Tattoo & Piercing
- Zlikovac
Re: Tattoo & Piercing
hehe ajde, ajde uvijek možeš prodati spiku da se pališ na skarifikaciju pa da zato imaš te ožiljke. 
Zug Zug!
- john_constantine
- Jane Doe
tak jejohn_constantine wrote:da, motorhead.
ma jedna muzička je morala past, pa ono, ako išta i ikog, onda njih definitivno, jedva čekam boju... jako me mučilo kako će izgledat, ali oduševljena sam radom, preciznošću i hrpetinom detalja. samo linije smo izvlačili skoro pa 2 sata....
@andrej, a jebiga, onda ću naće neku drugu zanimaciju, a ostat će i nekih djelova koje ne diram radi posla, kao lakat i podlaktice, pa to ćeka mirovinu jednog dana, ili možda zgoditak na lotu
sad kada budemo bojali, možda uleti jedna mala zlatna ribica, taman ima mjesta između laste i sidra odotraga na nozi (tanam iznda pete, gležnja) baš zjapi prazno... a budući da nisam neki fan japanese (je, predivno je, ali nebi ga tetovirala...) tetovaža i simbolike, moj koi će bit old school
poslije toga sam na žešćoj pauzi... jebiga, ovo mi je taman uletilo s onim bonovima, pa neki povrat poreza, tako da sam uspjela napravit još jednu, da nije toga bilo, svirala bi ja ko i do sada, jednom godišnje
i još jednom fala svima na komplimentima....
ja sad samo čekam da @cat završi tu vampiricu, jedva čekam

- metallicat
danas mi se ogulilo 90% i opet je probljedilo

- Jane Doe
za izbljeđivanje sve što je zlikovac reko + koliko je tvoja koža tamna ili svijetla. + što sam se začudila jučer; dvije posudice za tintu, obje crne crne, a jedna je zapravo svijetlo siva (što se tek vidjelo na koži...)metallicat wrote:vjeruj mi i ja, samo kad se sjetim još desne lopatice i boli..
![]()
danas mi se ogulilo 90% i opet je probljedilo![]()
to tvoje je ipak portret, što se baš ne radi većinom u crnoj boji nego nijansama sive... nemoj brinut, kad sve zacijeli izgldat će jako lijepo i ujednačeno
samo nemoj ljeti zaboravit faktor 50 i sve bu super

- Wendigo
outline je super. koje boje će biti?
- Jane Doe
- metallicat
kužim, samo mi je malo čudno koliko boje ode i kako je slika skroz drukčija nakon guljenja, ali opet mi je ovo prva takva tetovaža tako da nisam iskusnaJane Doe wrote:za izbljeđivanje sve što je zlikovac reko + koliko je tvoja koža tamna ili svijetla. + što sam se začudila jučer; dvije posudice za tintu, obje crne crne, a jedna je zapravo svijetlo siva (što se tek vidjelo na koži...)metallicat wrote:vjeruj mi i ja, samo kad se sjetim još desne lopatice i boli..
![]()
danas mi se ogulilo 90% i opet je probljedilo![]()
to tvoje je ipak portret, što se baš ne radi većinom u crnoj boji nego nijansama sive... nemoj brinut, kad sve zacijeli izgldat će jako lijepo i ujednačeno
samo nemoj ljeti zaboravit faktor 50 i sve bu super
što se sunca tiče, ako i idem na more, pokrijem leđa ručnikom, a ruku dobro namažem
jane, super boje, jedva čekam vidjet

- Jane Doe
pa sve sjenčani i izgleda dosta tamno i jarkije jer se kroz sjenčano jače nazire crvena izbodena koža, nego tamo di se sasvim popuni bojojm, zato, kad zacijeli, sve izgleda puno puno svijetlije.
ja imam na leđima dijelove koji su skroz popunjavani crnom i sive sjene. dok je bilo svježe te sjene su izgledale smeđe i baš ono, jaka boja, tak se bar činilo. kad je zacijelolo, ono bojano skoro da i nije posvijetlilo, ali ono sjenčano je ispalo ma barem 3 puta svijetlije, kako i treba biti.
ja imam na leđima dijelove koji su skroz popunjavani crnom i sive sjene. dok je bilo svježe te sjene su izgledale smeđe i baš ono, jaka boja, tak se bar činilo. kad je zacijelolo, ono bojano skoro da i nije posvijetlilo, ali ono sjenčano je ispalo ma barem 3 puta svijetlije, kako i treba biti.

- metallicat
- Asfodel
Ne se tako šalitimetallicat wrote:@asf, poklonim ti i ja za rođ nešto sitno, pa može budeš uspjela i 2. po redu![]()
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
da dobijem na lotu, tražila bi te bez da znaš, pokucala na vrata i već ti dala sve na gotovo tako da nemožeš vratit. možda bi dala i pobjegla, a sigurno ne biš bacila
ja se ne šalim, stvarno bi. inače ne primaš poklone?

- Asfodel
Nije da ih mrzim, ali ne volim malo skuplje poklone, da. Osjećam se kao smeće u tom slučaju.metallicat wrote:da dobijem na lotu, tražila bi te bez da znaš, pokucala na vrata i već ti dala sve na gotovo tako da nemožeš vratit. možda bi dala i pobjegla, a sigurno ne biš bacilaja se ne šalim, stvarno bi. inače ne primaš poklone?
Bila bih loša sponzoruša
Nećemo offtopičkarit
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
SpoilerShow
elrania wrote:i jedna za buba
Tattoo pohvalio već jesam, pa ono...a pozu bolje da ne komentiram uffff...
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
hehehe jebiga, to je tako kad daš da te fotkaju u bolnom stanju
ali kad smo vidjeli sliku, ono, baš sam mala na njoj
ajmo to stavit da se vidi kako sam mala
a poza je takva da nemreš gledat napredovanje tetovaže, što je po meni jako loše, ali eto, pozicija zahtjeva
a lijepo kad neko dođe samo mene vidjet
Bub
a poza je takva da nemreš gledat napredovanje tetovaže, što je po meni jako loše, ali eto, pozicija zahtjeva
a lijepo kad neko dođe samo mene vidjet
Bub