okolo nešto što će nategnut jednom, par puta il ak ima nest stalnije sa stane i 10+ puta, kad može natezat praktički svaki dan?
To mi nije jasno. Doduše, desnica uvijek moze posluziti.

Ima ona najgluplja izreka ikad koju samo kreteni koriste "Tko bira, masturbira."
Da ne biram, jebo bi masno, slano, kratko, sve što raste, hoda ili leti.
Sex je ionako precijenjen. Da, znam, sad zvučim ko strait edger koji se ne drogira, ne pije, ne puši i ne jede meso. Yeah right, nisam glup da se odreknem najboljih stvari u životu, nego samo govorim kak je. :)
--------
Last.fm

Info

Post by Info » 12 Sep 2011, 23:06

alecto wrote:zaš bi svatko svakog prevario? jel alastorus prevario? nije. pa onda ne bi baš svatko.
Svijet nije lijep i većina vara svoje partnere, neki više, neki manje. Možda je tebe i tvoj dečko prevario iako ti on govori da nije, ti mu naravno vjeruješ, ali ne možeš znati potpunu istinu. Koliko samo ima primjera između dvoje ljudi za koje se čini da su savršeni, vjeruju si, ali varali. Ima ih koliko hoćeš i to je realno stanje :)
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Info

Post by Info » 12 Sep 2011, 23:10

Asfodel wrote:
Andrej wrote:
Alastorus wrote:To jedino ovisi o čvrstoći karaktera.Vjerovatno nam se mišljenja razilaze tu, no eto.
Jebeš tu ljubav ako ti je potreban karakter da ne bi jebao sa strane. Kad je prava ljubav u pitanju, karakter ti nije potreban.
Jebote, ja sam čak i pokušavao da radim nešto sa strane kad sam bio razdvojen od one koju volim, ali nije išlo. :lol:
Mamu mu jebem, svaka druga mi je bila gadna i nisam mogao da je pipnem. :roll:
:prayer:

Info, kad tako govoriš da bi svi prevarili očito nisi bio fatalno zaljubljen (ili još gore volio nekoga da bi dao život ako treba). Iako, ne moraš neke stvari isprobati da bi ih razumio.
U pravu si, bio sam u par dužih veza gdje su mi cure bile jako drage, ali nisam mogao reći da sam ih volio, bio ludo zaljubljen makar je tako izgledalo iz perspektive njezinih i mojih frendova/ica. Da, prevario sam ih, oni mene. Bio sam i u "vezi" sa najboljom frendicom. Znaš kako to ide, frendovi s povlasticama i nikad ne bi više tako nešto napravio jer poslije toga nismo na onoj razini kada smo bili pravi prijatelji. Nije da se sad hvalim kako sam varao itd. već samo govorim realno stanje da ima puno veza gdje se te dve osobe uistinu vole ili tako izgleda, a varaju se međusobno
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Andrej

Post by Andrej » 13 Sep 2011, 10:44

Apsolutno sam ubeđen da ljudi koji varaju a imaju "normalne" veze, su oni koji u startu nisu iskreno ušli u priču.
Ljudi se foliraju, glume i nemaju hrabrosti da svom partneru kažu ko su i šta vole u seksu jer - ko zna kakva će njegova/njena reakcija biti.
Onda se zajebu, pa se zavole tako isfolirani, a frustracije se samo gomilaju.
Može neka devojka da me raspameti koliko je lepa i koliko mi se sviđa, ali ako me samo jednom čudno pogleda kad joj kažem šta želim - odoh ja dalje :lol:
We're all mad here...

callac

Post by callac » 13 Sep 2011, 22:12

elri, stop with the silent treatment i reci neeeeštooo :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 13 Sep 2011, 22:16

kako reci? pa rekla sam :P :D
SpoilerShow
al me nitko ne doživljava :lol:
bježim sad gledat filmove; taman se najela da se ne mogu ni pomaknut i jedino što valja je leć i zaboravit se u nekoj radnji na ekranu :)

callac

Post by callac » 13 Sep 2011, 22:19

i ja bi neš gledala. nemam nikakav 'orror skinut. blje
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 13 Sep 2011, 22:22

ja ću od horora swamp thing ubaciti. ne oduševljava me ocjena baš, al pretpostavljam da će me lokacija barem razveseliti.

Alastorus

Post by Alastorus » 13 Sep 2011, 22:24

Ni ja ne znam kaj da gledam, ispucao sam se ovih dana.

callac

Post by callac » 13 Sep 2011, 22:26

a ja ću gledat glupu seriju boston legal. ubit ću se u neimaštini ičega vrijednog gledanja, a sad mi kasno za skidati. koji glupi, glupi dan.
If one of them is dead.

Locked