Awwich, sad mi je odmah lakšeGreenHornet wrote:ti se podrazumjevas...Asfodel wrote:Samo si nju pozvao? Ovo ću ti zapamtit, gade!GreenHornet wrote: dolazis kad u dubrovnik?
ahahahahahahaha šala,šala![]()
Zbog mene se ne bi žrtvovao
![]()
Muški kutak
- Asfodel
Re: Muški kutak
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Fräulein Unbekann
Pametna!Andrej wrote:Šta obrezan-neobrezan...kakve su to gluposti?Ašow wrote:Ma daj koje su to akcije, bolji je neobrezan & co.
Što će biti iduće? Neke poze za seks s obrezanim likovima? Ili ono: Najbolji su mi likovi koji mogu radit sklekove dok rade stoj na rukama i usput piju pivo i maze psa.
Sve su to gluposti.
Mislim..... ako neko ne jebe spuštenog kurca pa kožica smeta![]()
Kad se digne obično izgleda kao obrezan....
-
GreenHornet
mislim da smo temu o kozici iscrpili do kraja... 
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Ašow
Pa reko sam da su to gluposti, alecto i elrania su pocele govoriti o boljini i lošini.Andrej wrote:Šta obrezan-neobrezan...kakve su to gluposti?Ašow wrote:Ma daj koje su to akcije, bolji je neobrezan & co.
Što će biti iduće? Neke poze za seks s obrezanim likovima? Ili ono: Najbolji su mi likovi koji mogu radit sklekove dok rade stoj na rukama i usput piju pivo i maze psa.
Sve su to gluposti.
Mislim..... ako neko ne jebe spuštenog kurca pa kožica smeta![]()
Kad se digne obično izgleda kao obrezan....
- metallicat
pošto se šališ, onda ništa.GreenHornet wrote:dolazis kad u dubrovnik?metallicat wrote: a dajte, sad bi ja probala![]()
ahahahahahahaha šala,šala![]()

- elrania
kaj ja? meni svejedno.Ašow wrote:
Pa reko sam da su to gluposti, alecto i elrania su pocele govoriti o boljini i lošini.
- Ašow
- john_constantine
ako ne prestanete uništavati temu, iz provokacije ću si sam obrijati pazuhe.
Michel puši karu.
- Andrej
Nemoj brate, kako će te cure prepoznati na plažijohn_constantine wrote:ako ne prestanete uništavati temu, iz provokacije ću si sam obrijati pazuhe.
We're all mad here...
- sandi
a joooj nije me dugo bilo pa se načitah...obrijani pazusi, obrezane kite...jaaao! Ovakav sam kakav sam, tko hoce moze, tko nece ima tko hoce, kuzis neee...jedino kitu zbrijem jer mi totalni turn off kad mi zenska tijekom oralca skida dlake s jezika i pljucka 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Jane Doe
ovo često puta čujem pa se pitam kako to one rade kad im se to tako često događasandi wrote:a joooj nije me dugo bilo pa se načitah...obrijani pazusi, obrezane kite...jaaao! Ovakav sam kakav sam, tko hoce moze, tko nece ima tko hoce, kuzis neee...jedino kitu zbrijem jer mi totalni turn off kad mi zenska tijekom oralca skida dlake s jezika i pljucka

- Ašow
Očito loše ili sandi ima stvarno ogroman buš.Jane Doe wrote:ovo često puta čujem pa se pitam kako to one rade kad im se to tako često događasandi wrote:a joooj nije me dugo bilo pa se načitah...obrijani pazusi, obrezane kite...jaaao! Ovakav sam kakav sam, tko hoce moze, tko nece ima tko hoce, kuzis neee...jedino kitu zbrijem jer mi totalni turn off kad mi zenska tijekom oralca skida dlake s jezika i pljucka![]()
- Andrej
I ko to ima kurac kraći od dlaka pa ona može da ih dohvati?Jane Doe wrote:ovo često puta čujem pa se pitam kako to one rade kad im se to tako često događasandi wrote:a joooj nije me dugo bilo pa se načitah...obrijani pazusi, obrezane kite...jaaao! Ovakav sam kakav sam, tko hoce moze, tko nece ima tko hoce, kuzis neee...jedino kitu zbrijem jer mi totalni turn off kad mi zenska tijekom oralca skida dlake s jezika i pljucka![]()
We're all mad here...