btw, re-animator (prvi dio) je odgovoran za moj strah od bolnica.
eh da.. pogledaj i castle freak ako još nisi..
smislim se kako u jednoj starijoj epizodi Martin Mysterije ima epizoda posvećena Lovecraftu, genijalna epizoda.Wendigo wrote:da, i king voli lovecrafta.Info wrote:Da, čak mislim da je Carpenter i napravio njima posvetu. Mali gradić (Maine, totalni King) iEDIT: sad sam se sjetio da sam jako davno gledao Christine pa će se to možda danas gledatiSpoilerShowčudovišta od LovecraftaSpoilerShowgledaj npr. pennywisea iz it - tipičan primjer "old gods" kaotičnih krakatih izvanzemaljskih monstruma koji proždiru svjetove.
Budem sigurno čim sam vidio posterWendigo wrote:istina. gordon je fan. on, jeffrey combs i brian yuzna FTW!
btw, re-animator (prvi dio) je odgovoran za moj strah od bolnica.
eh da.. pogledaj i castle freak ako još nisi..
He, Reanimator mi je bio preodličan serijal. Valjda prvi trash film koji sam gledao, kada je bio na televiziji i ostao šokiran količinom nasilja, gore scena i kultnom erotskom scenom... A ostali nastavci su bili dosta zabavni. Šteta što je četvrti nastavak na kraju propao... A tek strip Ash vs Re - animator, pregenijalno.Wendigo wrote:ima dosta filmova, ali su uglavnom loši, na žalost... šteta, pošto je meni taj njegov sluzavi krakati svemirski univerzum genijalan.
najbolji (objektivo gledajući) su reanimator serijal (prva dva filma), dagon, beyond i onaj kratki crno bijeli call of chtulhu iz 2006. (mislim da je ta godina, nisam 100% ziher)
imaš još i dunwich horror koji je onako.. samo za die hard fanove, house of chtulhu koji je grozovito loš trash (nije čak ni zabavan) i ominibus necronomicon koji je također samo za fanove.
da.Info wrote:Meni su od horor pisaca najbolji King, Lovecraft i Straub, a Barker mi nikad nije bio ništa posebno osim Books of Blood.
Taj Call of Chulthu film, to je rađeno od fanova?