Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 16 Aug 2011, 22:47

Ako vam se svidio dead rising, onda će vam se ovaj Trash od igre zasigurno sviditi; ja jedva ovo čekam isprobati;
Btw ime igre je LOLLIPOP CHAINSAW

http://www.youtube.com/watch?v=fbMkVqzv ... r_embedded

:supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Aug 2011, 10:34

kupio preko storea nightmare. Stvarno zabavno iako neozbiljni DLC. Seth je prelud. A i fora je igrivost, makar je sada teška igra jer su zombiji brzi, masovni i moguće ih je ubiti samo u glavu. A malo je teško ciljati, pa srećom ima bullet time...

Našao sam mrtvog konja i zajahao ga, ali ide mi na živce jer stalno vuče u krivom smjeru. Mislio sam da mi je gamepad već pokvaren, he. :zubifale: Deset puta sam se utopio u vodi radi tog glupog konja...

A kako naći unicorna ili nekog konja od jahača apokalipse?
Bar sam skužio da se mogu popeti na zgradu ili kuće, a cijelo vrijeme pucam dolje po dvorištu gdje je puno teže...
SpoilerShow
Pretpostavljam da će se i Marstonovi "prijatelji" vratiti iz mrtvih, Dutch i ostali...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Aug 2011, 17:18

john_constantine wrote:kupio preko storea nightmare. Stvarno zabavno iako neozbiljni DLC. Seth je prelud. A i fora je igrivost, makar je sada teška igra jer su zombiji brzi, masovni i moguće ih je ubiti samo u glavu. A malo je teško ciljati, pa srećom ima bullet time...

Našao sam mrtvog konja i zajahao ga, ali ide mi na živce jer stalno vuče u krivom smjeru. Mislio sam da mi je gamepad već pokvaren, he. :zubifale: Deset puta sam se utopio u vodi radi tog glupog konja...

A kako naći unicorna ili nekog konja od jahača apokalipse?
Bar sam skužio da se mogu popeti na zgradu ili kuće, a cijelo vrijeme pucam dolje po dvorištu gdje je puno teže...
SpoilerShow
Pretpostavljam da će se i Marstonovi "prijatelji" vratiti iz mrtvih, Dutch i ostali...
imaš ih na određenim likacijama, te specialne konje, a za unicorn moraš biti hunter jedan viši rank, neznam točno koji, a koliko znam onoga death konja koji je najbolji dobiješa automatski kasnije u igri, neću reći kada da ne spoilam; najbolje pogledaj na netu di se nalaze ta tri preostala specialna konja, a kada dođeš blizu tih konja ćeš dobiti poruku da se nalaziš blizu nečega nadnaravnoga, a na mapi ces viditi da je područje unutar kojega se taj konj nalazi, dodatno naznačeno; a ti se konji, koji se ne umaraju kada sprintaju, isplate imati

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Aug 2011, 18:11

pa na početku kada sam prvi put izlazio iz blackwatera, baš je pisalo da sam blizu nečega nadnaravnoga. Ma mislio sam da je to konj od jahača apokalipse death. Ma vratiti ću se tamo ponjuškati.

A bar su ti zahtjevi i ouftitovi lakši nego u originalu. Makar ubiti 10 zombija odjednom... a dobio sam pušku s deset metaka, pa ćemo već nekako rasturiti.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Aug 2011, 18:13

maddjuro wrote:Ako vam se svidio dead rising, onda će vam se ovaj Trash od igre zasigurno sviditi; ja jedva ovo čekam isprobati;
Btw ime igre je LOLLIPOP CHAINSAW

http://www.youtube.com/watch?v=fbMkVqzv ... r_embedded

:supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz: :supz:
hm, suda SUDA 51, obećava, ali on je tu samo creator director. Mislim da će igra biti više kao ona glupost bikini zombie cheerleader s repetitivnom igrivošću gdje samo tamanite zombije bez ikakvog cilja, motiva i radnje...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Aug 2011, 13:59

Sad kada tražiš ta četiti konja apokalipse, evo jedne parodije na te iste konje; to parodiraju u jednoj seriji, tako da nema nikakvih spojlera, tipa lokacije di se oni nalaze

http://www.youtube.com/watch?v=WUulQ1xp ... re=related

metallicat

Post by metallicat » 19 Aug 2011, 14:04

jučer mi javio tip da će moj PS ipak bit spašen, samo se laser mora naručit van hrv, tooo :D
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Aug 2011, 16:15

maddjuro wrote:Sad kada tražiš ta četiti konja apokalipse, evo jedne parodije na te iste konje; to parodiraju u jednoj seriji, tako da nema nikakvih spojlera, tipa lokacije di se oni nalaze

baš cool :supz: :supz: A i sada imam želju doći do tih konja. :rock: :rock:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Aug 2011, 17:14

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:Sad kada tražiš ta četiti konja apokalipse, evo jedne parodije na te iste konje; to parodiraju u jednoj seriji, tako da nema nikakvih spojlera, tipa lokacije di se oni nalaze

baš cool :supz: :supz: A i sada imam želju doći do tih konja. :rock: :rock:
ja sam na dva slučajno naišao, jednoga dok sam jahao bio je blizu nekoga grada, na drugoga dok sam lovio jeti-e; a smrt, koji je najbolji; brz, nikad se ne umara, a koga god s tim konjem pregaziš, ostaje mrtav; smrt dobiješ automatski

onaj WAR konj je isti kao onaj u filmu ghost rider

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Aug 2011, 18:31

jep. :mrgreen: Da, našao sam war. Ostaje znači glad i bolest... To ću morati pogledati kako ih naći.

