Sam Raimi - spiderman 4 i Evil dead 4
- Victor Crowley
Re: Sam Raimi - spiderman 4 i Evil dead 4
Uff... Novi Evil Dead kad bi izašao 
- john_constantine
http://www.imdb.com/title/tt1288558/Victor Crowley wrote:Uff... Novi Evil Dead kad bi izašao
he, samo link, ali nema nikakvih podataka...
Michel puši karu.
- Jane Doe
ovdje vidim ED4, a čitala sam neki intervju sa Campbelom, negdje pred mj dana; da se radi na remakeu di će on glumit milkmana, a da se nezna još tko će bit novi Ash.... sad što je istina od toga..... ja bi radije da naprave nastavak, jer ovako mi baš i nema smisla i nebi da mi sad tu nešto kvare, a i sita sam remakeova filmova kojima netreba nikakav remake
spidermanu se veselim, naravno
spidermanu se veselim, naravno

- Dragonrage
Sad mi se ne da otvarati novi topic...al uglavnom...bootleg trailer za novog Spidermana...
http://www.youtube.com/watch?v=cRwUvdjsd0E
IMO...same shit as before...
http://www.youtube.com/watch?v=cRwUvdjsd0E
IMO...same shit as before...
Last edited by Dragonrage on 19 Jul 2011, 17:08, edited 1 time in total.
- Dragonrage
-
olio
sad će ih sve brisati jer je leak
Trailer
Ne vidim nikakve velike pomake od prošlih spiderman-a, first person scena = mirrors edge
Trailer
Ne vidim nikakve velike pomake od prošlih spiderman-a, first person scena = mirrors edge
- Scarface
Meni je ovo bolje, ozbiljnije i kvalitetnije u smislu ekranizacije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Dragonrage
Same here...baš izgleda isti kurac ko i ono ranije...plus kaj se čak i na ovako očajnoj kvaliteti snimke vidi loš CGI...ko iz igrice neke...olio wrote:sad će ih sve brisati jer je leak
Trailer
- Dragonrage
- john_constantine
slažem se s Dragonrageom... Ma ja bi radije nastavak spidermana ili nešto, a ne da opet iznova gledam isti film, samo pod drugom redateljskom palicom. Ionako više djeluje kao tipična tinejdžerska drama, a ova scena kao iz nekog FPS - a, CGI djeluje bezveze. Nisam previše zainteresiran. Valjda će bar biti kakav protivnik u filmu.
Michel puši karu.
- Scarface
Ma prezadovoljan san jer je ovo prava ekranizacija stripa, dok je Raimi snimija izvrstan film, ali je odstupija dosta od stripa. Ovo ima i Gwen Stacy, zbog čega san neizmjerno sritan, malo ljudi zna da je ona zapravo Peterova prva i prava ljubav, MJ je samo plaha zamjena zbog čega su u stripu mnogo puta i ona i Peter imali problema. Andrew je pljunuti Peter iz stripa, mršav i naizgled blago anoreksičan, ali zapravo prilično mišićav i izdefiniran. Kostim izgleda stoput bolje i sam atmosfera je mračnija i napetija. A CGI ko CGI, ko još više to uzima za zlo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Josef K
Ja isto mislim da je ovaj Andrew ko rođen za Spidermana i sviđa mi se novo odijelo.
Čak mi je i trailer odličan, ali svejedno ne očekujem previše.
Čak mi je i trailer odličan, ali svejedno ne očekujem previše.
-
Wheel Smith
- Josef K
- john_constantine
reptileWheel Smith wrote:tko je glavni negativac u filmu?
Michel puši karu.