Tattoo & Piercing
- metallicat
- Jane Doe
Re: Tattoo & Piercing
konačno je motorhead gotov... bojanje je trajalo neka 4 sata. bilo je zbilja neugodno, da ne kažem i vrlo bolno pred kraj..... taman su mi se dan prije linije poljuštile do kraja i još je sve to bilo dosta osjetljivo i suho, makar zacijeljeno i nije bilo neki piknik za dovršavat po tome, ali izgleda savršeno. mogu slobodno ne bit skromna i reć da mi je ovo jedna od najboljih motorhead tetovaža koju sam vidjela. sve skupa 6 sati, ali puno truda i detalja i preciznosti i svega par boja (crvena, narančasta, 2 sive, žuta i crna)
+ što se popunilo jedno malo mjesto na nozi između sidra i laste i tu se smjestio mali koi. nakon 4 sata boli, ovo je došlo kao olakšanje, zbilja najbezbolnija ( i najmanja
) tetovaža do sada
elri je ovaj puta imala fotić, tako da zbilja kvalitetne slike stižu tokom sutrašnjeg dana.
+ što se popunilo jedno malo mjesto na nozi između sidra i laste i tu se smjestio mali koi. nakon 4 sata boli, ovo je došlo kao olakšanje, zbilja najbezbolnija ( i najmanja
elri je ovaj puta imala fotić, tako da zbilja kvalitetne slike stižu tokom sutrašnjeg dana.

- metallicat
ajme, mogu mislit kako te bolilo..drago mi je da si sretna i nemoram reć da jedva čekam slike.

- Asfodel
Odlično, također 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
- Jane Doe
ovaj čas smo probali slikat mobitelom, ali bezveze mi je to uopće stavljat radi loše kvalitete i nekog glupog odbljeska iz bilo kojeg kuta da se slika
tak da, eto, to je vrlo detaljno i precizno i na ovomo se pol toga ne vidi, tako da, pričekat ću elraniu da bude blizu laptopa pa da ili ona stavi ili mi ih pošalje mailom. baš smo jučer imali fotić pri ruci i slike su super, tak da bi bilo bezveze da sad ovo stavljam jer se preloše vidi....
bude bilo, ak ne danas, sutra....
žena seljaka neke stvari tak da ono, ne stigne jebga....
tak da, eto, to je vrlo detaljno i precizno i na ovomo se pol toga ne vidi, tako da, pričekat ću elraniu da bude blizu laptopa pa da ili ona stavi ili mi ih pošalje mailom. baš smo jučer imali fotić pri ruci i slike su super, tak da bi bilo bezveze da sad ovo stavljam jer se preloše vidi....
bude bilo, ak ne danas, sutra....
žena seljaka neke stvari tak da ono, ne stigne jebga....

- Asfodel
Mene baš zanima, jer si sama rekla da je najbolše tak da brže brže 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
evo ih, evo ih!

i ovo mi je prejaka slika, šteta što ogledalo nije čisto

SpoilerShow

- john_constantine
- Jane Doe
hvala za slike (opet
), hvala za komplimente
da, i mikić i slayer majca idu skupa genijalno, totalni painkiller
da, i mikić i slayer majca idu skupa genijalno, totalni painkiller

- john_constantine
vidim da je dodao neke detalje na tetovaži kao ta lubanja na lancu...
Michel puši karu.
- Jane Doe
malteški i lubanja sa kljovom u orginalu jesu na njemu, ali na slici po kojoj se radilo (jer mi se baš u takvom stilu najviše svidjela) su falili, pa smo ih docrtali. ak pogledaš covere, to je uglavnom neizostavni "modni dodatak"john_constantine wrote:vidim da je dodao neke detalje na tetovaži kao ta lubanja na lancu...
htjela sam baš klasičnog snaggletootha, ali u malo drugačijem stilu. ovako neš još niko nema, a i izražajnije i bolje izlgeda ovako.
sve u svemu, ja sam presretna

- john_constantine
Ovo mi nikako ne dosadi gledati.jane doe wrote:evo ih, evo ih!
SpoilerShow
Michel puši karu.
- Wendigo
jane, odlično izgleda.
- Jane Doe
hvala dingo, hvala cons, još jednom
da, i elri je stavila slike, pa ono, zna se da su moje, jebga, nema potreba ispravljat
da, i elri je stavila slike, pa ono, zna se da su moje, jebga, nema potreba ispravljat