Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
Re: Igre, konzole i slično
Prošao The Saboteur... Usudio bih se reći da mi je to vjerojatno jedna od najboljih free roam igara do sada. Dobra grafika, odličan protagonist, puno stila, lude akcije i sočnih eksplozija. Po meni bolje od ijednog GTA, Saints Rowa, itd...
Trenutno igram The Movies... Kao tycoon igre, samo sa filmskim studijima i većom dozom kretivnošću. Super stvar!
Trenutno igram The Movies... Kao tycoon igre, samo sa filmskim studijima i većom dozom kretivnošću. Super stvar!
Revenge solves everything
- john_constantine
movies je odlična igra, ali brzo će ti dopizditi radi sims "detalja". Mislim, jebeš igru gdje moraš spajati svoje glumce/glumice i fotoreportere, kao da to ne mogu sami napraviti... Tek kasnije kada postanu vrlo zahtjevni, a nisam niti skužio kako se povećava atrakcija, glumci stare, a nema novih zaposlenika, tako da nikad nisam završio igru do kraja...DeadDispatcher90 wrote:Prošao The Saboteur... Usudio bih se reći da mi je to vjerojatno jedna od najboljih free roam igara do sada. Dobra grafika, odličan protagonist, puno stila, lude akcije i sočnih eksplozija. Po meni bolje od ijednog GTA, Saints Rowa, itd...
ionako sam očekivao drugačije snimanje filmova, ovako sve ispada dječje ili debilno.
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
Znam što misliš... Micromanagement je zajeban do kraja. Ali počinjao sam igru stvarno hrpetinu puta i konačno sam bar donekle uspješan. Dogurao sam do 1954 godina, na prvom mjestu među ostaim studijima. Igra ima tonu mana, ali s obzirom na njen opseg, ponudu i kreativnost, ne mogu joj to uzeti za veliko zlo.
Revenge solves everything
-
John_Ryder
- maddjuro
I may be an idiot, but i am no fool.
- metallicat
igrala jučer u dvoje champions of norrath, zabavna igra. u biti sve slično diablu i baldurs gate je super.

- maddjuro
FFS, već sam na četvrtom dvdu lost odyssey-a, a ne igram ni trideset sati. samo se nedam da ce FF13 biti duži.
Nasreću ovo me uvjek oraspoloži
http://www.youtube.com/watch?v=wrhw44_noR4
Nasreću ovo me uvjek oraspoloži
http://www.youtube.com/watch?v=wrhw44_noR4
-
Hec
- majstoro
Ja
Nego,jel jok iko ima ovdje org sc2 da ga dodam?
Nego,jel jok iko ima ovdje org sc2 da ga dodam?
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
- maddjuro
Lost Odyssey- meni je ovo jedan od boljih turn based RPGa koji sam igrao u zadnje vrijeme,interesantna priča, humor i dobri likovi (izuzev dvoje djece koje me je strašno iritiralo), kao i glasovi, koji su mi pasali za svakoga lika;moram pohvaliti i odličnu glazbu i animacije što se tiče dužine igre, prešao sam igru, i pritom porazio sve opcionalne bosove za 47sati. Sistem borbe mi je jedna od najdražih stvari; s pet likove se borite, a sveukupno ih imate deset; od toga su četiri "besmrtnika". Sistem je takav da besmrtnici mogu n aučiti bilo koju sposobnost /magiju koju preostali smrtnici nauče, a i sami besmrtnici su i za vrjeme borbe "besmrtni" jer ako ih poraze oni će oživiti nakon jedno 2 ili 3 "turna".
Ako imate XBOX360 preporučam da ovo zaigrate.
Nažalost mass effect 2 mi nije htio raditi, pa cu sada , ako ce to raditi, započeti "shadow of the damned"
Ako imate XBOX360 preporučam da ovo zaigrate.
Nažalost mass effect 2 mi nije htio raditi, pa cu sada , ako ce to raditi, započeti "shadow of the damned"
- john_constantine
maddjuro - kada si igrao red dead redemption, da li si išao otključati sve one kostime koje možeš imati u igri? Ili ono za rankove, sada moram ubiti dvije pume nožem, što je prokleto teško...
Michel puši karu.
