Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Wendigo

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Wendigo » 14 Jul 2011, 19:23

john_constantine wrote:ma dobro da smo odgodili, možemo za idući mjesec napraviti taj mjesec slasher filmova. Scream 4 će imati kvalitetniju snimku s obzirom da je malo na forumu gledalo kino verziju...Stavio sam si podsjetnik da ne zaboravim.

Imao sam zapravo još planova za to zapisane u bilježnici, ali nije baš bio veliki interes za time, pa...

Wendigo: e baš to. Stvarno uživam raspravljati o takvim stvarima. Naravno, uživo je još veći gušt, ali treba se zadovoljiti malim.
e jbga, da si u zagrebu raspravljalo bi se uživo. ionako o tome mogu pričati samo sa jednom, eventualno dvije osobe ako dodam aryxa... :)

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jul 2011, 19:24

meni je zapravo bed što nema baš onako klub filmofila kao što postoji klub ljubitelja knjiga, ljubitelja star treka i što sve... Baš bi bilo fora ono, jedanput mjesečno se odredi neki film, i onda se poslije raspravlja o tom filmu, uspoređuje s drugima, razlike između godina i današnje generacije i slično. Ili neki filmski maraton u kinu, samo baš nema kina za iznajmljivanje. Jedino kakva lokacija za privatno gledanje.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jul 2011, 19:27

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:ma dobro da smo odgodili, možemo za idući mjesec napraviti taj mjesec slasher filmova. Scream 4 će imati kvalitetniju snimku s obzirom da je malo na forumu gledalo kino verziju...Stavio sam si podsjetnik da ne zaboravim.

Imao sam zapravo još planova za to zapisane u bilježnici, ali nije baš bio veliki interes za time, pa...

Wendigo: e baš to. Stvarno uživam raspravljati o takvim stvarima. Naravno, uživo je još veći gušt, ali treba se zadovoljiti malim.
e jbga, da si u zagrebu raspravljalo bi se uživo. ionako o tome mogu pričati samo sa jednom, eventualno dvije osobe ako dodam aryxa... :)
je, kužim te. Ma samo jedanput sam onako s užitkom razgovarao o filmovima uživo s ašowom. Bilo je prije nekih koji su samo govorili za sebe da su filmofili. Ovaj s posla koji je kao filmofil, Spartacus mu je smeće, Inglorious basterds neće gledati jer mu je frend rekao da je 10 % akcije, a ostatak brbljanje. Ali mu je zato Zebra trkačica najbolji film. :zubifale:

Ma već ću u zg. Ma vikendom, kada sam slobodan, uvijek mogu u zg. Ma nije baš više toliko financijski, nego loša iskustva s time. A to je već druga priča. Za 2 tjedna mi je godišnji i samo biram dan kada ću u zg, pa možemo naći mjesto za raspravu o horor filmovima 80 - tih. I stvarno me zanima to s talijanskim hororima 80 - tih. :D

O filmovima je zasada samo privatna dopisivanja, pa se nadrobi sve i svašta, he. :mrgreen: Ali normalno, nije toliki gušt kao uživo, i još kada se uživiš oponašajući scenu iz Serbian movie (kurac i oko), a ljudi te čudno gledaju. :facepalm: :prayer: :supz:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 14 Jul 2011, 19:51

ja već vidim sebe kako me uskoro više neće ni biti na forumu. kao što sam spominjala u podforumu glazba da postoje glazbeni snobovi, ovdje ima raznoraznih, i sve više izlaze na površinu. tko se budi htio družiti samnom, može to i lajv. kod mene nema razlike u ličnostima bez obzira na stvarni ili virtualni svijet. nadam se da oni koji me poznaju to vide.
živili! :partyman:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jul 2011, 19:56

eto, sada ide forum kvragu... :lol:

i ja sam isto razmišljao o potpunom odlasku s foruma već nekoliko dana. Ali to je baš jedino mjesto gdje ima kvalitetnih filmofila makar nisu toliko aktivni, u usporedbi s drugim forumima gdje je samo hrpa balavurdije kojima je svaki drugi film bolestan...

