Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Jane Doe

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Jane Doe » 14 Jul 2011, 12:48

istina da, treba taj mood prebacit samo.....
ja se serijam trenutno, al kad me pukne da neš gledam onda zapnem samo tako...
jednom (još prije ovog foruma) imala sam maniju starih gusarskih filmova Ereol Flynn i ekipa.... zakon zakonski :rock:
imam želju pogledat sve mumije snimljene i td....
ima vremena, samo treba uć u pravo raspoloženje za to...
i da, fala bogu da stavljam starije filnove ispred novih, uvijek ...
Image

callac

Post by callac » 14 Jul 2011, 14:40

super mi je kako nakon neke rasprave odmah uslijedi komentiranje da forum propada, da se ne piše o filmovima, samo se oftopičari... jel samo ja to primjećujem?? :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Jul 2011, 15:27

offtopic je ionako glavni uzrok raznih trzavica. ljudi se previše opuste i još si umisle svašta i iz banalnih situacija stvore grčku tragediju sa 15 mrtvih i 50 ranjenih. :lol:
meni se osobno malo "zgadio" ovaj dio foruma jer sam primjetio dosta licemjerja, ulizivanja, laskanja, glumatanja i sl. stvari od kojih mi se nakostriješe dlake na leđima. ne prozivam nikoga direktno, samo kažem...
ali mi opet vrag neda mira, pa moram navratiti i napisati koju. :zubifale:

metallicat

Post by metallicat » 14 Jul 2011, 15:32

Wendigo wrote:offtopic je ionako glavni uzrok raznih trzavica. ljudi se previše opuste i još si umisle svašta i iz banalnih situacija stvore grčku tragediju sa 15 mrtvih i 50 ranjenih. :lol:
meni se osobno malo "zgadio" ovaj dio foruma jer sam primjetio dosta licemjerja, ulizivanja, laskanja, glumatanja i sl. stvari od kojih mi se nakostriješe dlake na leđima. ne prozivam nikoga direktno, samo kažem...

tu se slažem i to mi jedino ponekad zasmeta, ostalo ne jer vas previše volim :oops: :D
Image

Scarface

Post by Scarface » 14 Jul 2011, 15:56

Wendigo wrote:offtopic je ionako glavni uzrok raznih trzavica. ljudi se previše opuste i još si umisle svašta i iz banalnih situacija stvore grčku tragediju sa 15 mrtvih i 50 ranjenih. :lol:
POTPIS!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

sandi

Post by sandi » 14 Jul 2011, 16:02

gdfgdgtrhtznukisdwgasefv
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 14 Jul 2011, 17:25

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jul 2011, 17:30

Wendigo wrote:šteta što ne piše o starijim horrorima. mislim ima ljudi koji ih vole i poznaju, ali ih je jako malo...
ja ove nove uopće ne gledam i nema mi smisla pisati o njima i raspravljati kad je 95% tih filmova sranje žešće.
jedino kaj je vrijedno spomena od novijih je insidious.
+ 1. Ja čak uopće ne gledam više ove nove horore. Gledao sam postere na jednom sajtu o hororima, sve nekakvi posteri s ženama koje su mučene, jedna ima britvice na leđima, druga poput psa i tako dalje. A posteri s serijskim ubojicama, vidi se koliko su nemaštoviti. Niti naslovi niti teme niti glumci me ne privlače, francuski horori me odbijaju nakon što sam ih dosta pogledao, after horor mi je isto loš. Zato gledam samo starije horore 80 - tih, 70 - tih, hammer produkciju, i crno bijele horore... to je baš pravi gušt gledati nego ovo danas.
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 14 Jul 2011, 17:35

john_constantine wrote:
Wendigo wrote:šteta što ne piše o starijim horrorima. mislim ima ljudi koji ih vole i poznaju, ali ih je jako malo...
ja ove nove uopće ne gledam i nema mi smisla pisati o njima i raspravljati kad je 95% tih filmova sranje žešće.
jedino kaj je vrijedno spomena od novijih je insidious.
+ 1. Ja čak uopće ne gledam više ove nove horore. Gledao sam postere na jednom sajtu o hororima, sve nekakvi posteri s ženama koje su mučene, jedna ima britvice na leđima, druga poput psa i tako dalje. A posteri s serijskim ubojicama, vidi se koliko su nemaštoviti. Niti naslovi niti teme niti glumci me ne privlače, francuski horori me odbijaju nakon što sam ih dosta pogledao, after horor mi je isto loš. Zato gledam samo starije horore 80 - tih, 70 - tih, hammer produkciju, i crno bijele horore... to je baš pravi gušt gledati nego ovo danas.
+1

