Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Zlikovac

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by Zlikovac » 12 Jul 2011, 11:50

Daklem zadnji film koji sam gledao je Jacob's Ladder, odličan psihološki triler sa elementima horrora. :P :partyman:
Zug Zug!

Info

Post by Info » 12 Jul 2011, 11:51

:D

Idem ja pogledat The Magnificent Seven :supz: baš mi se gleda neki cool western
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Bub

Post by Bub » 12 Jul 2011, 12:33

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 12 Jul 2011, 12:37

Machete; nije loš film. 7/10

Zlikovac

Post by Zlikovac » 12 Jul 2011, 12:50

Bub wrote:Imate topic ovdje viewtopic.php?p=209548#p209548
Fala Bub!
Zug Zug!

jeba

Post by jeba » 12 Jul 2011, 14:06

Bub wrote:The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (2009) - 4/10
i ja sam imao daleko veća očekivanja od ovog filma

Info

Post by Info » 12 Jul 2011, 15:17

The Magnificent Seven - ma obožavam ovaj film, uvijek ga mogu pogledat. Odličan western sa cool likovima. Bronson i Mqueen :supz: a i glavni glumac je odličan. 8/10 zato što mi ipak ima boljih westerna, a ovo ipak nije vrh što se tiče tog žanra

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jul 2011, 17:07

Info wrote:The Magnificent Seven - ma obožavam ovaj film, uvijek ga mogu pogledat. Odličan western sa cool likovima. Bronson i Mqueen :supz: a i glavni glumac je odličan. 8/10 zato što mi ipak ima boljih westerna, a ovo ipak nije vrh što se tiče tog žanra
meni pomalo dosadan western... a znaš da ima nastavak? :mrgreen:
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 12 Jul 2011, 19:53

john_constantine wrote:
Info wrote:The Magnificent Seven - ma obožavam ovaj film, uvijek ga mogu pogledat. Odličan western sa cool likovima. Bronson i Mqueen :supz: a i glavni glumac je odličan. 8/10 zato što mi ipak ima boljih westerna, a ovo ipak nije vrh što se tiče tog žanra
meni pomalo dosadan western... a znaš da ima nastavak? :mrgreen:
Misliš na ovaj http://www.imdb.com/title/tt0060897/ :zubifale:

The Man Who Shot Liberty Valance - John Wayne, James Stewart, Lee Marvin i jedan od najboljih redatelja svih vremena John Ford :prayer: ovo je pravi inteligentan western u kojem sam uživao i super mi je što je napetost stvorena od početka. Puno teorija su mi se motale po glavi
SpoilerShow
jer na početku vidimo kako likovi Srewarta, odlične Vere Miles žale za likom Waynea pošto je on mrtav. I onda nas redatelj vraća u prošlost da nam pokaže što se dogodilo. Sam naziv filma mi je dao isto moguće teorije jer s takvom scenom na početku mislio sam da je na kraju lik Stewarta upucao Liberty Valance kojeg glumi uber cool Lee Marvin (Tarantinov najbolji glumac :D stara garda, Bronson i Mquuen još), a lik Stewarta nije nikakav revolveraš već odvjetnik i onda sam mislio kako je lik Waynea ubijen od strane Valancea, a da ga je onda Stewart na kraju ubio, ali se to ne dogodi. Toliko sam imao teorij, a niti jedan nije bila točna jer je ovako bilo. Na kraju se lik Stewarta suoči sa Valanceom i Valance ga ozljedi da bi na kraju Stewart ga ubio, barem su tako prikazali. I onda nakon 10-ak minuta vidimo lik Waynea kako priča sa Stewartom i govori mu da ga je on ustvari ubio i onda se vraćamo ponovno na tu scenu, samo iz kuta Waynea gdje vidimo da ga je usitinu on ubio sa sačmaricom, genijalno :prayer: toliko odlično osmišljeno, to samo mogu veliki redatelji. Ovo je pravi prikaz kako se od običnog čovjeka (lik Stewarta) stvara MIT, a legendarni revolveraš ostaje legenda, ali ne i priznati ubojica Valancea
Neke scene jesu malo dosadne, ali su itekako potrebne. Lik Marvina - Valance je jedan od naboljih negativaca divljeg zapada, baš ZAO. Sve funkcionira odlično, ali opet nije mi to vrh westerna makar se radi o odličnom filmu 8.5/10

Wild Bill - ima jako malu ocjenu na imdb-u 5.8, ali potšo se radi o mom najdražem i najboljem revolverašu divljeg zapadam jako sam subjektivan. Jedno je sigurno, film ima jedan od najboljih prikaza divljeg zapada. Bridges rastura u ulozi Will Billa. Ovo je baš zabavan western uz koji će se svatko zabaviti jer je baš ultra cool (kako volim tu riječ :mrgreen: ) 7/10

Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=N_gStXAp7b4

I par odličnih scena http://www.youtube.com/watch?v=T4WQTucyYYQ

Info

Post by Info » 12 Jul 2011, 23:23

The Searchers - po AFI-u najbolji western ikada, ali po meni nije. Jako dobar, zanimljiv sa par naivnih scena, to jest nelogičnih koje se primjete. Wayne standarno jako dobar/odličan, Natalie Wood :oops: prekrasna
SpoilerShow
Image
stvarno je lijepa, a i Vera Miles ponovno u Fordovom filmu, lijepa žena također i odlična glumica. Uglavnom, jako kvalitetan film koji je napet od početka do kraja 8/10

filmofil

Post by filmofil » 13 Jul 2011, 00:51

harry potter: deathly hallows part 2 9/10

film je faking awesome! :supz: part 1 mi je bio malo dosadnjikav i razvučen i jedva sam čekao da završi, a part 2 je nekako više po mom ukusu za ovaj tip filma...puno akcije, pretjerane patetike, onih 'suze u očima' momenata' i naježio sam se nekih desetak puta kroz cijelo trajanje filma :)

i da, vizualan dojam u imaxu je definitivno pomogao ovakvom doživljaju filma pa preporučam svima da u tim okolnostima gledaju...čak sam na nekim scenama onako sjajnih očiju dječački i naivno pomislio: 'ajme, ovo je najbolji film svih vremena' :lol:

a da napomenem, nisam ljubitelj harry potter serijala i dosta sam zahtjevan i često sitničav kad gledam nešto iz mainstreama

p.s. hermiona je najseksi biće ikada u povijesti filmske umjetnosti, još od philosopher stone (da, bila je klinka, ali i ja sam bio klinac :mrgreen: ) sam skroz lud za njom i fantaziram da ću ju jednog lijepog dana i upoznati kak spada i da ću ju pozvat na dejt i da će mi rodit djecu.........
This is the Zodiac speaking.

Josef K

Post by Josef K » 13 Jul 2011, 01:04

filmofil wrote:harry potter: deathly hallows part 2 9/10
Daj nemoj mi to radit!!!
Kako jebeno jedva čekam. AAAAAAAA

Josef K

Post by Josef K » 13 Jul 2011, 01:15

filmofil wrote:p.s. hermiona je najseksi biće ikada u povijesti filmske umjetnosti, još od philosopher stone (da, bila je klinka, ali i ja sam bio klinac :mrgreen: ) sam skroz lud za njom i fantaziram da ću ju jednog lijepog dana i upoznati kak spada i da ću ju pozvat na dejt i da će mi rodit djecu.........
Jesi čuo za onu glumicu Lindsay Lohan? :zubifale:

Info

Post by Info » 13 Jul 2011, 01:53

filmofil wrote:harry potter: deathly hallows part 2 9/10

film je faking awesome! :supz: part 1 mi je bio malo dosadnjikav i razvučen i jedva sam čekao da završi, a part 2 je nekako više po mom ukusu za ovaj tip filma...puno akcije, pretjerane patetike, onih 'suze u očima' momenata' i naježio sam se nekih desetak puta kroz cijelo trajanje filma :)

i da, vizualan dojam u imaxu je definitivno pomogao ovakvom doživljaju filma pa preporučam svima da u tim okolnostima gledaju...čak sam na nekim scenama onako sjajnih očiju dječački i naivno pomislio: 'ajme, ovo je najbolji film svih vremena' :lol:

a da napomenem, nisam ljubitelj harry potter serijala i dosta sam zahtjevan i često sitničav kad gledam nešto iz mainstreama

p.s. hermiona je najseksi biće ikada u povijesti filmske umjetnosti, još od philosopher stone (da, bila je klinka, ali i ja sam bio klinac :mrgreen: ) sam skroz lud za njom i fantaziram da ću ju jednog lijepog dana i upoznati kak spada i da ću ju pozvat na dejt i da će mi rodit djecu.........
Ja sam samo pogledao prva 4 dijela i onda stao. Sad kako čitam knjige i već sam pri kraju kod prve, budem si skinuo zadnja 4 dijela, to jest 3 jer je ovaj u partovima pa će se gledat maraton :supz: a Watsonica je slatkica. Sad da još čujemo Scarfacea kakav mu je. Rekao je da ide u 12 :D

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jul 2011, 05:58

Info wrote:The Searchers - po AFI-u najbolji western ikada, ali po meni nije. Jako dobar, zanimljiv sa par naivnih scena, to jest nelogičnih koje se primjete. Wayne standarno jako dobar/odličan, Natalie Wood :oops: prekrasna
SpoilerShow
Image
stvarno je lijepa, a i Vera Miles ponovno u Fordovom filmu, lijepa žena također i odlična glumica. Uglavnom, jako kvalitetan film koji je napet od početka do kraja 8/10
da, moćan završetak...
SpoilerShow
Bilo je baš napeto, mislio sam da će ju ubiti na kraju, pa me stvarno iznenadio završetak... :prayer: A čitao sam u jednoj knjizi da taj bijes Johna Waynea prema tom indijancu bolje izražen jer je silovao ženu od brata, što je zapravo on "htio", pa u smislu da mu je to oduzeo jer je bio zaljubljen u nju što se vidi na početku.
Michel puši karu.

Post Reply