Nema više braće Wachowski ?!

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Nema više braće Wachowski ?!

Post by HorrorHR » 05 Sep 2007, 17:26

Gulp...
Rated-M javlja da je Larry Wachowski dovršio proces promjene spola i potpuno se preobrazio u ženu. Ostaje nejasno je li doista otišao pod nož ili je samo zaključio hormonsku terapiju. U svakom slučaju, progutao je mnogo i crvenih i plavih pilula jer je već u Cannesu 2005. izgledao poprilično... hm, ženstveno?! Također, nije tajna da se Larry rastao od svoje dugogodišnje supruge Thee i to baš zbog sklonosti ka paradiranju po kući u ženskoj odjeći.
http://www.filmski.net/vijesti/dugometr ... _wachowski

Image

:shock: :shock: :lol:

Aryx

Post by Aryx » 05 Sep 2007, 17:35

:rotflmao:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

metallicat

Post by metallicat » 05 Sep 2007, 17:51

:shock: :?
Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 05 Sep 2007, 18:16

Svaka im časta za prvi Matrix (odličan film), ali u globalu su čisti kopiranti (nema što nisu košpirai od knjiga do filmova) i nadam se da neće usrati novog Conana (inače više mi se sviđa Animatrix zbog odličnih priča)... :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Sep 2007, 19:29

dr_gonzo wrote:Svaka im časta za prvi Matrix (odličan film), ali u globalu su čisti kopiranti (nema što nisu košpirai od knjiga do filmova) i nadam se da neće usrati novog Conana (inače više mi se sviđa Animatrix zbog odličnih priča)... :wink:
ma snimili su i onaj solidni lezbijski triler.
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 05 Sep 2007, 23:00

i usput su napisali dobre stvari...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

FilmTV

Post by FilmTV » 06 Sep 2007, 01:04

Meni je čisto svejedno da si čovjek odreže kitu, usadi dodatne 2 noge, postane polu-svizac ili nešto perverznije. Ono što me zanima su njegovi filmovi, ako nastavi snimati izvrsno, ako ne, jebiga ;)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 Sep 2007, 12:00

dr_gonzo wrote:Svaka im časta za prvi Matrix (odličan film), ali u globalu su čisti kopiranti (nema što nisu košpirai od knjiga do filmova) i nadam se da neće usrati novog Conana (inače više mi se sviđa Animatrix zbog odličnih priča)... :wink:
A i njega su na neki način kopirali...recimo Ghost in The Shell, Full Contact itd...no dobar je filma...iako sam ga s godinama malo zamrzio zbog nekih razloga...
Jao...kaj je na kraju njima Conan došao u ruke??! :shock: Zadnji koji se spominjao kao mogući redatelj je bio neki Boaz Yakin. Ja bih rado da je Rodriguez ostao na toj poziciji...

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 06 Sep 2007, 15:51

hm matrix je dost tog pokupio od omega dooma

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2007, 18:28

I john travolta također? :shock:
The Hollywood News je nedavno donio Travoltinu izjavu na to pitanje, našto je on odgovorio: "Smatram da je cijeli svijet toliko ženstven da je upravo otkrivanje ženstvenosti kroz jedan ovakav vid bio način da spoznam stoji li ta činjenica. Bilo je zaista odlično osjetiti kako je to biti žena; sve ono što ide uz to. Čak sam - neradno to priznajem - jedno vrijeme i sa seta odlazio u ženskoj odjeći i sav našminkan, pardon, našminkana, doma. Totalno mi se svidjela ova moja metamorfoza i jednostavno se osjećam super. Jednom davno mi je moj dragi kolega i prijatelj rekao kako je važno znati izaći iz uloge koju svaki glumac tumači, ali ja jednostavno ne mogu izaći iz ove svoje prve ženske uloge. Naprosto se osjećam fantastično kao žena. Za mene je ovo sasvim novo iskustvo i jednostavno moram priznati da ne planiram tako skoro vratiti se svojoj muškoj strani. Ovo je poput misterioznog otkrića vlastitog sebe. Ja sam te sada naprosto sretan. Nadam se da će ovo neće promijeniti neke moje poslovne temelje, te da će svi moji prijatelji, kolege, a prije svega obitelj, imati razumijevanje za ovo moje otkriće. Čak se nadam i nominaciji za Oskara u kategoriji sporedne ženske uloge, jer to bi bio pravi dokaz i temelj koji bi još jače učvrstio moj novoosnovani ženski ego, koji je zaista jak, ponosit i osjećajan." -
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 07 Sep 2007, 18:31

a lol :lol: :lol: :lol:

A$H

Post by A$H » 07 Sep 2007, 23:08

hehehe :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

metallicat

Post by metallicat » 07 Sep 2007, 23:47

ako se čovjek osjeća dobro, ko mu brani :lol:
Image

Post Reply