Last Post Wins !!!11one
- Asfodel
Re: Last Post Wins !!!11one
Pa šteta da ne pišeš, kad pogledaš koliko se diskusije i dobrih ideja za gledanje izrodi kad netko gleda nešto što nitko nije gledao (što je samo jedan primjer), a o ostalom da ne govorim. Al dobro, nevermind...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Dragonrage
Same here...s tim da sma ja već odavno prestao biti redovan gost. Mislim..skoro svaki dan otvorim forum i preletim ga...ali rijetki su dani kad neš postam...a topice o novim filmovima sam odavno prestao otvarati, baš kao što kažeš...zbog offtopica koji je uvelike prevladao...Scarface wrote:Zapravo razumin callac, sve san manje aktivan, i jednostavno je sve postalo bljutavo, offtopic je postala jedina živa stvar na ovom forumu, i vidin sad da se neki trude to prominit, i to je za svaku pohvalu. Međutim da, sumnjan da ću bit ovako redovan gost za nekih godinu dana.
- callac
a jebate, nisam rekla da odmah odlazim, nego da se uskoro vidim kao neaktivnog člana tipa Dragon, ASH, Aryx... lurkat ću, ali ulazit u (i ovakve) glupe rasprave koje redovito završavaju nekin novim ili starim sukobom, prozivanjem za "negledanje filmova" i na silu forsiranje istoga, ne pada mi na pamet. Ionako, ima toliko pretencioznosti, kvazi uljuđenosti koju ponekad i sama osjetim, a i pružim da fakat mislim da neće nitko plakat što nisam nabila još pedeset postova u ženskom kutku o kosi (kako me većina vidi da samo to znam i to me zanima jer, eto, nisam napisala ništa o nekom filmu ima dugo vremena, ili napisala koji album slušam i raspravljala sa nekim o starom horrorcu koji sam zadnji put gledala prije deset godina).
Niko me specifično nije raz*ebo, ali mi sve više dolazi iz dupeta u glavu da sam zanemarila neka poznanstva koja zaslužuju znatno veću pažnju nego forsanje istih sa virtualnim ljudima. Davno sam rekla da tipkovnica trpi svašta, ja to nisam koristila već preotvoreno bila svoja, al kad takva komunikacija nije dvosmjerna, đžaba sve.
Valjda neću biti etiketirana kao drama queen, mislim da je realno sve šta kažem niti ovim tražim da mi netko viče, neeee, neeeidiiiii. Tu sam. Al ću pažljivije birati šta ću, gdje i koliko pisati, that's all.
Niko me specifično nije raz*ebo, ali mi sve više dolazi iz dupeta u glavu da sam zanemarila neka poznanstva koja zaslužuju znatno veću pažnju nego forsanje istih sa virtualnim ljudima. Davno sam rekla da tipkovnica trpi svašta, ja to nisam koristila već preotvoreno bila svoja, al kad takva komunikacija nije dvosmjerna, đžaba sve.
Valjda neću biti etiketirana kao drama queen, mislim da je realno sve šta kažem niti ovim tražim da mi netko viče, neeee, neeeidiiiii. Tu sam. Al ću pažljivije birati šta ću, gdje i koliko pisati, that's all.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
- john_constantine
- alecto
joj meni se baš zbog ovog svega ne da postat redovno 

we are such stuff as dreams are made on
- elrania
forum je u pubertetu, give it some rest. možda izraste nakon ovoga u nešto dobro, ako preživi krizu identitetaalecto wrote:joj meni se baš zbog ovog svega ne da postat redovno

- Asfodel
callac wrote:lurkat ću

..zaš se ljudi toliko obaziru na tuđa mišljenja iako je najbitnije ono njihovo
Bezvezno bi bilo da nema offtopica, a osobno mi je u njemu samo nepregledno i nepraktično to što se recimo neka 3 daju svesti na jedan, i tako po nekoliko puta. I to je to.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Andrej
Jebote, ja sam upao u neki maler.
U zadnjih par meseci mi se minimum 30 puta desilo da počnem da gledam neki film, ispizdim koliko je glup, dosadan i na pola ga ugasim.
Ne sećam se kad sam zadnji put imao strpljenja da progutam film do kraja.
Jebiga, kad odgledaš "Shutter Island", "Oldboy", "Nightmare Detective", "Memories of Murder" itd, odjednom imaš to glupo očekivanje da svi filmovi treba da budu takvi....

