Muški kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
GreenHornet

Re: Muški kutak

Post by GreenHornet » 13 Jul 2011, 19:23

i ova elrania ima nesto u sebi,a potpuna je suprotnost cura koje me privlace... :snakeman:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Andrej

Post by Andrej » 13 Jul 2011, 20:36

Meni je Callac Über alles u svemu. Seksi do bola, prepametna, duhovita, prelepa i jednostavna :heart:
Asfi takođe ima ono nešto.....iskusno-bezobrazno, a u isto vreme - nije vulgarna nego jebeno šarmantna :lol: ...dovoljno da me pretvori u hodajuću erekciju :twisted:
We're all mad here...

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jul 2011, 20:55

baš me zanima dali bi u RL u društvu dotičnih ženskih osoba ovako govorili. :mrgreen:

Andrej

Post by Andrej » 13 Jul 2011, 21:02

Ja bih bio mnogo direktniji i bezobrazniji uživo jer ipak je ovo otvoreni forum, one su nam drugarice i treba paziti šta se priča pred svima.
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jul 2011, 21:02

Wendigo wrote:baš me zanima dali bi u RL u društvu dotičnih ženskih osoba ovako govorili. :mrgreen:
ja bi, bez srama. :mrgreen:
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 13 Jul 2011, 21:06

a jeste dobri :zubifale: :prayer:
ovo za mene malu da se da prebacivat i da se ima kaj za gledat radi šarenila, baš me nasmijalo, ali onako simpatično mi je ispalo, sve 5 :rock:
a jeste dobri.... išla sam 2 put sve čitat :zubifale: :lol: jbt. ja dođem ko iz cirkusa, ko neki šareni akrobat :zubifale: :prayer: :lol: umrču :lol: :lol:
a jbt, mogle bi i mi nabacit tako neku raspravu u ženskom kutku, samo neznam dal bi žene bile ovako iskrene na simpatičan način kao vi ovdje....
Image

Info

Post by Info » 13 Jul 2011, 21:12

Wendigo wrote:baš me zanima dali bi u RL u društvu dotičnih ženskih osoba ovako govorili. :mrgreen:
Naravno da ne bi :mrgreen: ali i ko bi. To se ne govori u RL :zubifale:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

callac

Post by callac » 13 Jul 2011, 21:47

ježuš i marija :lol:
crvenim se ko paprika :oops: , ali samo moram Buba pitati: ja? i dupe? hahahahaha, kao osoba koja stavlja dupe ispred sisa, krivu si curu izabrao za dobro dupe. naravno, zavisi kakvo voliš, moje je malo, okruglo, a bokove nemam pa možda da razmisliš ponovo (ili je to bilo iz sažaljenja jer nisi mogao navest neki drugi atribut u mom slučaju :P :lol: )
@ green, :facepalm: (al nisi pogriješio :mrgreen: )
@andrej, :oops: :D i slažem se za asfodel :tonqe:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Jul 2011, 23:16

Hahahaha pa strefit će me herc :lol: hebo me pas ako ste vi normalni :prayer:

A ja mislila da je topic aktivan, jer se taman pojavljuju vijesti o ženi koja je mužu odrezala racku i samljela ga.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 13 Jul 2011, 23:20

i ja sam slučajno kliknula i taman me zadnji post dočeka od greena da misli kako sam fenomenalna u seksu, reko, WTF??? :lol: onda okrenem stranicu unatrag i umrem. pa dođem doma i vidim da se saga nastavlja.. :prayer: bilo je dosta diplomata, al ostatak otvorenih forumaša me nasmijao do suza. i fyi, dečki, vjerujem da većini cura ne bi bio problem izjasnit se.
If one of them is dead.

