Conan Red Nails
Nadam se da je netko čuo za ovaj crtani...
skoro zaboravih ima li još ovdje Konanovih fanova
imaju još i maverickovi conani (par brojeva), i dosta brojeva iz stripoteke (znaš li možda u kojim je još strip-revijama izlazio?)dr_gonzo wrote:I ja sam nabavio tu knjižurinu "Complete Chronicles of Conan" 927 str. i jedva čekam da malo zahladi da se dam na čitanje, jer je sada prevruće ovdje kod mene u stanu (zato je u 8. mjesecu malo patio moj blog...ali od ovoga mjeseca sve ide po starom)...
Inače imam i sve do sada izašle Conane (Conan Saga, Conan Slobodne Dalmacije, Malog Marvela, Srednjeg Marvela i Marketprintove Conane...te Chronicles of Conan 1-12)....
Eh, da je bilo staviti Conana u Gospodara Prstenova ne bi trebalo tri knjige nego samo jedna
Vorador wrote: imaju još i maverickovi conani (par brojeva), i dosta brojeva iz stripoteke (znaš li možda u kojim je još strip-revijama izlazio?)
ja od kompleta imam samo veliki marvel, slobodnu dalmaciju i originale king conan/conan the king 55 brojeva
eh za ovo prvi puta čujemdr_gonzo wrote:Vorador wrote: imaju još i maverickovi conani (par brojeva), i dosta brojeva iz stripoteke (znaš li možda u kojim je još strip-revijama izlazio?)
ja od kompleta imam samo veliki marvel, slobodnu dalmaciju i originale king conan/conan the king 55 brojeva
Sretniče...ja tražim te King Conan i Conan the King...ali nikako da negdje naletim...tražim i onu epizodu gdje su zajedno se borili Conan, Belit, Red Sonja i King Kull (najbolja epizoda iako je nisam još čitao)...gdje se to može nabaviti i zna li točno tko koji je to bio broj (ja mislim tamo broj #88 ili tako nešto)...
Nema foršpana, a i slikice se šture iz crtanog...skrivaju ih ako zmija noge....

SLIKERed Nails depicts Conan's greatest ever adventure as he goes deeper into the Jeweled City, where he is reunited with Valeria the pirate. Within the regions of the city, they meet the Princess Tascela who shows a very high amount of interest towards Conan's female companion Valeria, however its more than her body which the Princess lusts... Full of betrayal and against the darkest of sorcery, Conan must use his instincts to save those who he cares about against the influence of the lands most twisted evil.