U zadnjih par meseci mi se minimum 30 puta desilo da počnem da gledam neki film, ispizdim koliko je glup, dosadan i na pola ga ugasim.
Ne sećam se kad sam zadnji put imao strpljenja da progutam film do kraja.
Jebiga, kad odgledaš "Shutter Island", "Oldboy", "Nightmare Detective", "Memories of Murder" itd, odjednom imaš to glupo očekivanje da svi filmovi treba da budu takvi....
We're all mad here...
-
ja nikad ne gasim film kolko god da je loš, to mi se zadnji put dogodilo prije 2god s onim japanskim 'hororom' hausu kojeg jednostavno fizički nisam mogao gledati kolko je loš bio
inače, počeo sam gledat filmove na jedan drugačiji način, sada uz faktor zabave puno pažnje obraćam na one režiserske cake, camera movement, izgled kadra, ekspresije lica, itd to mi učini maltene svaki film zabavnim iskustvom
inače, počeo sam gledat filmove na jedan drugačiji način, sada uz faktor zabave puno pažnje obraćam na one režiserske cake, camera movement, izgled kadra, ekspresije lica, itd to mi učini maltene svaki film zabavnim iskustvom
This is the Zodiac speaking.
- Andrej
Šta da kažem? Pojam zabave se s vremenom menja i razvija u jednom ili drugom pravcu.
Moj se drastično promenio u zadnjih 10 godina i nakon par odgledanih filmova - kao oni koje sam naveo, došao sam do tačke - "to je to".
Ne znači da sam upravu ili da imam uber-dobar ukus, nego samo da mi to odgovara.
Prokleti Azijati
sjebaše mi zabavu.
Moj se drastično promenio u zadnjih 10 godina i nakon par odgledanih filmova - kao oni koje sam naveo, došao sam do tačke - "to je to".
Ne znači da sam upravu ili da imam uber-dobar ukus, nego samo da mi to odgovara.
Prokleti Azijati

We're all mad here...
- Info
Također na to dosta gledam, pogotovo kod Hitchovih filmova, jedan kadar, zumiranjefilmofil wrote:ja nikad ne gasim film kolko god da je loš, to mi se zadnji put dogodilo prije 2god s onim japanskim 'hororom' hausu kojeg jednostavno fizički nisam mogao gledati kolko je loš bio

Ne sjećam se kada sam neki film zadnji put prekinuo, sve gutam

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- john_constantine
uf, da, stvarno prečudan film do boli, a ja to gledam kao neki mazohist...filmofil wrote:ja nikad ne gasim film kolko god da je loš, to mi se zadnji put dogodilo prije 2god s onim japanskim 'hororom' hausu kojeg jednostavno fizički nisam mogao gledati kolko je loš bio
Michel puši karu.
- Scarface
Azijski filmovi imaju taj specifičan štih, i stvarno triba znat kako ih gledat, pogotovo tog tipa ala Hausu, Vistor Qmitd. A i istina je, i meni se čini kako san pogleda sva moguća remekdjela u filmskom svitu, i da, Azijati prednjače daleko.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Info
Meni su azijati super, pogotovo Korejanci, ali gledajući sveukupno, ameri au mu najbolji. Filmovi od Forda, Hawksa, Wildera, Hitcha, Polanskog, Capra, Hustona, Kubricka, Scorsesea, Copolle, Lumeta...Scarface wrote:Azijski filmovi imaju taj specifičan štih, i stvarno triba znat kako ih gledat, pogotovo tog tipa ala Hausu, Vistor Qmitd. A i istina je, i meni se čini kako san pogleda sva moguća remekdjela u filmskom svitu, i da, Azijati prednjače daleko.

Još nisam imao maraton filmova od Cassavetesa, Keaton, Renoira, Godarda i još ponekih.
Ameri su ipak ameri

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"