Filmski offtopic

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: Filmski offtopic

Post by metallicat » 24 Jul 2011, 23:00

slažem se. ko mlad uopće mi nije bio ajmo reć privlačan.
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Jul 2011, 23:01

meni je i onda bio zgodan. u prvim james bondovima.
od glumica se trenutno ne mogu sjetiti ni jedne koja mi je nešto značajno lijepa u starosti.
Last edited by Wendigo on 24 Jul 2011, 23:02, edited 1 time in total.

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Jul 2011, 23:01

metallicat wrote:slažem se. ko mlad uopće mi nije bio ajmo reć privlačan.
+1
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 24 Jul 2011, 23:04

connery mi nije ni bio zgodan, niti mi je sad.
al zato mi je Mark Harmon Image godinama sve više njaaaamiiiii
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 25 Jul 2011, 10:50

callac wrote:connery mi nije ni bio zgodan, niti mi je sad.
Blasphemy!!!!! :twisted: :evil:
SpoilerShow
Ali tebi se uvek sve oprašta :lol:
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Jul 2011, 17:36

Ok, ali stvarno, što imate toliko protiv filmskih serijala?

Gledam i uvijek viđam kako stalno napadaju ili pljuju kada se radi novi nastavak kao final destination i slično. Ja zapravo ne vidim ništa loše u tome, zapravo, dapače. Ako je franšiza dobra, neka bude i 50 nastavaka, dok je svaki nastavak zabavan. A final destination je ionako priča za sebe, svaki nastavak je imao nešto svoje. Dok je mrtvih, nije loše. A Saw serijal mi je uvijek bio zabavan, ako zanemarimo tu glavnu kompleksnu radnju, dijelovi s zamkama su mi uvijek bili gušt gledati. Ionako je malo takvih filmskih serijala čiji su se nastavci štancali. A za neke filmove takve kategorije ne vidim zašto bi to bilo loše...
Michel puši karu.

Alastorus

Post by Alastorus » 26 Jul 2011, 21:13

Final Destination je imao smisla do 4-og dijela.Saw :facepalm:
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Jul 2011, 21:21

Kao da su Friday the 13th i A nightmare of Elm street imali smisla. :mrgreen:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 26 Jul 2011, 21:38

imali su dušu :|

Andrej

Post by Andrej » 26 Jul 2011, 22:17

john_constantine wrote:Ok, ali stvarno, što imate toliko protiv filmskih serijala?

Gledam i uvijek viđam kako stalno napadaju ili pljuju kada se radi novi nastavak kao final destination i slično. Ja zapravo ne vidim ništa loše u tome, zapravo, dapače. Ako je franšiza dobra, neka bude i 50 nastavaka, dok je svaki nastavak zabavan. A final destination je ionako priča za sebe, svaki nastavak je imao nešto svoje. Dok je mrtvih, nije loše. A Saw serijal mi je uvijek bio zabavan, ako zanemarimo tu glavnu kompleksnu radnju, dijelovi s zamkama su mi uvijek bili gušt gledati. Ionako je malo takvih filmskih serijala čiji su se nastavci štancali. A za neke filmove takve kategorije ne vidim zašto bi to bilo loše...
Cons, delimičino se slažem s tobom. Kiliko god se neko bunio i bio upravu zbog snimanja nastavaka, ja se lično obradujem ko dete kad čujem da se snima novi film sa Predatorima :D
Sa druge strane, govnari iz filmske industrije znaju perfektno da obesmisle neki naslov i isiluju ga do poslednjeg dolara.
Eto, baš taj SAW mi je najbolji primer u zadnje vreme.
Ne sećam se kad me je pre njega neki Holivudski film toliko pozitivno iznenadio otkačenom idejom, triler elementima i odličnom pričom.
Na moju žalost, ljudima su se očigledno naviše svideli delovi sa otkidanjem delova tela i to je u nastavcima postao smisao, a radnja prešla na nivo loše meksičke serije.
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jul 2011, 11:59

Wendigo: tombs of the blind dead? O da, prva dva nastavka. Samo što sam drugi gledao s nekim naratorom/prevoditeljem. Ono, originalni glasovi u igri, ali se u pozadini čuje da netko prevodi što govore... Ali samo tu verziju sam našao.

Drugi dio mi je čak najbolji, radi bolje atmosfere, likova poput spašavanja djeteta, to kako ih ti živi mrtvaci opkole, i bolji efekti. A treći i četvrti nisam gledao, možda nekom prilikom...

