Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Scarface

Re: Objavi svoju sliku

Post by Scarface » 05 Aug 2011, 14:48

Evo taman basist uploada još jednu našu stvar (bit će još par videa, skužajte ako san vas upila)

EXPOSE YOUR TRUE SIDE:

http://www.youtube.com/watch?v=h0da5UMw ... ideo_title
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 05 Aug 2011, 20:42

WALK WITH ME IN HELL(ne čuje se bas bubanj, koji je esencijalan, gitare skroz slabo, pa pisma ne liči na sebe, al eto, nema bolje snimke trenutno):
http://www.youtube.com/watch?v=_izmZEM ... ded#at=305
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 05 Aug 2011, 20:44

Samo ti stavljaj! :supz:
I moram priznati da si nekako "odrasliji" na slikama, baš si faca :D
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 05 Aug 2011, 20:46

To je samo bend efekt, kad šetan po gradu samo san mali geek. :mrgreen: :mrgreen:

callac

Post by callac » 05 Aug 2011, 20:48

Ma je, ne bih rekla, ima te, šta se kaže, tako da si pojava u svakom slučaju. U opisu tebe nikad ne bih upotrijebila riječ geek
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 05 Aug 2011, 20:55

A kužin, al triba bi brzo počet nosit naočale, pa ćemo i to sredit. :mrgreen:

Inače, demo je gotov, al je na par pisama loše odrađen mastering pa će se to morat popravit, više smo svi popizdili na ovog lika iz studija zbog te neozbiljnosti, dobija je pare ranije pa sad kad ih je valjda potrošija radi priko kurca. Mislin ono, odjebi.

callac

Post by callac » 05 Aug 2011, 21:01

zaš bi mu pare dali unaprijed? jel se mora ili? ugl. lik je pederčina ako neš zasere jer misli da radi "za đžabe"
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 05 Aug 2011, 21:15

callac wrote:zaš bi mu pare dali unaprijed? jel se mora ili? ugl. lik je pederčina ako neš zasere jer misli da radi "za đžabe"
Ovako je zapravo bilo: prije nego šta smo growler i ja postali članovi benda, nekih pola godine prije, gitaristi i basist su snimili demo (7 pisama) u instrumental verziji i platili liku i vokale unaprid, s tim da je dogovor bija da će se vokali nadosnimit kad bend bude potpun. I od toga je prošlo 10 miseci i nedavno smo to nadosnimavali al kako je lik te pare dobija "davno" ja mogu razumit da je njemu sad efekt "besplatnog posla", al jbg, stari, koji k si onda tada prista na to?

Inače, demo će imat 6 pisama, jednu smo izbacili čisto jer je plan bija da demo ima točno pola pisama od albuma. Otkad san ja doša, napravili smo još 5 pisama (uz onih 7 za koje su bubnjevi bili ukucani) i sad imamo kompletan repertoar za album, al kako je tu plan snimat i bubnjeve, triba skupit pare, i iduće godine se to sigurno sređuje. Dotad, demo i laganini svirke.

Scarface

Post by Scarface » 07 Aug 2011, 17:24

Evo još dvi autorkse, ove nisu na demou:

STAGE OF YOUR NIGHTMARES:

http://www.youtube.com/watch?v=GADumehe ... ure=relmfu

KING OF EMPTY SPACE (samo je dio pisme snimljen)

http://www.youtube.com/watch?v=cYZn2Unm ... ideo_title

elrania

Post by elrania » 08 Aug 2011, 18:11

sandi wrote:malo sam si zabrijao... :zubifale:
SpoilerShow
Image
htjela sam ovo komentirati i skroz zaboravila :oops:

ugl, noooooooooooooouuu, nema više rockabilly frizure :(

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 12 Aug 2011, 18:36

Evo jedne od prošle sedmice - trio fantastikus (moja malenkost, moj stari i frend Krešo)
SpoilerShow
Image
p.s. - snimka je sa otoka Zlarina, a posli se išlo na Tarraneo festival
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

elrania

Post by elrania » 12 Aug 2011, 18:40

skroz fora slika :D - totalno neki hemingwayovski đir!

john_constantine

Re:

Post by john_constantine » 12 Aug 2011, 18:42

dr_gonzo wrote:Evo jedne od prošle sedmice - trio fantastikus (moja malenkost, moj stari i frend Krešo)
SpoilerShow
Image
p.s. - snimka je sa otoka Zlarina, a posli se išlo na Tarraneo festival
baš fora slika, naročito tvoj stari.

E kako ti se da nositi bradu? Ja sam tri četiri puta pokušao pustiti po licu i to, ali uvijek me muči taj svrbež i bockanje.
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 12 Aug 2011, 18:52

Sad je sve u mušketirskom điru (samo bradica i brčići)...ali ne bocka i ne smeta uopće ako ne razmišljaš o njoj...a kod mene za 5-7 dana poprilično naraste...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 12 Aug 2011, 19:12

Kako uvatiti obotnicu za na gradele u 5 lakih koraka:

1) Nabavite masku i disalicu
SpoilerShow
Image
ček

2) Zaronite na dubinu od 4-6m (dobro dođe ako imate dupinovska pluća)
SpoilerShow
Image
ček

3) Postepeno pretražujete škrape (rupe na dnu) i budete orlovskog oka za detalje na dnu
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
ček

4) Kad ugledate plijen pripomognete se malim ostima (može i obična vilica iliti viljuška svezana na neki štap) ili jednostavnije se poslužite rukama i uvatite beštiju
SpoilerShow
Image
ček

5) Čvrsto nabodete ili obuhvatite beštiju da ne pobigne i iznesete je van na obalu
SpoilerShow
Image
ček

Bonus savjet: uhvatite dovoljno da se sa ekipom možete okupiti uz pivce :partyman: dok se beštije peku na gradelama, a miris maslinovog ulja i obotnice vam draži apetiti
SpoilerShow
Image
ček
Last edited by dr_gonzo on 13 Aug 2011, 08:45, edited 2 times in total.

- Charles Bukowski -

Post Reply