pa nije preskupo. tj.mislila sam da je skuplje, dost mi je to radikalno. a zarastanje je vjerujem koma. al poslije kul izgleda, da. malo friki al kul.
Tattoo & Piercing
- alecto
Re: Tattoo & Piercing
nemrem zamislit da bi se radilo bez anestezije
spaljuju, ha? a pa sretno ti
pa nije preskupo. tj.mislila sam da je skuplje, dost mi je to radikalno. a zarastanje je vjerujem koma. al poslije kul izgleda, da. malo friki al kul.
we are such stuff as dreams are made on
- metallicat
osobno mi se to uopće ne sviđa. onaj jezik gore s mikro je fora
u zadnje vrijeme stalno razmišljam o nekom pirsu, ali ne želim počet

- alecto
- john_constantine
ma ja sam si zaboravio trenutačno na tetovažu. Ionako sam si napravio fond za tetovažu, polako se skuplja.
ali i dalje stoji ta ideja o zmaju koji drži djevojku u smrtonosnom zagrljaju...
ali i dalje stoji ta ideja o zmaju koji drži djevojku u smrtonosnom zagrljaju...
Michel puši karu.
- metallicat
ma i neću, nema šanse + rađe ću čekat da se jednog lijepog dana odselim pa da se bušim/šaram mirnije savijestialecto wrote:NEMOJ
@cons, super, samo ti skupljaj jer ideja je baš dobra

- elrania
a vidi ovu kombinacijualecto wrote:al poslije kul izgleda, da. malo friki al kul.
SpoilerShow
nemam pojma kak doć do ostalih slika, al bila sam gledala neke izložene i ima taj septum koji se ni ne vidi i to na jeziku, a ostatak ko da je iz gossip girla izašla. i još prakticira suspenzije. talk about contradictions.
al njam
- john_constantine
ja sam baš negdje čuo za neku curu koja ima četiri pirsa na jeziku i da više uopće ne osjeća okus...
ma pirs mi može djelovati lijepo ako je smješteno na strateškom mjestu, a ovako...
ma pirs mi može djelovati lijepo ako je smješteno na strateškom mjestu, a ovako...
Michel puši karu.
- alecto
aaajme ovo je predobro
prezakon mi je kad netko ima pirseve i/ili tetovaže (ono, više od 2-3
) a da se ne vidi. a opet s druge strane super mi je ful ful puno svega. ovakvi ko ja, ni vrit ni mimo, su mi bezveze

- metallicat
- Asfodel
Neki dan kad sam bila na snimanju cijelog zubala sam zahvaljivala bogovima što nemam 4-5 pirseva u jeziku
Za ovaj jedan sam se namjerno pravila glupa da ne moram skidati pa se lik derao, no na kraju je na snimci bio zaklonjen zub koji uopće nije bitan za priču, wee
A inače sam sucker za dva, kao na tu jednoj slici
Za ovaj jedan sam se namjerno pravila glupa da ne moram skidati pa se lik derao, no na kraju je na snimci bio zaklonjen zub koji uopće nije bitan za priču, wee
A inače sam sucker za dva, kao na tu jednoj slici
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
alecto wrote:aaajme ovo je predobroprezakon mi je kad netko ima pirseve i/ili tetovaže (ono, više od 2-3
) a da se ne vidi. a opet s druge strane super mi je ful ful puno svega. ovakvi ko ja, ni vrit ni mimo, su mi bezveze
![]()
just for the record... našla sam je
SpoilerShow

- Ašow
- Jane Doe
@cat, naletim na ovo i sjetim se tebe... dobro je skombinirano kaj se motiva tiće, ja već vidim otok
tetoviranje-uvijek, piercing-može, scarovi i splitanje-nikad .... nemogu si pomoć, užasavam se oštrih predmeta i porezotina, jebga, ali gotova, zacijeljena djela tog tipa su mi super (ak su dobro napravljeni, naravno)
SpoilerShow

- Jane Doe
SpoilerShow

ma nema meni do old schoola, pogotovo kad artist doda neki svoj "tač" na to, kao ovaj striček kaj je radio ovo djelce....

- alecto
za onu žensku gore bih odmah postala gej