jebalo vas djetinjasto ponašanje, belj

ovo je malo lame, ali ako ti tako kažeš, farewell.Bub wrote:Ja sam takav da volim prstom pokazat (nekulturnjak, jel, kako se kaže), tako da bih ja tu također upro prstom u tebe, ali okay to sam samo ja...ništa loše.Wendigo wrote:offtopic je ionako glavni uzrok raznih trzavica. ljudi se previše opuste i još si umisle svašta i iz banalnih situacija stvore grčku tragediju sa 15 mrtvih i 50 ranjenih.
meni se osobno malo "zgadio" ovaj dio foruma jer sam primjetio dosta licemjerja, ulizivanja, laskanja, glumatanja i sl. stvari od kojih mi se nakostriješe dlake na leđima. ne prozivam nikoga direktno, samo kažem...
ali mi opet vrag neda mira, pa moram navratiti i napisati koju.
Jep, došao samo vidjet sliku na što me Kristina uputila, ostalo je postalo pre dosadno, tako da sam ja out na sreću većine foruma...okay ne morate mi zahvaljivat.callac wrote:ja već vidim sebe kako me uskoro više neće ni biti na forumu. kao što sam spominjala u podforumu glazba da postoje glazbeni snobovi, ovdje ima raznoraznih, i sve više izlaze na površinu. tko se budi htio družiti samnom, može to i lajv. kod mene nema razlike u ličnostima bez obzira na stvarni ili virtualni svijet. nadam se da oni koji me poznaju to vide.
živili!
Nećem brate više, puštam da "starosjedioci" vode kolo, ovo je ipak sve "njihovo".john_constantine wrote:no, dobro, gdje je Bub da napravi svoj filozofski post?![]()
ha?Bub wrote:puštam da "starosjedioci" vode kolo, ovo je ipak sve "njihovo".
25 bodova za SlytherineScarface wrote:Ovaj Bub je doista psihički labilna osoba, i malo hiperhipersenzibilna. Plus šta je teška pubertetlija za svoje godine. Je li on stvarno misli da je ikoga ode briga oće li iko od nas doć il neće, ma daj molin te, ovo je jebeni forum, ne obitelj.