Ovo mi je ipak sad tvoja najbolja tetu
Tattoo & Piercing
- Asfodel
Re: Tattoo & Piercing
Predobro napravljeno
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
zbilja je divno napravljeno, čak puno bolje od orginala (papira do noge)
čestitam na novoj prinovi.
čestitam na novoj prinovi.

- Wendigo
i riba je dobra. 
- Jane Doe
hvala najljepša, mada ove pohvale zasluženo idu majstoru koji je zbilja dao sve od sebe (sve skupa 6 sati se grbavio čovjek)
tako da hvala vama na lijepim riječima i hvala ivanu eroru na predivnoj tetovaži
@dingo, već sam mislila da će zauvijek ostat u sjeni
danas, kad smo pokušavali uslikat mobitelom, dragi je zaboravio fotkat ribu
jadna, zbilja je došla u momentu teške konkurencije
inaće, orginal je negdje iz 50-ih, sailor jerry-ev dizaj, mi smo ju malo preradili i drugačije obojali. volim simboliku koi-a, a ovo je moja mala verzija iste, samo u old school stilu. brkovi pridonose ozbiljnosti moje najmanje tetovaže do sada. bila je gotova za cca 25 min
i nakon onog četverosatnog pikanja po tek zacijeljenoj koži, to je bio osječaj ugode 
tako da hvala vama na lijepim riječima i hvala ivanu eroru na predivnoj tetovaži
@dingo, već sam mislila da će zauvijek ostat u sjeni
danas, kad smo pokušavali uslikat mobitelom, dragi je zaboravio fotkat ribu
inaće, orginal je negdje iz 50-ih, sailor jerry-ev dizaj, mi smo ju malo preradili i drugačije obojali. volim simboliku koi-a, a ovo je moja mala verzija iste, samo u old school stilu. brkovi pridonose ozbiljnosti moje najmanje tetovaže do sada. bila je gotova za cca 25 min

- callac
- Alastorus
Reci Erroru da je napravio vrhunski posao i bogme ti je tattoo Zakon :Đ
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Jane Doe
- metallicat
- Jane Doe
a mislim da sam kod njega napravila dovoljno, tak da, zašto ne malo i kod nekog drugog....metallicat wrote:a zele?
(koji je jeftiniji![]()
?)
trenutno mi bolje paše erorov stil za neke stvari koje planiram...
zadnja stvar o kojoj se tu radi je lova, kao što sam već x puta rekla ....

- metallicat
joj, pa znam. ovo je bila mala šala.Jane Doe wrote:zadnja stvar o kojoj se tu radi je lova, kao što sam već x puta rekla ....

- Jane Doe
ja se gulim
ajde fino boja ide, ali linije, pa 10 dana više
@cat, kaj to ovaj petak?? ajde više, nismo vidjeli međufazu, pa da vidim tu ženu više, muči me to jer je jeben portret
ajde fino boja ide, ali linije, pa 10 dana više
@cat, kaj to ovaj petak?? ajde više, nismo vidjeli međufazu, pa da vidim tu ženu više, muči me to jer je jeben portret

- metallicat
- alecto
ja idem u pon 22., dreamcatcher na lopaticu. jane i el (da vas ne gnjavim svaku posebno ko dosad
), stavila bi na zapešće malu notu (najmanju što će mi htjet stavit), jel mislite da bi to mogla odmah tad?
mislim pitat ću na licu mjesta (na godišnjem su dotad) al čisto da se znam nadat
ono, pošto bi bilo tak malo, valjda će izrada ful kratko trajat i malo koštat pa će mi možda htjet odmah, iako nije bilo u planu
(u biti razmišljam "naglas", znam da ne znate odgovor
)
mislim pitat ću na licu mjesta (na godišnjem su dotad) al čisto da se znam nadat
ono, pošto bi bilo tak malo, valjda će izrada ful kratko trajat i malo koštat pa će mi možda htjet odmah, iako nije bilo u planu
(u biti razmišljam "naglas", znam da ne znate odgovor
we are such stuff as dreams are made on
- Jane Doe
a gle, zašto nebi.
pa mi smo dogovorili ribu u "hodu"
prvo smo mislili da će motorhead moć bit odrađen odjednom, pa smo na kraju ipak radili na dva puta. i kad me išao zapisat za drugi puta kad da dođem, ja sam napomenula da bi onda mogli i koia ak bude vremena i lik je reko da je baš to mislio predložit.
bilo bi najbolje da ti sama nađeš notu baš kakvu hoćeš i poneseš sa sobom isprintano, tako da je minimum posla oko toga. pitaj ju ćim dođeš i nagalsi "ako se stigne" a ja mislim da se stigne jer neće trajat ni 5 min
pa mi smo dogovorili ribu u "hodu"
prvo smo mislili da će motorhead moć bit odrađen odjednom, pa smo na kraju ipak radili na dva puta. i kad me išao zapisat za drugi puta kad da dođem, ja sam napomenula da bi onda mogli i koia ak bude vremena i lik je reko da je baš to mislio predložit.
bilo bi najbolje da ti sama nađeš notu baš kakvu hoćeš i poneseš sa sobom isprintano, tako da je minimum posla oko toga. pitaj ju ćim dođeš i nagalsi "ako se stigne" a ja mislim da se stigne jer neće trajat ni 5 min