Bub

Post by Bub » 13 Jul 2011, 23:22

callac wrote:ali samo moram Buba pitati: ja? i dupe? hahahahaha, kao osoba koja stavlja dupe ispred sisa, krivu si curu izabrao za dobro dupe. naravno, zavisi kakvo voliš, moje je malo, okruglo, a bokove nemam pa možda da razmisliš ponovo (ili je to bilo iz sažaljenja jer nisi mogao navest neki drugi atribut u mom slučaju :P :lol: )
Nije bilo nikako iz sažaljenja, jer bar koliko vidim po slikama imaš lijepo oblikovanu malu guzu i u korist ide što imaš nekih 170 što je meni veliki plus, je da osobno volim malo veće guze, ali nisam nikad rekao da ne volim ove druge, a pitanje je bilo koju bi opalio i zašto, pa sam na svakoj izdvojio nešto što se meni sviđa (naravno preko slika, vjerujem da bi se uživo dalo diskutirati o više dobrih stvari), a na tebi mi se sviđa guza. Opet bi se prije igrao s onim guzama od cura što sam nabrojao sise. :zubifale: Nisam ni ja maneken, imam svojih nedostatak, ali na svakoj ženskoj osobi ima nešto lijepo, pa i ono što je manje lijepo nego kod neke perfektne, opet je lijepo. Šta da radim kad sam slab na takve stvari. :lol:
Info wrote:
Naravno da ne bi :mrgreen: ali i ko bi. To se ne govori u RL :zubifale:
Ova oba komentara me tako bodu u oči da ja opet jednostavno moram prokomentirat, pa naljutila se brača ili ne. Od 30 godišnjaka ovako šta pročitat mi je blaaa, vjerujem da je pisano kroz šalu, ali nekako mislim da tako i misliš. Očekivao bih to od zadre, infa etc. (NHF dečki). To je ono već što sam pisao milion puta o našem društvu i koliko je naš naraod kontroverzan i što im je sve tabu. Ja nikako ne bih imao srama pričati s curama s foruma o bilo kakavoj temi vezanoj o seksu, a možda bi nešto novo i naučio. U mom privatnom životu sa svim svojim prijateljicam, a čak i nekim članovima obitelji normalno pričam o seksu i sitnim detaljim, to je samo jedan lijepi razgovor i zajebancija. Ja jednostavno ne vidim tu ništa loše, dapače kod mene je to normalno. Što ima loše u pričanju takvih stvari, što je to toliko loše u seksu da je sve sram pričati?

Pogotovo ovdje na forumu, kad kod se dotaklo takve teme, više su djevojke bile otvorenije prema temi nego ovi tzv. što se prikazuju kao njuške, pametni i ispravnjaci. Okay, shvaćam muške priče među muškarcima i vjerujem da nema tu na forumu ili igdje da muška populacija nije bahata u uveličavala svoja iskustva (normala kod nas muških), ali ako sagledamo realno seks je nešto najbolje što čovjek ima. Riješava sve probleme, stresove, depresije i stvara onaj osjećaj zadovoljstva i smješak na lice, pa što onda ne bi pričali o tome? Zašto se ne bi pričalo otvoreno o tome? Treba vodit ljubav i treba se karat, kako kome paše svaki dan koliko se puta može i ovo ruglo od svijeta će biti puno lijepše. Evo čak sam se i napalio dok sam ovo sve pisao. :zubifale: Toliko mi na onu stvar ide ova naša hrv populacija, društvo koje oko takvih stinica di prave famu, da je to za ne povjerovat, a svuda dalje je to normala. Ne kažem da sam ja sad neki ševac i da sam iznad svih, nije mi to namjera, vjerojatno bih i pao na testu kod nekih forumašica, ali bolje pričati o seksu, nego o prognozi vremena.

Nadam se da nisam nikoga uvrijedio i da nisam bio pre iskren i vulgaran, jer mi to nije bila namjera.

Ljudi budite lijepi i BUBajte se svaki dan. :zubifale: Ja sam sad opet u manjoj krizi tj. lovac sam u mutnom.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 13 Jul 2011, 23:22

callac wrote:i ja sam slučajno kliknula i taman me zadnji post dočeka od greena da misli kako sam fenomenalna u seksu,
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Bub

Post by Bub » 13 Jul 2011, 23:23

callac wrote:dečki, vjerujem da većini cura ne bi bio problem izjasnit se.
:prayer: :supz:

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Jul 2011, 23:30

@Boob - previše si raširio, Dingov post je govorio o tome da A kaže B u facu na kavi pred svima da bi ju kresnuo/da ima dobro dupe itd. ..a ne toliko o filozofiji pričanja o seksu s frendicama, hrvatskoj populaciji, al dobro :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 13 Jul 2011, 23:32

jao, sad već vidim opet neku raspravu :lol: kako se vas dvoje uvijek dotičete jedno drugog, strava
i mala opaska za filmofila i zadru- vjeruj mi, iznenadio bi se kakve smo mi razgovore vodili uživo :wink:
If one of them is dead.

Post Reply