Muški kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Muški kutak

Post by john_constantine » 02 Jul 2011, 10:50

Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 05 Jul 2011, 23:24

Službeno je: Dužina prstiju određuje dužinu penisa

Ajmo muškarčine, stavljajte slike ruku. :zubifale:

elrania

Post by elrania » 05 Jul 2011, 23:30

vidiš, ja više vjerujem u ono da omjer stopala i visine.
SpoilerShow
iako su sve to bapske priče :lol:

Andrej

Post by Andrej » 06 Jul 2011, 02:49

Bub wrote:Službeno je: Dužina prstiju određuje dužinu penisa

Ajmo muškarčine, stavljajte slike ruku. :zubifale:
Sine, da je to tačno ja bih ga u kolicima gurao :lol:
A te fore mali čovek - veliki kurac i obrnuto.......pa na kepecu i zlatni lančić izgleda kao brodski lanac sa sidrom :lol: :partyman:
Zato, da ti brat tvoj kaže....nije bitno koliki ti je i kako jebeš, nego koliko se posle toga hvališ :lol:
Ja kurcu nevaljam ali u memoarima ću čuda da napravim :supz:
We're all mad here...

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Jul 2011, 12:30

Joj te fore su mi najažešće :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Bub

Post by Bub » 11 Jul 2011, 16:46

Zlikovac

Post by Zlikovac » 11 Jul 2011, 20:24

Među ponuđenim nagradama je i automobil indijske proizvodnje "Tata Nano", koji je poznat po epitetu "najjeftiniji na svijetu". :zubifale:

ne znam zakaj bi netko to išao raditi za auto, ajde ako ima već 5ero djece, ali onda za najjeftiniji na svijetu... :facepalm:
Zug Zug!

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jul 2011, 20:41

Zlikovac wrote:
Među ponuđenim nagradama je i automobil indijske proizvodnje "Tata Nano", koji je poznat po epitetu "najjeftiniji na svijetu". :zubifale:

ne znam zakaj bi netko to išao raditi za auto, ajde ako ima već 5ero djece, ali onda za najjeftiniji na svijetu... :facepalm:
kao da su Indijci navikli na kvalitetu?

A jbg, trebaju zaustaviti rast jer je i ovako zemlja prenapučena, a kamo ćeš s tolikim gladnim indijcima jer ovi nemaju što drugo raditi, nego se jebati po cijele dane i rađati hordu djece koju ne možeš hraniti... Ovo zvuči blesavo, ali jednostavno, sterilizacija je potrebna i u drugim zemljama, ne samo Indija. Poput Afrike...

Meni nikako ne ide u glavu kako samo siromašne obitelji koji jedva mogu prehraniti djecu imaju najviše djece od bogatog sloja koji jedva da imaju djecu ili tek samo jedno. Ja nisam osuđivao onu majku koja je priznala istinu da mrzi svoju djecu (njih 13 komada) i da bi ih se najradije riješila.
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 11 Jul 2011, 21:06

cons wrote:Meni nikako ne ide u glavu kako samo siromašne obitelji koji jedva mogu prehraniti djecu imaju najviše djece od bogatog sloja koji jedva da imaju djecu ili tek samo jedno.
kontracepcija.

Andrej

Post by Andrej » 11 Jul 2011, 22:26

elrania wrote:
cons wrote:Meni nikako ne ide u glavu kako samo siromašne obitelji koji jedva mogu prehraniti djecu imaju najviše djece od bogatog sloja koji jedva da imaju djecu ili tek samo jedno.
kontracepcija.
A mož i da probaš da ga izvadiš na kraju :lol:
We're all mad here...

Zlikovac

Post by Zlikovac » 11 Jul 2011, 22:54

john_constantine wrote:
Zlikovac wrote:

kao da su Indijci navikli na kvalitetu?

A jbg, trebaju zaustaviti rast jer je i ovako zemlja prenapučena, a kamo ćeš s tolikim gladnim indijcima jer ovi nemaju što drugo raditi, nego se jebati po cijele dane i rađati hordu djece koju ne možeš hraniti... Ovo zvuči blesavo, ali jednostavno, sterilizacija je potrebna i u drugim zemljama, ne samo Indija. Poput Afrike...

Meni nikako ne ide u glavu kako samo siromašne obitelji koji jedva mogu prehraniti djecu imaju najviše djece od bogatog sloja koji jedva da imaju djecu ili tek samo jedno. Ja nisam osuđivao onu majku koja je priznala istinu da mrzi svoju djecu (njih 13 komada) i da bi ih se najradije riješila.

uključio bih i Kinu. :) a oni imaju najviše djece jer su neobrazovani uglavnom, i religiozni (ha, kako to samo dobro ide zajedno, neobrazovanost i pretjerana religioznost?! :zubifale: ) i onda je uglavnom problem i sa kontracepcijom (kao što Elrania reče) i sa pobačajima, itd...
Zug Zug!

Zlikovac

Post by Zlikovac » 11 Jul 2011, 22:55

Andrej wrote:
elrania wrote:
kontracepcija.
Ili se recimo mala popiški nakon kaj svršiš i - sve 5! :D
Zug Zug!

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Jul 2011, 23:26

Zlikovac wrote: Ili se recimo mala popiški nakon kaj svršiš i - sve 5! :D
Iako nismo baš skroz u pičCi što se tiče zaostalosti/siromaštva/neobrazovanosti, frapantno je što stvarno ima odraslih koji poistovjećuju maternicu s mokraćnim mjehurom (znam i osobno i s tv-a primjere) :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Bub

Post by Bub » 11 Jul 2011, 23:31

Dear God!! :facepalm:

elrania

Post by elrania » 11 Jul 2011, 23:35

Andrej wrote:
elrania wrote:
kontracepcija.
je je, tak su moji baba i deda sigurno, al se svejedno 11 komada omaklo.

Post Reply