Muški kutak
- Andrej
Re: Muški kutak
Ne bih ja o Kini i Kinezima govorio kao o neobrazovanoj populaciji. Znaš....oni su imali pismo, kulturu i nauku u trenutku kad su evropom hodala poludivlja plemena govnojedača.
Njih ima najviše zato što su među najstarijim civilizacijama na planeti i zato što je Azija raj prirodnih bogatstava.
Druga stvar...9/10 Kineza praktikuje jednu od formi Budizma, a Budizam je porediv s religijom kao slikarstvo s cepanjem drva.
Njih ima najviše zato što su među najstarijim civilizacijama na planeti i zato što je Azija raj prirodnih bogatstava.
Druga stvar...9/10 Kineza praktikuje jednu od formi Budizma, a Budizam je porediv s religijom kao slikarstvo s cepanjem drva.
We're all mad here...
- Andrej
@je je, tak su moji baba i deda sigurno, al se svejedno 11 komada omaklo
Da to doživim, ja bih se zapitao što mi je komšija stalno raspoložen, pošto neće baš da se zatrudni preko usta
Da to doživim, ja bih se zapitao što mi je komšija stalno raspoložen, pošto neće baš da se zatrudni preko usta
We're all mad here...
- Zlikovac
Je, ima svega. Čitao sam bio neke intervjue sa ekipom na tu temu, i takvih nebuloza je bilo, između ostaloga sa piškenjem...Asfodel wrote:Iako nismo baš skroz u pičCi što se tiče zaostalosti/siromaštva/neobrazovanosti, frapantno je što stvarno ima odraslih koji poistovjećuju maternicu s mokraćnim mjehurom (znam i osobno i s tv-a primjere)Zlikovac wrote: Ili se recimo mala popiški nakon kaj svršiš i - sve 5!
Zug Zug!
- Zlikovac
U slažem se o tome da su imali i pismo i kulturu i svilu i mirodije i sve kaj si možeš zamisliti.Andrej wrote:Ne bih ja o Kini i Kinezima govorio kao o neobrazovanoj populaciji. Znaš....oni su imali pismo, kulturu i nauku u trenutku kad su evropom hodala poludivlja plemena govnojedača.
Ali opet tada ih nije bilo 1.1 mld. Sada ih je puno previše i njima ogroman postotak populacije živi u neimaštini i bijedi, a na žalost, sa time i ide nemogućnost kvalitetnog obrazovanja, itd. Upravo radi toga imaju problem sa natalitetom.
Sada, kako je došlo do takve situacije je druga priča.
A nisam direktno mislio na to da su kinezi religiozni. Što se budizma tiče, moje je mišljenje također da nije religija već filozofija i način života, ali koliko znam o tome postoji debata. Iako se kinezi uglavnom ne izjašnjavaju religioznima.
Dakle, kod njih vrijedi ono o pomanjkanju obrazovanja.
Dio sa religioznošću i brojem potomaka bih prije povezao sa kršćanstvom.
Zug Zug!
- elrania
to sa religijom i brojem potomaka bi prije ovisilo o podneblju, uvjetima za života, čistoj snalažljivosti. jedno od gledišta je da je broj djece koje je rođeno obrnuto proporcionalno s životnim uvjetima, klimom, mogućnošću za razvoj bolesti i sl. dakle, što više djece dođeno po obitelji osigurava što veći broj potomaka koji bi moždao u djetinjstvu preživio glad, bolesti i oštru klimu.
u zapadnom svijetu je pak uobičejan manji broj djece po obitelji, jer se više ulaže u jedno dijete i roditelji su sigurniji u to da će to npr. jedno preživjeti, odrasti i kasnije samo privređivati.
u zapadnom svijetu je pak uobičejan manji broj djece po obitelji, jer se više ulaže u jedno dijete i roditelji su sigurniji u to da će to npr. jedno preživjeti, odrasti i kasnije samo privređivati.
- Ašow
Yeah, that would help.Zlikovac wrote: Ili se recimo mala popiški nakon kaj svršiš i - sve 5!
Cujem da ako svrsis kriz naopako da te ocekuje dobitak na lotu.
- Bub
A i dirty sanchez-a je opasno radit, nije preporučljivo. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Hahahahahahahha manijače jedan.Bub wrote:A i dirty sanchez-a je opasno radit, nije preporučljivo.
Nije preporučljivo ali je zabavno
We're all mad here...
-
GreenHornet
AMO MUŠKI,PITANJE-KOJU BI FORUMAŠICU VOLILI POŠEVIT I ZAŠTO??!! 
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- john_constantine
-
GreenHornet
Ja hoću-Asfodel.john_constantine wrote:ja mislim da na ovo pitanje nitko neće odgovoriti.
Nije bas skroz moj tip,ali,opsjednuta je carapama,hulahopkama,i to,pa...
Last edited by GreenHornet on 13 Jul 2011, 17:48, edited 1 time in total.
- john_constantine
eh, meni rastu zazubice da kažem, ali se ipak ne usuđujem kazati.
Ali razlog: crvena kosa, uf, meni najbolja stvar kod žena. 
Michel puši karu.
-
GreenHornet
jos 2-3 su mi na pameti,ali...nek´ se i drugi izjasne... 
- john_constantine
a nije da je baš neki veliki izbor.GreenHornet wrote:jos 2-3 su mi na pameti,ali...nek´ se i drugi izjasne...
Callac, alecto, asfodel, jane doe, metallicat, keyboard.
Michel puši karu.
-
GreenHornet