Meni ne šteka nego mi se več 2 dana iste stvari ponavljaju dok scrollam doljeAsfodel wrote:Prvo žešće štekanje tumblra
Što mi je maknulo smješak danas?
- Josef K
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
- Asfodel
To ja podrazumijevam pod štekanje kao (jer nikad ni s čim nije bilo problema, kao nekim ljudima postanje kad oteže)Zadro wrote:Meni ne šteka nego mi se več 2 dana iste stvari ponavljaju dok scrollam doljeAsfodel wrote:Prvo žešće štekanje tumblra
Ovo sa skrolanjem je u biti najgore što se može dogoditi
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- alecto
- john_constantine
nije po tvom ukusu?alecto wrote:hellraiser 2
Michel puši karu.
- alecto
john_constantine wrote:nije po tvom ukusu?alecto wrote:hellraiser 2
SpoilerShow
ma ono kad se išao ljubakat s mesnatom i krvavom juliom 
we are such stuff as dreams are made on
- callac
ubila sam si kažiprst lijeve ruke nožem do kosti. mislim da ću ić šivati jer kroz kilo zavoja krvari. jebem ti život!!!!!!!!!! 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
alecto wrote:john_constantine wrote:nije po tvom ukusu?alecto wrote:hellraiser 2SpoilerShowma ono kad se išao ljubakat s mesnatom i krvavom juliom
SpoilerShow
he, a ja mislio
na scenu kada penis dohvati doktora za glavu ili ona crnohumorna scena u ludnici "I recommend... amputation!".
na scenu kada penis dohvati doktora za glavu ili ona crnohumorna scena u ludnici "I recommend... amputation!".
Michel puši karu.
- alecto
tad još nisam bila došla do toga al sad se slažem 
- elrania
laptop crkava, tj. ekran se ne pali i niš od hintova po netu ne funkcionira...
sjebavanje sutrašnjeg dana koji je trebao biti super...općenito kompletno sjebano ljeto. opet.
sjebavanje sutrašnjeg dana koji je trebao biti super...općenito kompletno sjebano ljeto. opet.
- Jane Doe
zaboravila sam se namazat faktorom i sad fino imam roza ramena, doslovce
ono, baš tulavo skroz, a u planu je i bilo provest cijeli dan vani..... valjda me ovo loše vrijeme zadnjih par dana uvjerilo kako je ljeto gotovo; e pa velki zajeb
ono, baš tulavo skroz, a u planu je i bilo provest cijeli dan vani..... valjda me ovo loše vrijeme zadnjih par dana uvjerilo kako je ljeto gotovo; e pa velki zajeb

- alecto
starci, uz neke općenite pizdarije sad su dodali i još neke nove. mama je sjedila kraj mene dok sam prčkala po fejsu i htjela je gledat slike od ljudi, tak na kraju došli na elraniju i ja zaboravila šta moji misle o tetovažama i otvorila elrine profilne
ukratko, kolko god ih volim i znaju bit super, sad su me strašno spustili i baš sam blje
ukratko, kolko god ih volim i znaju bit super, sad su me strašno spustili i baš sam blje
- callac
alecto, pa jel znaju da i ti planiraš tim stopama??
(al baš mi je žao)
ont: glupi prst kojem će trebati tjedni dok ne zaraste, nije moglo u gorem trenutku da mi se dogodi... i glavobolja, čitav dan
ont: glupi prst kojem će trebati tjedni dok ne zaraste, nije moglo u gorem trenutku da mi se dogodi... i glavobolja, čitav dan
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- alecto
naravno da ne znaju. jbg žao mi je zbog toga al sami su krivi što im neke stvari tajim..
ot: više ni fejs nemre bit ispušni ventil kak spada a da se netko ne nađe pametovat. jbt pusti me da kukam i šuti. (mislim daj pogle komentar na mom statusu o africi
)
luda sam večeras
ot: više ni fejs nemre bit ispušni ventil kak spada a da se netko ne nađe pametovat. jbt pusti me da kukam i šuti. (mislim daj pogle komentar na mom statusu o africi
luda sam večeras
- elrania
jbt, sad se osjećam totalno badass što sam očito devijantna ličnost u nečijim očima
al žao mi je zbog bilo čega da su ti rekli, mogu razumjeti u kolike krajnosti to zna otić... moja stara ne zna za neke stvari, jer sam na vlastite uši čula tolike gadarije od mišljenja da je meni zlo.
ot: neke nepogode koje su uništile sve krastavce u vrtu i izgleda da niš od njih više ove godine
al žao mi je zbog bilo čega da su ti rekli, mogu razumjeti u kolike krajnosti to zna otić... moja stara ne zna za neke stvari, jer sam na vlastite uši čula tolike gadarije od mišljenja da je meni zlo.
ot: neke nepogode koje su uništile sve krastavce u vrtu i izgleda da niš od njih više ove godine
- nihil
to da mi je vrlo vjerojatno ostala cca godina dana zivota
dolor nil finis