prvo što bi igrala je god of war i ako ima koji TR za dvojku osim 6-ice. + FF 12
Igre, konzole i slično
- metallicat
Re: Igre, konzole i slično
wow, super izgleda. podsjetilo me na destregu, ali nema mi do thrill killa
prvo što bi igrala je god of war i ako ima koji TR za dvojku osim 6-ice. + FF 12

-
olio
Prešao
battlefield bad company
odličan fps, sa puno humora i dobrim singleplayerom.
Igra prati ludi bad company koji se sastoji od luđaka koji umjesto da se bore za američku vojsku krenu u lov na zlato.
Jedan od najboljih fps-a koje sam odigrao u zadnje vrijeme
10/10
Krenia sa Brothers in arms hell's highway
battlefield bad company
odličan fps, sa puno humora i dobrim singleplayerom.
Igra prati ludi bad company koji se sastoji od luđaka koji umjesto da se bore za američku vojsku krenu u lov na zlato.
Jedan od najboljih fps-a koje sam odigrao u zadnje vrijeme
10/10
Krenia sa Brothers in arms hell's highway
- john_constantine
dragonrage: imam ja malčice glupo pitanje za tebe. Kako da ulovim pet zečeva? Stalno tražim po mjestima, ali nalazim samo pasance, jelene, konje, vukove i jedanput pumu koja me ubila. Ali ne vidim zečeve?Dragonrage wrote:maddjuro wrote:Red dead redemption- odlična igra, iako pošto je od rockstara to je bilo i za očekiati, western tematika, s pripadajućim oružjem, lokacijama koje možda i prepoznate iz starijih westerna, kao i nekih poznatih likova. Priča je da vaš lik, za sveznu vladu mora eliminirati neke ljude koji su mi bili nekada davno prijatelji. Priča je dobra. Igrao sam je na xboxu; i nasreću ima automatsko nišanjenje, što je nadasve korisno. Naravno ima i hrpa opcionalnih misija, kao dok jašete pa možete spasiti ljude od napada bndita, ili se pridružiti banditima, loviti ucjenjenje ljude, ubijati ljude u klasičnim dvobojima-.......
Svakako preporučam igru; i svakako si pustite u pozadini glazbu ennia moriconea za pojačani uzžitak u igri.
Ajd da te pitam nešto...na kraju, kad pobiješ sve koje si trebao pobiti, i kreneš natrag k svojoj ženi...čak i neka country stvar svira u pozadini dok ti jašeš. E sad...ja sam došao kući, i rekoh to je kraj...ali sad i dalje mi nudi "misije" tipa da odem sa klincem u lov ili sa ženom po vreće žita ili tak neš. Da li je to dio igre, znači moram li i to odigrati da bih ju završio ili je to opcionalno...tj., ako želim, mogu igrati i to...ako ne, nikom ništa...završio sam ju?? Je si ti igrao još taj dio??
Michel puši karu.
- Dragonrage
Haha...ma ima ih po preriji, maleni su...i brzi...pa ih je teže uočiti...ali ima ih. Ja ih nikad nisam baš tražio...nego ono, odjahao bih u preriju, u lov na bilo šta, ili u brda i onda kad bi mi naletio neki...BLAM...ode zeko hehe... 
- john_constantine
Dragonrage wrote:Haha...ma ima ih po preriji, maleni su...i brzi...pa ih je teže uočiti...ali ima ih. Ja ih nikad nisam baš tražio...nego ono, odjahao bih u preriju, u lov na bilo šta, ili u brda i onda kad bi mi naletio neki...BLAM...ode zeko hehe...
Je, isto vidim da nešto malo trčkara po onom pustinjskom dijelu i upucam ga i oderem, a ono nekakav pasanac. Dosada sam ulovio srne i vukove. A sjećam se da sam bacio neki mamac s krvlju, i napadne me puma i ubije.
Jedino nisam skužio bacanje potkove i duele. Prvi put mi je uspjelo, ali već dva puta izgubim...
I ono traženje blaga karti, dosta zamršeno. Prvi put sam skužio radi vješala, ali ova druga, uf.
Ma cool igra iako nije više tako grafički napredna. Kada lovim ljude lasom, onda izgledaju više kao nekakve točkice, nego kao ljudi u bijegu... ali fora ih je povlačiti lasom po prašini.
A tek kada se pokušavam sakriti iza onih velikih kaktusa, neće
Je li to igraš na ps3 ili xbox360?
Michel puši karu.
- Dragonrage
Na PS3 sam odigrao...
Pasanci su sporiji od zečeva, zec fakat trči ko...pa...zec haha
Mamac ti je za te divlje živine tipa vukovi...ili pume haha...ono, to poliješ na jednom mjestu i brzo se odmakneš jer vukovi...ili puma, brzo dotče...
A kod bacanja potkove je najvažnije da baciš bliže tom stupiću od protivnika...ne moraš čak niti nasaditi potkovu na sam stupić. A fora je da sa jednom gljivom zanjišeš ruku, i onda kad ti je zamah na jačini da bi moga baciti, i to pod dobrim kutem, pustić gumb, i to je to.
Kod dvoboja moraš što prije naciljati protivnika i brzo stiskati gumbe za vađenje oružja i pucanje, i onda će ti se puniti plava i crvena crta. Ali važnija ti je plava, za povlačenje...ako ti je ona prazna a crvena puna, sve jedno ćeš popušiti...
Iskreno...blago nisam ni tražio...nije mi se dalo...
Da...igra je prejebena...ono, baš cool atmosfera, muzika...baš igra za guštanje...