Taj originalni poster bi si htio napraviti na majici, ali ne znam da li se to može...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 27 Jul 2011, 16:46

Apsolutno se slažen s johnom. Filmski serijali su, makoliko dugi i pretjerani bili, jedna od bitnih značajki horrora i trash akcijskih filmova. I nikad nisan rzaumija ljude koji govore kako im neki žnj nastavak upropasti original- wtf? Original je original, ako ti je dobar, dobar će uvik i bit, šta ima veze ako Pinhead u Hellworldu ne liči na sebe, i dalje je u prva 3 dijela prejeben, i ajmo reć u svemiru u 4. Al svakom svoje.

Inače, izaša je Poolboy- Drowning Out The Fury- Kevin Sorbo i Danny Trejo. :supz: :supz: :supz: :supz:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jul 2011, 17:29

Scarface wrote:Apsolutno se slažen s johnom. Filmski serijali su, makoliko dugi i pretjerani bili, jedna od bitnih značajki horrora i trash akcijskih filmova. I nikad nisan rzaumija ljude koji govore kako im neki žnj nastavak upropasti original- wtf? Original je original, ako ti je dobar, dobar će uvik i bit, šta ima veze ako Pinhead u Hellworldu ne liči na sebe, i dalje je u prva 3 dijela prejeben, i ajmo reć u svemiru u 4. Al svakom svoje.

Inače, izaša je Poolboy- Drowning Out The Fury- Kevin Sorbo i Danny Trejo. :supz: :supz: :supz: :supz:
ma četvrti nastavak je ludilo. :prayer: Dok je bilo tih cenobita, ja sam obožavao serijal. Peti i šesti nastavak je otišlo u krivom smjeru, da, ali je imao dosta zanimljive ideje o vlastitom paklu, naročito šestica. Sedmicu nisam pogledao jer sam odustao, a osmi bi baš htio. :supz:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Jul 2011, 17:31

john_constantine wrote:Wendigo: tombs of the blind dead? O da, prva dva nastavka. Samo što sam drugi gledao s nekim naratorom/prevoditeljem. Ono, originalni glasovi u igri, ali se u pozadini čuje da netko prevodi što govore... Ali samo tu verziju sam našao.

Drugi dio mi je čak najbolji, radi bolje atmosfere, likova poput spašavanja djeteta, to kako ih ti živi mrtvaci opkole, i bolji efekti. A treći i četvrti nisam gledao, možda nekom prilikom...

Taj originalni poster bi si htio napraviti na majici, ali ne znam da li se to može...
pogledao sam samo prvi dio za sada, ostatak ću kad nabavim verzije sa engleskim titlovima.
preodličan film! tematika, atmosfera, glazba... ovo je klasik koji svaki ljubitelj kvalitetnog horora mora pogledati.
mada ga nebih preporučio generacijama koje su odrasle na modernim hororima jer će im vjerojatno biti dosadan i spor.

a što se tiče hellraisera, meni je četvorka bila baš dobra, a trojka mi je bila poprilično blje i dosadna do samog kraja.
od te franšize bih eventualno pogledao peticu i ne mislim i ne želim dalje. gledao sam onaj nastavak koji je izašao prije par godina, ne sjećam se kak se zove, ali je bio toliko loš da sam ga potisnuo iz memorije. :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jul 2011, 17:45

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:Wendigo: tombs of the blind dead? O da, prva dva nastavka. Samo što sam drugi gledao s nekim naratorom/prevoditeljem. Ono, originalni glasovi u igri, ali se u pozadini čuje da netko prevodi što govore... Ali samo tu verziju sam našao.

pogledao sam samo prvi dio za sada, ostatak ću kad nabavim verzije sa engleskim titlovima.
preodličan film! tematika, atmosfera, glazba... ovo je klasik koji svaki ljubitelj kvalitetnog horora mora pogledati.
mada ga nebih preporučio generacijama koje su odrasle na modernim hororima jer će im vjerojatno biti dosadan i spor.

a što se tiče hellraisera, meni je četvorka bila baš dobra, a trojka mi je bila poprilično blje i dosadna do samog kraja.
od te franšize bih eventualno pogledao peticu i ne mislim i ne želim dalje. gledao sam onaj nastavak koji je izašao prije par godina, ne sjećam se kak se zove, ali je bio toliko loš da sam ga potisnuo iz memorije. :lol:

Ma većina europskih horora su baš ono usporeni i mlađoj generaciji dosadni. Više su se bazirali na radnji, atmosferi, ugođaju i slično, nego na nasilju.

Ma trojka je loša, naročito sredina filma, ali kada se pojave cenobiti, onda krene zabava. Pogledaj i šesticu ako ćeš peticu, slična ideja, ali šestica ima puno bolju radnju i odličan preokret.
Michel puši karu.

Post Reply