Pestilence - Tall Trees
Famine - Chuparosa and Tesoro Azul
Unicorn - Northwest plains of Torquemada

a inače, osim pestilence, ostali konji nemaju nekih pretjeranih sposobnosti. A i da bi došao do unicorna, treba zajahati sva četiri konja apokalipse...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Aug 2011, 18:47

john_constantine wrote:jep. :mrgreen: Da, našao sam war. Ostaje znači glad i bolest... To ću morati pogledati kako ih naći.

Pestilence - Tall Trees
Famine - Chuparosa and Tesoro Azul
Unicorn - Northwest plains of Torquemada

a inače, osim pestilence, ostali konji nemaju nekih pretjeranih sposobnosti. A i da bi došao do unicorna, treba zajahati sva četiri konja apokalipse...
to, a i neki još uvjeti postoje; najbolje da googlaš koji

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Aug 2011, 02:10

Mass effect 2- drugi nastavak u ovoj, zasad ,, odličnoj trilogiji, od WTF početka do odličnoga bossa na kraju, igra u kojoj sam stvarno guštao; više/manje je promjenjeno dosta stvari koje smo imali u jedinici; kao to što u dvojci oružje vam ima municiju, dok se u jedinici samo pregrijavalo, ali ste imali neograničeno municije; pa do sistema LvL-anja; ovdje imate daleko manje stvari koje morate "LvL"at. Sama priča je sasvim zadovoljavajuća, ja sam izabrao da mi "importa" sejv iz jedinice tako da su se neke odluke koje sam donesao u jedinici očitovale u dvojci. Još jedna inovacije je što u svakom sistemu morate sami skenirati planete da bi skupljali rudu potrebnu za nadogradnju broda, oružje, oklopa isl; to je interesantno, ali zna biti dosadno. priča u igri je da morate zaustaviti nove saveznike nadolazeće invazije tzv "collectorse" a da bi to napravili morate skupiti ekipu, tako da ce se u ekipi naći neki kriminalci, plaćeni ubojice, kao i neki vaši prijatelji i neprijatelji iz jedinice; neću sada previše spoilati tko su, ali ću reći da ih sveskupa ima deset. Kraj dvojke je odličan, i sada jedva čekam trojku. Svakako preporučam odigrati ovaj serijal.

Sada cu zaigrati ili gears of war, ili borderlands

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Aug 2011, 04:45

Borderlands-najbolji način da opišem ovu igru je kao kombinaciju diabla i fallout 3kr; radnja se odvija na nekome postapokaliptičkome području; imate četiri klase s kojima možete igrati; svaka s svojim "skill tree" i jednim specialnim "skillom". Igra je FPS, nema neke specialne priče. Svidio mi se dizajn igre, kao i sama igrivost. Kada završite igru za nekih 20-ak sati, onda možete odabrati da je opet prelazite, zadržati ćete svu opremu s kojom ste završili, ali će svi neprijatelji biti daleko jači , ali nažalost neće biti nikakve razlike u misijama (tipa kada prjeđete diablo 2 pa onda odaberete da ga opet prelazite s istim likom na većoj težini). Svaka klasa može koristiti sva oružja, ali isto tako svaka klasa ima i svom "skill tree"-u pojačanja za određena oružja. Igra ima nekoliko DLC-a, uključujući i zombie otok, ali pošto nemogu skidati DLC-e; nemogu ih ni probati. Kao minus bi naveo što se igra u nekim trenucima zna biti repetetivna, jer u cijeloj igri ima samo 5 vrsta neprijatelja; ljudi od kojih su svi slični, samo imaju drugačija oružja, neki mutanti tipa psi, leteći neprijatelji i bube. A sve su vam misije odi na neku lokaciju, pa ili pobi toliko i toliko ljudi, ili pokupi nešto. Također za kretanje po područjima možete koristiti auto kojim onda gazite sve pred sobom. Igra je navodno daleko interesantnija ako se igra s drugim ljuima Onlajn.

Igru preporučam svima koji "free roaming" pucačine, koje nisu preozbiljne, i ne smeta im tu i tamo malo repetetivniosti.

Sad se planiram malo zaokupirati Fallout 3-kom s svim DLCovima za navedenu igru

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Aug 2011, 11:56

je li tko uopće igrao nešto od twisted metal serijala?
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Aug 2011, 16:11

john_constantine wrote:je li tko uopće igrao nešto od twisted metal serijala?
ja sam igrao one prve na PS1-ci i onda su mi bili fora; a i inače volim takve igre di se vozači međusobno ubijaju, tipa carmageddon

Post Reply