The Thing Prequel
- john_constantine
Re: The Thing Prequel
taj ženski lik mi tako upada u oči.. ne znam, uopće mi se ne uklapa.
A i nisam previše oduševljen... Ne vidi se uopće stvor u traileru, a možda to samo radi trailera. Možda će u filmu biti više scena metarmofoze tog stvora... a i dosta sliči originalu u nekoliko scena što baš nije dobro...
Ionako, čemu gledati film kada znaš kako završava?
A i nisam previše oduševljen... Ne vidi se uopće stvor u traileru, a možda to samo radi trailera. Možda će u filmu biti više scena metarmofoze tog stvora... a i dosta sliči originalu u nekoliko scena što baš nije dobro...
Ionako, čemu gledati film kada znaš kako završava?
Michel puši karu.
- Andrej
Pa valjda da vidiš kako je sve počelojohn_constantine wrote: Ionako, čemu gledati film kada znaš kako završava?
We're all mad here...
- Andrej
Ma ima da se gleda kakav god bio.
Nepostoji šansa da se nešto razočaram pošto je orginal toliko dobar da ne vidim nikakvu mogućnost približnog kvaliteta bilo kojeg nastavka.
Nepostoji šansa da se nešto razočaram pošto je orginal toliko dobar da ne vidim nikakvu mogućnost približnog kvaliteta bilo kojeg nastavka.
We're all mad here...
- shogo
Andrej wrote:Ma ima da se gleda kakav god bio.
Nekako je sve slično pravom Thingu...Lik s bradom i bacačem plamena, psi, crnac, ali jedva čekam!!!
- Jane Doe
+1shogo wrote:Andrej wrote:Ma ima da se gleda kakav god bio.
Nekako je sve slično pravom Thingu...Lik s bradom i bacačem plamena, psi, crnac, ali jedva čekam!!!
samo da ne sjebu s nekim "specijalnim efektima" i sve bu super.... po traileru mi se jako sviđa

- Dragonrage
- Scarface
Zasad izgleda jako dobro.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- boyko
potpisScarface wrote:Zasad izgleda jako dobro.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Info
Jedva čekam ovo 
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- john_constantine
- Jane Doe
gledam stvora pa mi izgleda ko iz igrice, onda pročitam da je art concept, pa ono, ok, samo nek bude gumi i bit će super

- Deimos
i've seen enough hentai to know where this is going...
- dr_gonzo
I moj potpis...samo da ne kopiraju mnogo Carpenterov film kao što se to dogodilo sa "AVP2: Requiem" kad su iskopirali prva dva Aliena i prvog Predatoraboyko wrote:potpisScarface wrote:Zasad izgleda jako dobro.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Deimos
piše da je to "norris creature concept". norris je iz '82 verzije.Dragonrage wrote:Monster art concept...