E callac, sada ako otiđeš s foruma, što s onima koji te ne poznaju, a htjeli bi to? :(
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 14 Jul 2011, 21:34

callac wrote:ja već vidim sebe kako me uskoro više neće ni biti na forumu. kao što sam spominjala u podforumu glazba da postoje glazbeni snobovi, ovdje ima raznoraznih, i sve više izlaze na površinu. tko se budi htio družiti samnom, može to i lajv. kod mene nema razlike u ličnostima bez obzira na stvarni ili virtualni svijet. nadam se da oni koji me poznaju to vide.
Šta se desilo?
We're all mad here...

metallicat

Post by metallicat » 14 Jul 2011, 22:54

da baš, što bilo?
pa nisu svi u zg da se druže live :( ahh
Image

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 14 Jul 2011, 23:06

Bacite oko malo na : viewtopic.php?f=1&t=6364

Ašow

Post by Ašow » 14 Jul 2011, 23:20

callac wrote:ja već vidim sebe kako me uskoro više neće ni biti na forumu. kao što sam spominjala u podforumu glazba da postoje glazbeni snobovi, ovdje ima raznoraznih, i sve više izlaze na površinu. tko se budi htio družiti samnom, može to i lajv. kod mene nema razlike u ličnostima bez obzira na stvarni ili virtualni svijet. nadam se da oni koji me poznaju to vide.
Qe je bilo krute?
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jul 2011, 23:22

no, dobro, gdje je Bub da napravi svoj filozofski post? :supz: :mrgreen:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 15 Jul 2011, 00:39

Zapravo razumin callac, sve san manje aktivan, i jednostavno je sve postalo bljutavo, offtopic je postala jedina živa stvar na ovom forumu, i vidin sad da se neki trude to prominit, i to je za svaku pohvalu. Međutim da, sumnjan da ću bit ovako redovan gost za nekih godinu dana.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Jul 2011, 09:59

Scarface wrote:Zapravo razumin callac, sve san manje aktivan, i jednostavno je sve postalo bljutavo, offtopic je postala jedina živa stvar na ovom forumu, i vidin sad da se neki trude to prominit, i to je za svaku pohvalu. Međutim da, sumnjan da ću bit ovako redovan gost za nekih godinu dana.
same here. navika i neki stari i novi ljudi su jedina stvar zbog koje dođem online.
nije to to više...
i ne kužim zašto callac odlazi, nadam se da nije zbog onih nepotrebnih gluposti u muškom kutku, tj. da nije neposredno uzrokovano time što se bub i ja ne podnosimo...

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Jul 2011, 11:51

Scarface wrote:Zapravo razumin callac, sve san manje aktivan, i jednostavno je sve postalo bljutavo, offtopic je postala jedina živa stvar na ovom forumu, i vidin sad da se neki trude to prominit, i to je za svaku pohvalu. Međutim da, sumnjan da ću bit ovako redovan gost za nekih godinu dana.
Ja ne kužim zašto neki koji tvrde da gledaju minimalno 1-2 filma na dan (ako me sjećanje dobro služi, ti i još neki) ne kažu koju riječ o tom filmu/seriji, dok se žale što se filmovi spominju u tragovima.
Mislim, ne zahtjevam ja da netko piše, ali kad taj isti kritizira to nalazim veoma... intrigantnim :lol:
(ne napadam te :lol:)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 15 Jul 2011, 12:13

a jebiga, nek se uvede onda koliko filmova treba svaki član iskomenitrat tjedno, ak ne ispuni normu, fino ban :lol: :zubifale:
sad se sprdam, naravno, al kaj sad, kom se piše, nek piše, kome ne, nemora, neznam kaj to koga ima iritirat... pa da se neko ovdje samo dolazi družit i PM-at, razumijem totalno, pa zanimljivije je nego fejs 10 puta :mrgreen:
kak sam i rekla ima faza di sve cvate, pa onda malo zatišje... jebiga, kak bi bilo da je stalno u iberu sve... neznam, nije mi prirodno za ništa, pa ni za ovo...
ja kad se zakačim na neku seriju, filmovi stoje....
znala sam gledat svaki dan nešto, jebiga, sad čekam da se skupi toga, nije ni to neiscrpno, a niti uvijek imam volje za svaki tip filma/horora....
Image

Scarface

Post by Scarface » 15 Jul 2011, 14:01

Asfodel wrote:
Ja ne kužim zašto neki koji tvrde da gledaju minimalno 1-2 filma na dan (ako me sjećanje dobro služi, ti i još neki) ne kažu koju riječ o tom filmu/seriji, dok se žale što se filmovi spominju u tragovima.
Mislim, ne zahtjevam ja da netko piše, ali kad taj isti kritizira to nalazim veoma... intrigantnim :lol:
(ne napadam te :lol:)
Kome da pišen? Kad vidin offtopic padne mi volja za sve, jedva za koju seriju nešto nabacin, a ni to baš. Kažen, domino efekt, nisan ja ni reka da san ja nešto plodonosan, začarani krug. I tako malo pomalo...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Locked