Hellrasier: Revelations (2011)
- Decadentor
- Jane Doe
Re: Hellrasier: Revelations (2011)
nemam rijeći koje mogu opista kaj mislim o ovakvom uništavanju jednog od omiljenih horor serijala 

-
Ghrall
Samo trailer mi je muka gledati, kamo cijeli film.
- Andrej
Ovo govno bi trebalo komisijski spaliti a svako ko je radio na njemu pravac kamenolom na 30 godina prevaspitavanja.....
....i Klajv Barkera s njima, čisto da im pravi društvo.
....i Klajv Barkera s njima, čisto da im pravi društvo.
We're all mad here...
- john_constantine
ma samo su ga prilagodili današnjoj sredini... seks, mladi, ljubav, cenobiti i nasilje...
Michel puši karu.
- Decadentor
- Scarface
Stvarno su ga majstorski zasrali, pa koji je ovo vrag?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
očigledno je da se treba pomiriti s činjenicom da su horrori krenuli u tom (krivom) smjeru i da današnja publika traži nešto sasvim drugo od onoga na čemu smo mi (a i mlađi koji gledaju i vole/poštuju/razumiju stare horrore) koji pratimo horrore zadnjih 15-20+ godina odrasli i na što smo navikli. barem je kod mene tako, ne mogu se nikako prilagoditi tom novom valu da ga jbš... ajde, povremno se nađe koji biser u moru šrota, ali i dalje to nije to...john_constantine wrote:ma samo su ga prilagodili današnjoj sredini... seks, mladi, ljubav, cenobiti i nasilje...
- Andrej
Ovo više nema veze sa današnjim tendencijama i ukusima. Ovo bi izgledalo bolje da smo se nas par sa foruma zapili, uzeli najjeftiniju kameru u ruke, tri eksera i kuhinjski pribor pa udri.
Gledao sam klinačke filmove snimljene za 20 dolara, koji izgledaju 1000 puta bolje od ove jeresi.
Gledao sam klinačke filmove snimljene za 20 dolara, koji izgledaju 1000 puta bolje od ove jeresi.
We're all mad here...
- Alastorus
Radije bih dvaput u istoj večeri pogledao remake Black Christmas-a (2006), a ono sam smatrao ipak najgorim filmom stoljeca, guess i was wrong.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- HorrorHR
- Site Admin
Ne znam, film toliko loše izgleda da jedva čekam pogledati da se konstruktivno pokenjam po njemu 
- Jane Doe
jao kakvo srozavanje
neznam di su samo glumce pokupili i ko ima je pisao tekstove jer sve kaj govore i kako se ponašaju je debilno i postupci su skoro pa nelogični, i kod ljudi i kod cenobita. velik sam fan serijala koji mi je odličan, pa ono, već znam kako bi što trebalo ići i kako izgleda pregovaranje sa gostima iz pakla, al ovo kako su ovdje izveli, e to tak neide nikako
radnja filma je bljuzga i puno toga, tj. sve kaj u radnji valja, je pokradeno. ovo ipak nije remake, pa se usuđujem tako napisat.
cenobiti su izgubili svu svoju demonsku gracioznost i maštovitost koju su imali prije. glumac koji glumi pinheda je očajan, što smo već zaključili i prije, ali gledati ga kako se ponaša i govori i koliko mu je šminka loša, e to je bolno. faca ne paše za ulogu nikako.
ostali nisu vrijedni ni spomena i toliko su nemaštoviti da me neko sad pita da opišem kojeg, nebi mogla, ono, tu su samo da jesu, strašno. a jedan izgleda kao da je
jedino što u filmu dobro izgleda je i za to su se potrudili da obave kako treba, tak da, eto jedini + u filmu
da su za to uzeli cgi, film bi bio totalna 0, ali ovako 2/10
e da, da veselju nebi bio kraj, uvjerena sam da će bit
eto, veselju nikad kraja 
neznam di su samo glumce pokupili i ko ima je pisao tekstove jer sve kaj govore i kako se ponašaju je debilno i postupci su skoro pa nelogični, i kod ljudi i kod cenobita. velik sam fan serijala koji mi je odličan, pa ono, već znam kako bi što trebalo ići i kako izgleda pregovaranje sa gostima iz pakla, al ovo kako su ovdje izveli, e to tak neide nikako
radnja filma je bljuzga i puno toga, tj. sve kaj u radnji valja, je pokradeno
SpoilerShow
iz jedinice
cenobiti su izgubili svu svoju demonsku gracioznost i maštovitost koju su imali prije. glumac koji glumi pinheda je očajan, što smo već zaključili i prije, ali gledati ga kako se ponaša i govori i koliko mu je šminka loša, e to je bolno. faca ne paše za ulogu nikako.
ostali nisu vrijedni ni spomena i toliko su nemaštoviti da me neko sad pita da opišem kojeg, nebi mogla, ono, tu su samo da jesu, strašno. a jedan izgleda kao da je
SpoilerShow
pinhedov apprentice
SpoilerShow
trganje kože i sl.
da su za to uzeli cgi, film bi bio totalna 0, ali ovako 2/10
e da, da veselju nebi bio kraj, uvjerena sam da će bit
SpoilerShow
nastavak, jer kraj filma jako smrdi na tak nešto

- HorrorHR
- Site Admin
- Ašow
Joj, nisam trebo vidjeti ovu sliku.
Ono, zar nije pinhead možda jedno od najvećih zla ikad?
Vidi ga ovdi, smije se i izgleda ko pičkica.
Ono, zar nije pinhead možda jedno od najvećih zla ikad?
Vidi ga ovdi, smije se i izgleda ko pičkica.
- elrania
ovo mi je prošlo glavom čim sam skužila sliku.Ašow wrote:Joj, nisam trebo vidjeti ovu sliku.