I Zadro, samo zato što je neka glumica lijepa, zgodna (što osobno mala Robertsica meni nije) ne znači da dobro glumi i također se i u toj stavci slažem s Ghostom!

Možda san se krivo izrazija al meni su ove stvari odma pri prvom gledanju zasmetale, al nisan ih sebi tija priznat. Zato toliko gledanja s toliko različitih ljudi.callac wrote:@Ghost, stoji sve u spojleru, al meni je to nekako i za očekivati, film nisam doživjela kao vrhunsko remek dijelo već kao odličnu zabavu i parodiranje odnosno ismijavanje. Ja da ga i dva puta pogledam, našla bi mu odmah zamjerku, a kamoli koliko puta si ti odgledao.(film mi ionako nije za ponavljanje, barem ne u skorije vrijeme)
I Zadro, samo zato što je neka glumica lijepa, zgodna (što osobno mala Robertsica meni nije) ne znači da dobro glumi i također se i u toj stavci slažem s Ghostom!
Je, predobra je...Zadro wrote:A što se tiče Emme RobertsSpoilerShowOvo za trailer i film sam i ja skužio i to me užasno naživciralo. Nadao sam se da če doč neki extended cut.![]()
Najbolja je
ima tako neprirodan smiješak na slikama....Scarface wrote:Je, predobra je...Zadro wrote:A što se tiče Emme RobertsSpoilerShowOvo za trailer i film sam i ja skužio i to me užasno naživciralo. Nadao sam se da če doč neki extended cut.![]()
Najbolja je
Daj ne zajebaji. Nit izgleda dobro, nit glumi dobro. Da joj otac i teta nisu to šta jesu, bacija bi je prascima.
Nemoj tako...pusti ljude da pogledaju pa ako im se ne svidi pljujte film zajednoInfo wrote:Ma nemoj ni gledat, film je obična bljuvotina kao i ceijeli serijal. Def. mi spada među najlošije serijale. Ok, prvi dio je dobar, ali ostali su zbilja neviđeno sranje