Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
John_Ryder

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by John_Ryder » 09 Sep 2011, 22:39

Pirates of the Caribbean - The Curse of the Black Pearl - pogledao sam napokon i ovo :oops: zaslužuje sve pohvale koje je dobio,humor,akcija,odlični likovi/glumci,2 sata i 20 minuta je proletilo,9/10
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

jeba

Post by jeba » 10 Sep 2011, 09:20

The Eagle - načelno dobra ideja, ali nešto je falilo u realizaciji... prvenstveno odabir glumaca

boyko

Post by boyko » 10 Sep 2011, 10:19

Paul (2011) - za pustit mozak na pašu,čist oke.. 7/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

alecto

Post by alecto » 11 Sep 2011, 00:53

conan 3d - nekak sve nit smrdi nit miriši, osim što mi je momoa odličan al na njega sam ionak slaba. očekivala sam malo više, bar bolje odrađenu priču, ovak je naprasno došao kraj i pitanje "to je to?". nisam gledala glumačku postavu prije pa me u kinu ugodno iznenadilo vidjet perlmana. ne znam sad jel do sjedala, al bila mi je prebrza kamera i pol filma se nit ne vidi koji vrag se dešava (iako, kažem, možda se iz zadnjih redova bolje vidi).
we are such stuff as dreams are made on

Info

Post by Info » 11 Sep 2011, 00:58

alecto wrote:conan 3d - nekak sve nit smrdi nit miriši, osim što mi je momoa odličan al na njega sam ionak slaba. očekivala sam malo više, bar bolje odrađenu priču, ovak je naprasno došao kraj i pitanje "to je to?". nisam gledala glumačku postavu prije pa me u kinu ugodno iznenadilo vidjet perlmana. ne znam sad jel do sjedala, al bila mi je prebrza kamera i pol filma se nit ne vidi koji vrag se dešava (iako, kažem, možda se iz zadnjih redova bolje vidi).
On je smrad kakvog nema, gura se svugdje. Pogotovo u takvim filmovima kakav je Conan, to okruženje, a katastrofa glumac
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

alecto

Post by alecto » 11 Sep 2011, 01:12

Info wrote:
alecto wrote:conan 3d - nekak sve nit smrdi nit miriši, osim što mi je momoa odličan al na njega sam ionak slaba. očekivala sam malo više, bar bolje odrađenu priču, ovak je naprasno došao kraj i pitanje "to je to?". nisam gledala glumačku postavu prije pa me u kinu ugodno iznenadilo vidjet perlmana. ne znam sad jel do sjedala, al bila mi je prebrza kamera i pol filma se nit ne vidi koji vrag se dešava (iako, kažem, možda se iz zadnjih redova bolje vidi).
On je smrad kakvog nema, gura se svugdje. Pogotovo u takvim filmovima kakav je Conan, to okruženje, a katastrofa glumac
meni je jako drag i simpatično mi ga je vidjet u svakom filmu (a bio mi je odličan u onom šta se sad nemrem sjetit kak se zove :facepalm: ono s mrtvozornicima), al ok, da, slažem se da nije neki glumac, više mi je ko pojava zanimljiv.
we are such stuff as dreams are made on

Info

Post by Info » 11 Sep 2011, 01:16

http://www.imdb.com/title/tt0902290/ - :prayer: odlična horor komedija

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Sep 2011, 14:31

Haunted Honeymoon - davno sam s nekim ovdje raspravljala jel ga se isplati svrstat u 1001 film i sad nakon drugog gledanja i prisjećanja definitivno tvrdim da treba 8) pa ćemo i to ispraviti
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Sep 2011, 14:41

Asfodel wrote:Haunted Honeymoon - davno sam s nekim ovdje raspravljala jel ga se isplati svrstat u 1001 film i sad nakon drugog gledanja i prisjećanja definitivno tvrdim da treba 8) pa ćemo i to ispraviti
ono s Gene Wilderom? :supz: Ajde, baš me zanima tvoje mišljenje. Davno sam gledao tu horor komediju i najviše pamtim prekomičan završetak.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 11 Sep 2011, 14:46

ja sam to čak i nedavno gledala, a ne sjećam se skoro pa ničeg :facepalm:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Sep 2011, 16:28

@Cons- da, s njim :)
metallicat wrote:ja sam to čak i nedavno gledala, a ne sjećam se skoro pa ničeg :facepalm:
Lol, ja sam gledala kao klinka i sjećala se poslije toga uvijek 4-5 scena kao da su se jučer dogodile (dobro, jedne zbog sličnosti s mojom jednom traumom) i činjenice da mi je stara za vrijeme gledanja rekla da su oni i inače u braku (trebala je to reći u perfektu, jer je Gilda tad već bila mrtva :( ) No nikako nisam mogla razgraničiti jel mi film ostao u sjećanju kao drag zbog toga što je zbilja vrijedan gledanja ili zato što mi je Gene Wilder uz Chaplina i Elvisa bio najdraži glumac u djetinjstvu :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Sep 2011, 18:11

Farscape season 3 - obožavam ovu seriju. Odličan početak treće sezone, Scorpius je preodličan negativac, naročito njegova prošlost koja se otkriva u kasnijim epizodama, sve do vrhunskog napetog finala. Ali crvenokosa vrištavica Sikozu Svala Shanti Sugaysi Shanu je definitivno najgori lik u seriji. Niti nema smisla, niti svrhe niti je gledljiva niti zabavna. Samo vrišti kroz cijelu seriju, pa me čudi što su je uopće ubacili u seriju. A i neočekivano je bilo to s Ka D'Argovim sinom + hrpa događaja kroz cijelu seriju i gubitak omiljenih likova... 5/5
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 12 Sep 2011, 00:19

Nine - 6/10
Loše, ali obožavam mjuzikle i na par scena sam se naježio zato ovak visoka ocjena.

olio

Post by olio » 12 Sep 2011, 00:24

Attack the Block

super zabavan film

8/10

Info

Post by Info » 12 Sep 2011, 00:39

Zadro wrote:Nine - 6/10
Loše, ali obožavam mjuzikle i na par scena sam se naježio zato ovak visoka ocjena.
Film je jako dobar i ne zaslužuje tako malu ocjenu no treba ga skužiti

Post Reply