Teretane
- Wendigo
Re: Teretane
da, nije mi ni najmanji problem trčati na orbitreku sat vremena što se tiče umora..
poludim od monotonije i dosade, ni mp3 ne pomaže više.
poludim od monotonije i dosade, ni mp3 ne pomaže više.
- metallicat
kao što andrej kaže, zašto si malo ne mijenjaš, tipa na strunjači možeš svašta radit. npr ovi trbušnjaci s loptom su puno zanimljiviji. a što se orbitreka tiče, ako ti je toliko dosadno trči na njemu 20-25min, stani odi radi neš drugo i oet se vrati. ili si stavi na ful teško pa manje radiš, a ne sat. ja sam počela s 15min, sad mogu 40+Wendigo wrote:počeo sam s pola sata / 35 minuta i trebalo mi je oko mjesec dana za 50+.metallicat wrote:s koliko s počeo na arc, mislim s koliko minuta? ti je dugo trebalo da postepeno dođeš do 50, jer je to dosta? i zaš si odustao?Wendigo wrote: tamo orbitrek kardio 45-50 minuta u komadu i zatim još barem 45 min do sat vremena dizanja utega)
ja idem već mj i pol u teretanu (već jer mi je brzo prošlo) i radila sam po programu što mi je trenerica napisala. A i B program, A je više ruke + trbušnjaci i leđni + arc, a B noge + trbušnjaci i leđni + arc više puta ali po manje. i tako je prošo prvi mj i ja se udebljala, tj vaga je pokazivala više od početne kilaže. ja se prepala
i prestala i sad prešla samo na biciklu, trbušnjake s pilates loptom i arc dok ne crknem
i tek sad su mi rekli da je normalno što imam više kila zbog mišića, ah
mislim logično je to meni, ali nisam na taj način razmišljala jer ipak mi je cilj bio izgubit kile i učvrstit se, a ja dobijem. bez obzira, skužila sam da mi je bar za sad bolje ovo kako počela neki dan, baš osjećam kako se topim
ugl, ja se malo raspisala, jer si ti jedino ajmo reć slično radio, ovi drugi sami bilderi
![]()
odustao sam jer je došlo ljeto, otišao sam na more i nakon toga mi se više nije dalo. ali zato sam nakon toga kupio bicikl i nisam se skidao s njega godinu dana. sad mi se ni to više neda... ne znam koji mi je.

- Wendigo
znam, ali bi trebalo trčati minimalno 35 minuta u komadu da se postigne rezultat.
ima jedan fora program di se prvo zagrijavaš, zatimpolako trčiš, onda šprint pa hlađenje, i tako ponoviš nekih 15+ puta.
to mi je najbolje od svih tih mrskih kardio vježbi jer nije monotono.
ima jedan fora program di se prvo zagrijavaš, zatimpolako trčiš, onda šprint pa hlađenje, i tako ponoviš nekih 15+ puta.
to mi je najbolje od svih tih mrskih kardio vježbi jer nije monotono.
- metallicat
- Wendigo
ok.
mada čisto sumnjam..
- Wendigo
odradio danas prvi kardio. 
popeo se na pola sljemena, oznojio se ko magarac i još uvijek mi kuca u glavi.
green, probao sam pomješati tunu i posni sir. još sam dodao sol i malo bijelog luka u granulama i stvarno je dobro. tko bi rekao...
popeo se na pola sljemena, oznojio se ko magarac i još uvijek mi kuca u glavi.
green, probao sam pomješati tunu i posni sir. još sam dodao sol i malo bijelog luka u granulama i stvarno je dobro. tko bi rekao...
-
GreenHornet
slobodno stavi par vrsta povrca u sve to...Wendigo wrote:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
GreenHornet
- Andrej
Bolje traži program ishrane u odnosu na tvoje godine, kilažu i trenutne fizičke aktivnosti.GreenHornet wrote:ima tko program vjezbi za cistu definiciju?!
To što ljudi zovu vežbe za definiciju su ustvari vežbe za detalje mišića koje rade profi vežbači na hemiji - pre takmičenja.
Korigovana ishrana i raznovrsni arerobni treninzi su jedini put ka definiciji(osim ako nemaš neki super metabolizam).
We're all mad here...
- sandi
ne znam...ja jedem stvarno sve! NEmam neki program ishrane, sto ima na tanjuru ja pojedem, a s rezultatom sam i vise nego zadovoljan...
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Scarface
Program vježbanja za definiciju je jaaaako individualan, nutricionist i sportski fiziolog mogu odredit tvoj prag bazalnog metabolizma, točan udio masnog i mišićnog tkiva i sukladno ostalim faktorima odredit precizni program ishrane i vježbanja, do u zadnji detalj. Postoji i onaj generalizirani, al kod dosta ljudi to il ne funkcionira il im bude preteško i nepodobno pa odustanu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
http://www.youtube.com/watch?v=lK3l1oBar_Ysandi wrote:ne znam...ja jedem stvarno sve! NEmam neki program ishrane, sto ima na tanjuru ja pojedem, a s rezultatom sam i vise nego zadovoljan...
- Wendigo
ja od mora skinuo 4 kile, samo zahvaljujući biciklu kojeg jašem svaki dan i relativno pravilnoj prehrani.
to me motiviralo da nastavim. to i jedan poznanik koji je u 2 godine skinuo skoro 70kg.
to me motiviralo da nastavim. to i jedan poznanik koji je u 2 godine skinuo skoro 70kg.
- Andrej
Wendigo wrote:ja od mora skinuo 4 kile, samo zahvaljujući biciklu kojeg jašem svaki dan i relativno pravilnoj prehrani.
We're all mad here...
- Ašow
@dingach
jesu li tom liku inicijali GJ?
Jer znam i ja jednog s kojim sam se druzio jedno vrijeme i smršavio je toliko, mozda mrvicu više.
jesu li tom liku inicijali GJ?
Jer znam i ja jednog s kojim sam se druzio jedno vrijeme i smršavio je toliko, mozda mrvicu više.