Volim ja pogledat neki novi horor i gledam ih, ali zaista nema do starijih, do tog ugođaja. Znaš da je to nešto posebno, ali isto tako od novijih (unazad 5 godina) Planet Terror, original Let Me In, Ils kod mene imaju već kultni status i odlični su mi. Dakako, nađe se još dobrih, ali u usporedbi sa starijim izgledaju bijedno
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jul 2011, 17:37

ista situacija i za sve novijim igrama... Postaju sve jednostavniji, pa krive konzole. Manje se bave pričama, a previše grafikom i slično... Jednostavno, drugo vrijeme i hrpa remakeova od kojih dosta njih nema smisla, jer su ti filmovi bili aktualni u ono vrijeme. Da je danas TMC izašao, ne bi bio tako atraktivan kao u ono vrijeme Ed Gaina. A možda je samo stvar u lošem režiseru koji je išao raditi remake i prequel...

inače, ti prequelovi mi nemaju nikakvog smisla. Čemu to kada već znaš kako će se taj film završiti kao death race 2 ili TMC: beginning...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jul 2011, 17:39

a razmišljao sam o otvaranju filmskog offtopica gdje bi bili tema samo filmovi, serije i slično, znači, napucamo se svime i svačime, što god nam paše i razgovaramo o svemu, samo da je o filmovima i slično. Bolje bi to zvučalo nego sada tražiti topic za rasprave i to s obzirom da malo forumaša ima volje za to. Ovako, bez obaveza, samo o filmovima, od filmskog groblja do Akire Kurosawe.
Michel puši karu.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Jul 2011, 18:05

problem oko starih horrora su titlovi i to sto je neke vrlo tesko naci po torrentima...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Jul 2011, 18:36

john_constantine wrote:a razmišljao sam o otvaranju filmskog offtopica gdje bi bili tema samo filmovi, serije i slično, znači, napucamo se svime i svačime, što god nam paše i razgovaramo o svemu, samo da je o filmovima i slično. Bolje bi to zvučalo nego sada tražiti topic za rasprave i to s obzirom da malo forumaša ima volje za to. Ovako, bez obaveza, samo o filmovima, od filmskog groblja do Akire Kurosawe.
otvaraj to. :)
meni fali to što se ne diskutira o horrorima koje volim i poštujem, npr. talijanska 80´s škola, trashevi, stari hellraiseri, stari slasheri i sve do 90-tih.

Scarface

Post by Scarface » 14 Jul 2011, 18:42

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:a razmišljao sam o otvaranju filmskog offtopica gdje bi bili tema samo filmovi, serije i slično, znači, napucamo se svime i svačime, što god nam paše i razgovaramo o svemu, samo da je o filmovima i slično. Bolje bi to zvučalo nego sada tražiti topic za rasprave i to s obzirom da malo forumaša ima volje za to. Ovako, bez obaveza, samo o filmovima, od filmskog groblja do Akire Kurosawe.
otvaraj to. :)
meni fali to što se ne diskutira o horrorima koje volim i poštujem, npr. talijanska 80´s škola, trashevi, stari hellraiseri, stari slasheri i sve do 90-tih.
Potpis! A i zaboravija san da smo se dogovorili, johne, za Slasher mjesec pri izlasku Scre4m-a! :facepalm:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jul 2011, 19:21

ma dobro da smo odgodili, možemo za idući mjesec napraviti taj mjesec slasher filmova. Scream 4 će imati kvalitetniju snimku s obzirom da je malo na forumu gledalo kino verziju...Stavio sam si podsjetnik da ne zaboravim.

Imao sam zapravo još planova za to zapisane u bilježnici, ali nije baš bio veliki interes za time, pa...

Wendigo: e baš to. Stvarno uživam raspravljati o takvim stvarima. Naravno, uživo je još veći gušt, ali treba se zadovoljiti malim.
Michel puši karu.

Locked