Pasanci su sporiji od zečeva, zec fakat trči ko...pa...zec haha
A kod bacanja potkove je najvažnije da baciš bliže tom stupiću od protivnika...ne moraš čak niti nasaditi potkovu na sam stupić. A fora je da sa jednom gljivom zanjišeš ruku, i onda kad ti je zamah na jačini da bi moga baciti, i to pod dobrim kutem, pustić gumb, i to je to.
Kod dvoboja moraš što prije naciljati protivnika i brzo stiskati gumbe za vađenje oružja i pucanje, i onda će ti se puniti plava i crvena crta. Ali važnija ti je plava, za povlačenje...ako ti je ona prazna a crvena puna, sve jedno ćeš popušiti...
Iskreno...blago nisam ni tražio...nije mi se dalo...
Da...igra je prejebena...ono, baš cool atmosfera, muzika...baš igra za guštanje...
- john_constantine
najjače su mi baš one igre kao finger, nožem po prstima. Fora, ali nije baš lagano, naročito ako uložiš više novca. Stol mi je bio na kraj krvav.
A tek poker, baš fora, sat vremena sam igrao na stolu da bi osvojio onaj achivement za odjeću. A nemam opciju za varanje, vjerojatno moram kupiti ono kockarsko odijelo, samo ne znam još gdje.
A mislio sam da će glavni lik biti više grub s obzirom na izgled ili činjenica da je riječ o bivšem odmetniku.
Pitam za ps3 ako igraš što multiplayer na igrama, kao uncharted 2 ili ovaj RDR...
A mislio sam da će glavni lik biti više grub s obzirom na izgled ili činjenica da je riječ o bivšem odmetniku.
Pitam za ps3 ako igraš što multiplayer na igrama, kao uncharted 2 ili ovaj RDR...
Michel puši karu.
- john_constantine
igra li tko mortal kombat 9? Otključavam nove kostime, ali ne znam kako promijeniti kostim borcima?
Michel puši karu.
- maddjuro
ja sam nastavio dalje s lost odisey-om, sad kad sam se vratio s mora, Igra mi je i dalje dobra, ali malo mi je čudna dužina igra, igra je na 4 dvda (xbox 360 igra) i nakon samo 17 sati igre sam prešao prva dva dvda. Nadao sam se da će mi trebati barem 100 sati da je prjeđem+ još koji sat za sidequestove. Moram si i naručiti FF13 sada kada se vratim s hodočašća u italiju, na koje idem idući tjedan
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
mislim da sam čitao da traje manje od 50 sati, a na četiri DVD - a je radi količine teksta, grafike, detalja i što sve. Ipak je to Xbox 360... Morali su sve to nagurati unutra. Također planiram kupiti za ps3 final fantasy 13, ali će to još čekati...maddjuro wrote:ja sam nastavio dalje s lost odisey-om, sad kad sam se vratio s mora, Igra mi je i dalje dobra, ali malo mi je čudna dužina igra, igra je na 4 dvda (xbox 360 igra) i nakon samo 17 sati igre sam prešao prva dva dvda. Nadao sam se da će mi trebati barem 100 sati da je prjeđem+ još koji sat za sidequestove. Moram si i naručiti FF13 sada kada se vratim s hodočašća u italiju, na koje idem idući tjedan
Tek moram završiti yakuza 3 i red dead redemption, i nabaviti infamous 2 i shadows of the damned.
Michel puši karu.
- maddjuro
vizualno je lost odyssey jako ljep, ali stvarno šteta da je igra tako kratka, s obzirom na njenu veličinu; čak sam je i orginalnu kupio, a novi FF13 s poštarinom se da nabaviti za manje od 100kn
- Wendigo
da, ako je u dobrom stanju i radi kak treba. definitivno.metallicat wrote:treba mi vaše mišljenje. da li se isplati kupit rabljeni ps2 (debeli, s tim da taj i želim, a ne onaj slim što svi na netu prodaju) + 2 bežična joysticka + memory card + par piratskih igara za 800kn?
- maddjuro
i naravno ako je ćipiran, iako neznam što fali slimu, ja ga imam i čini mi se praktičnijimWendigo wrote:da, ako je u dobrom stanju i radi kak treba. definitivno.metallicat wrote:treba mi vaše mišljenje. da li se isplati kupit rabljeni ps2 (debeli, s tim da taj i želim, a ne onaj slim što svi na netu prodaju) + 2 bežična joysticka + memory card + par piratskih igara za 800kn?
-
olio
Ako slim uzimate, uzmite najnovije modele (oni koji imaju napajanje u sebi, a ne onu ciglu na kabelu).. ti modeli su najbolji u cijeloj liniji PS2
Prešao Brothers in Arms Hell's Highway
Igra je zanimljiva jer se popravia voiceacting i cutscene s obzirom na prošle nastavke, gameplay je isti osim šta su dodane neke manje promjene.
Ali najbolje u igri je priča koja i dalje govori o Bakeru koji proživljava sve najgore moguće scene u ratu i psihički se raspada.
Na trenutke igra izgleda kao FEAR zbog halucinacija Bakera.
7.7/10
Igram sada Deus Ex ali fail-am naveliko. Ubijaju me svake 2 minute, a silujem Save i Load game.
Ovakvim tempom možda je prođem za godinu dana
Prešao Brothers in Arms Hell's Highway
Igra je zanimljiva jer se popravia voiceacting i cutscene s obzirom na prošle nastavke, gameplay je isti osim šta su dodane neke manje promjene.
Ali najbolje u igri je priča koja i dalje govori o Bakeru koji proživljava sve najgore moguće scene u ratu i psihički se raspada.
Na trenutke igra izgleda kao FEAR zbog halucinacija Bakera.
7.7/10
Igram sada Deus Ex ali fail-am naveliko. Ubijaju me svake 2 minute, a silujem Save i Load game.
Ovakvim tempom možda je prođem za godinu dana
- john_constantine