jeo sam uglavnom pureća prsa (šunku), tunjevinu, posni sir, krekere od riže, a za ručak samo meso ili ribu i salate.
sad mi se sve to zgadilo, osim tunjevine koju mogu jesti na sve naćine 24/7
Pošto su svi većinom rekreativci, možeš slobodno imati jedanput, dvaput cheat meal preko tjedna. Čak ima hrpa prehrana s cheat meal-om na web-u, pogotovo ako brojiš kalorije iz UH, P, M. Neće ti to toliko škoditi koliko će djelovati mentalno.GreenHornet wrote:također.sad ne znam,je li to psihicki ili...ali,jednom tjedno mogu jesti sto zelim,i bas nesto razmisljam-do kraja zivota bi potpisao da drzim trenutnu prehranu,ali ipak da 2 puta tjedno mogu jesti sto hocu.fakat se covjek navikne...tipa,prije 2 dana sam doruckovao pilecu salamu i pastetu(inace,omiljena kombinacija za dorucak)-ali mi je iducih par sati muka bila.kad 25 puta mjesecno doruckujem zobene pahuljice...Wendigo wrote: kad volim fino pojest više od svega.
Nazalost hoce,jer cak i nedjeljom osjecam neku kao griznju savjesti kad jedem "nezdravo"...Ali sve je to u mojoj glavi...Bub wrote:. Neće ti to toliko škoditi koliko će djelovati mentalno.
Aha,mislio sam da ciljas na to da cu se mentalno BOLJE osjecati.Bub wrote:Hehe pa kažem mentalno, na to sam i mislio, fizički i ne toliko.
Treba tu i malo masti s P pogotovo ako je zadnji obrok, meni je draže posni i bademi ili kikiriki, maslac od kikirikija...GreenHornet wrote:@Wendigo-probaj kombinaciju posnog sira i tunjevine za veceru.Svaku noc.Btw,ja ljeti nemam vremena (8 mjeseci bez slobodnog dana) za kardio treninge.Steta.
AgreeGreenHornet wrote:Vidis,po meni su sve nabrojano oni bilderi sto su na 99% slika bez majice,u gardu,napetih misica ili extra uskim majicama.Cak bi takve nazvao kompleksasima prije svega.Info wrote:Naravno, zajebavam seInfo wrote:Iskreno, ne shvaćam zašto ljudi idu u teretaneza takve imam posebno mišljenje, fakeri, debili, idioti, imbecili i da dalje ne nabrajam
![]()
![]()
Najbolje je doma sve radit kada imaš sve pristupačno![]()
probaj,super je fakat!Wendigo wrote:green, frend mi je rekao za tu mješavinu tune i sira, mada nikako da se odvažim to probati.
Ovu prehranu sam dobio od rođaka-jedan je profi mma borac a drugi trenira rekreativno vise bor.sportova...Oni su je takoder koristili za skidanje kila.Ovaj prvi je sa 136 kg dosao na 114...Sve u svemu-prezadovoljan sam.Bub wrote: gledati kako ti tijelo reagira na način prehrane i uvijek si modificirati kako tebi najbolje odgovara, jer nisu sve te prehrane na web-u za svakog dobre.
s koliko s počeo na arc, mislim s koliko minuta? ti je dugo trebalo da postepeno dođeš do 50, jer je to dosta? i zaš si odustao?Wendigo wrote: tamo orbitrek kardio 45-50 minuta u komadu i zatim još barem 45 min do sat vremena dizanja utega)

počeo sam s pola sata / 35 minuta i trebalo mi je oko mjesec dana za 50+.metallicat wrote:s koliko s počeo na arc, mislim s koliko minuta? ti je dugo trebalo da postepeno dođeš do 50, jer je to dosta? i zaš si odustao?Wendigo wrote: tamo orbitrek kardio 45-50 minuta u komadu i zatim još barem 45 min do sat vremena dizanja utega)
ja idem već mj i pol u teretanu (već jer mi je brzo prošlo) i radila sam po programu što mi je trenerica napisala. A i B program, A je više ruke + trbušnjaci i leđni + arc, a B noge + trbušnjaci i leđni + arc više puta ali po manje. i tako je prošo prvi mj i ja se udebljala, tj vaga je pokazivala više od početne kilaže. ja se prepala
i prestala i sad prešla samo na biciklu, trbušnjake s pilates loptom i arc dok ne crknem
i tek sad su mi rekli da je normalno što imam više kila zbog mišića, ah
mislim logično je to meni, ali nisam na taj način razmišljala jer ipak mi je cilj bio izgubit kile i učvrstit se, a ja dobijem. bez obzira, skužila sam da mi je bar za sad bolje ovo kako počela neki dan, baš osjećam kako se topim
ugl, ja se malo raspisala, jer si ti jedino ajmo reć slično radio, ovi drugi sami bilderi
![]()