- maddjuro
nisam ih sve išao otključavati, samo neke, taj za lovca nisamjohn_constantine wrote:maddjuro - kada si igrao red dead redemption, da li si išao otključati sve one kostime koje možeš imati u igri? Ili ono za rankove, sada moram ubiti dvije pume nožem, što je prokleto teško...
- john_constantine
da, nije baš lagano ispuniti uvjete. Mogao bi otključati jedan meksički rebel, ali treba pobijediti u finger five, što baš nije lako, brz ritam i tri gumba...maddjuro wrote:nisam ih sve išao otključavati, samo neke, taj za lovca nisamjohn_constantine wrote:maddjuro - kada si igrao red dead redemption, da li si išao otključati sve one kostime koje možeš imati u igri? Ili ono za rankove, sada moram ubiti dvije pume nožem, što je prokleto teško...
I sada, neki zahtjevi kao ubiti pumu dinamitom.
Ali teksaški poker je zarada, naročito kada koristiš sistem za varanje. Samo što izgubiš lovu kada te skuže iako pobijediš u dvoboju. Samo nikako da skužim onu igru s kockama.
Michel puši karu.
- maddjuro
ista fora kao i u pirati s kariba 2john_constantine wrote:da, nije baš lagano ispuniti uvjete. Mogao bi otključati jedan meksički rebel, ali treba pobijediti u finger five, što baš nije lako, brz ritam i tri gumba...maddjuro wrote:nisam ih sve išao otključavati, samo neke, taj za lovca nisamjohn_constantine wrote:maddjuro - kada si igrao red dead redemption, da li si išao otključati sve one kostime koje možeš imati u igri? Ili ono za rankove, sada moram ubiti dvije pume nožem, što je prokleto teško...
I sada, neki zahtjevi kao ubiti pumu dinamitom.
Ali teksaški poker je zarada, naročito kada koristiš sistem za varanje. Samo što izgubiš lovu kada te skuže iako pobijediš u dvoboju. Samo nikako da skužim onu igru s kockama.
ti kažeš koliko ima, recimo, petica, nakon što se kocke spuste , onda netko drugi kaže koliko ima nekoga drugoga broja, ti nakon što spustiš kocke,vidiš koliko čega imaš, i onda pretpostavljaš koliko bi ih drugi mogli imati; kada neki lik kaže da ima, recimo 8 petica na stolu, ti ga možeš izazvati i reći da laže; pa ako si pogodio da laže on gubi jednu kockicu, ako nisi ti gubiš jednu; pobjednik je onaj koji na kraju ostane s jednom ili više kockica, a naravno drugi ih sve izgube
- john_constantine
hvala na objašnjenju.
E kako je ludilo kada dođeš na treću lokaciju Blackwater, mislim, gradovi, auti, oružja, stanovnici, sve je popločeno, i baš je čudno hodati konjem po tom mjestu... Šteta što nije riječ o pravom divljem zapadu, nego baš kada je propao divlji zapad, ali neka, gušt je to vidjeti.
Samo ne vjerujem da ima nekih velikih razlika između toga da li se boriš na strani dobra ili si odmetnik....
Multiplayer mi je zasada loš. Nađem se među grupom i sada je samo nastao kaos, svi me ubijaju jer su visoki level, pa imaju napredna oružja. Ja tek jašem na magarcu. I samo me respawna na istu lokaciju gdje me pet puta čekao isti lik koji me svaki put ubije. Vjerojatno ima i boljih izbora, ali sumnjam da ću isprobavati više dalje...
E kako je ludilo kada dođeš na treću lokaciju Blackwater, mislim, gradovi, auti, oružja, stanovnici, sve je popločeno, i baš je čudno hodati konjem po tom mjestu... Šteta što nije riječ o pravom divljem zapadu, nego baš kada je propao divlji zapad, ali neka, gušt je to vidjeti.
Samo ne vjerujem da ima nekih velikih razlika između toga da li se boriš na strani dobra ili si odmetnik....
Multiplayer mi je zasada loš. Nađem se među grupom i sada je samo nastao kaos, svi me ubijaju jer su visoki level, pa imaju napredna oružja. Ja tek jašem na magarcu. I samo me respawna na istu lokaciju gdje me pet puta čekao isti lik koji me svaki put ubije. Vjerojatno ima i boljih izbora, ali sumnjam da ću isprobavati više dalje...
Michel puši karu.