Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Josef K

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by Josef K » 21 Aug 2011, 17:47

:lol: :lol: :lol:

Info

Post by Info » 21 Aug 2011, 17:48

callac wrote:ah, po dobrom starom običaju, u nedostatku argumenata, poseže se za uvredama koje veze s mozgom nemaju.
Logika :supz:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

callac

Post by callac » 21 Aug 2011, 17:53

Info wrote:
callac wrote:ah, po dobrom starom običaju, u nedostatku argumenata, poseže se za uvredama koje veze s mozgom nemaju.
noup, nego izostanak osnova pristojnosti i inteligentnog izražavanja. logičnije bi bilo završiti raspravu.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Info

Post by Info » 21 Aug 2011, 17:54

callac wrote:
Info wrote:
noup, nego izostanak osnova pristojnosti i inteligentnog izražavanja. logičnije bi bilo završiti raspravu.

Misliš izostanak kod elranie koja je počela sa bahaćenjem kao i EGO zvan Scarface :lol:

No dobro, glavno da smo rješili to :)

callac

Post by callac » 21 Aug 2011, 17:59

ajde, ajde, svi smo mi egotriperi ovdje, ne treba nikoga posebno prozivati, a izostanak se kod tebe osjetio jer si počeo sa name callingom!
osim toga, ja sam ti i u serijama postavila pitanje na koje nisi odgovorio vezano za tvoje "mišljenje". to mi dovoljno govori o vjerodostojnosti biločega izgovorenog šta se tee tiče. rađe si nabavi vlastito mišljenje nego sa tuđim se boriti protiv tuđih! :wink:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Info

Post by Info » 21 Aug 2011, 18:21

Scarface

Post by Scarface » 21 Aug 2011, 18:24

Neman luksuz trošit energiju na minijature poput tebe, stoga, bye bye.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

jeba

Post by jeba » 21 Aug 2011, 18:32

Cedar Rapids - meni se jako svidio, jako simpa film za nedjeljno popodne

Info

Post by Info » 21 Aug 2011, 18:33

Scarface wrote:Neman luksuz trošit energiju na minijature poput tebe, stoga, bye bye.
Vjerujem ti pošto si se već toliko puta osramotio ovdje sa svojim ispadima :D

Info

Post by Info » 21 Aug 2011, 20:37

JCVD - ajde napokon da je snimio dobar film, i odmah najbolji. Sviđa mi se priča samo kraj mi je bzvz. No nema puno pretjerivanja, i dobro je odglumio, začudo 7/10

alecto

Post by alecto » 21 Aug 2011, 23:23

nevjerojatni ste :facepalm: jbg uvijek se suzdržavam od izražavanja svojeg mišljenja u ovakvim situacijama, jer se brojim pod nove članove, al ovo ne mogu ne komentirat, makar navukla bijes doslovno SVAKOG :lol:

pobogu. slažem se s @infovom logikom da se mogu strpat u isti koš po tome po čemu on priča - dakle u nekom najjednostavnijem opisu, opisu onoga gdje se ne ulazi u dubinu. slažem se i s @el da se NE mogu trpat u isti koš - ak pričamo o nečem dubljem. ičem dubljem.
po meni su oboje u pravu al jbt @info, lakše malo s komentarima. mislim da je i @elrania previše reagirala u početku al ti si nastavio, potpuno nepotrebno. pošto nju znam, ne mogu bit skroz objektivna, al smatram da je umišljena babetina nešto što ne ide uz nju, što se na kraju krajeva mislim i vidi u puno rasprava, a meni osobno su se svidjele neke situacije ovdje gdje se povukla i bila pametniji koji popušta, iako je u pravu. dok ti i neki drugi, bili ili ne bili u pravu, to ne znate napravit. dosad si mi se činio (odavde) skroz ok, pa eto imam potrebu komentirat ovu situaciju.

kad ga već meljem, @scarface (ghost, šta već), kolko sam uspjela primijetit, dosta si težak za neke rasprave, i uvijek ih završavaš ovakvim komentarima, što mi je glupo, jer redovno pratim što pišeš film/serija-wise i ovakve stvari ti ne trebaju, cijenjen si zbog tih drugih. (ne želim te uvrijedit, naravno, al preburno reagiraš. tj preizravno.)

ko što @callac dobro kaže, svi smo egotriperi, pa evo i mog doprinosa.
we are such stuff as dreams are made on

electric_eye

Post by electric_eye » 22 Aug 2011, 00:08

The Warriors (1979) - 8/10
Green Street Hooligans (2005) - 8/10

elrania

Post by elrania » 22 Aug 2011, 00:26

electric_eye wrote:The Warriors (1979) - 8/10
Green Street Hooligans (2005) - 8/10
:lol: :mrgreen:

ot:

What Ever Happened to Baby Jane? (1962) - filmčina i pol s možda najtežom pričom, tj. najizražajnijim i izopačenim odnosom predstavljenim, koji sam dosad gledala, jer toliku žestinu frustracije u samom gledanju nisam dugo dugo osjetila. u pitanju je i vrhunska gluma bette davis da se kosa diže na glavi koliko u nekim trenucima iscrpno proživljava svog lika. joan crafword je isto bila dobra u predstavljanju onoga što je trebala, toliko da je sam tak izazvala fanatičnu potrebu u meni da je išamaram zbog nesposobnosti da učini nešto kad je trebala. uf što volim film nakon kojeg mi treba neko vrijeme da dođem k sebi :D

Info

Post by Info » 22 Aug 2011, 01:16

alecto wrote: pobogu. slažem se s @infovom logikom da se mogu strpat u isti koš po tome po čemu on priča - dakle u nekom najjednostavnijem opisu, opisu onoga gdje se ne ulazi u dubinu. tuaciju.

kad ga već meljem, @scarface (ghost, šta već), kolko sam uspjela primijetit, dosta si težak za neke rasprave, i uvijek ih završavaš ovakvim komentarima, što mi je glupo, jer redovno pratim što pišeš film/serija-wise i ovakve stvari ti ne trebaju, cijenjen si zbog tih drugih. (ne želim te uvrijedit, naravno, al preburno reagiraš. tj preizravno.)
Hvala :wink:

Za bold... Baš to, ja, ja i ja :)

Scarface

Post by Scarface » 22 Aug 2011, 02:14

Ma koja ljutnja alecto, nema problema. Znan ja kakav san dobro i nikad sebe nisan ni pravda u tim stvarima, dapače. Sve me manje briga za ovakve rasprave, al ono, baš s guštom uletin i bacin ciničan komentar kad vidin ovakva pametovanja ka Infova.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply