Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Josef K

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Josef K » 10 Jul 2011, 14:18

Ašow wrote:Nisi trebo logitech uzimati, al dobro sad.
Sjeti me se kad rikne.
A kolko su ti trajale te dvije koje su krepale?

GreenHornet

Post by GreenHornet » 10 Jul 2011, 15:49

covjek kojeg znas na "bok,bok",ako i toliko te na fb nazove kretenom jer imas drugacije misljenje oko necega i makne s friend liste....i sto ucinit?samo mu dignut pozdrav i ignorirat budalu,ili ga naci i pretuci ga? :roll:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Info

Post by Info » 10 Jul 2011, 16:41

Dok sad traje ta Pottermanija, zanima me kakve su knjige? Što je toliko posebno u njima da su svi zaluđeni s njima, a i filmovima. Mislim, da li se isplati sada čitati od početka, a sada sve završava :)
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Info

Post by Info » 10 Jul 2011, 16:45

GreenHornet wrote:covjek kojeg znas na "bok,bok",ako i toliko te na fb nazove kretenom jer imas drugacije misljenje oko necega i makne s friend liste....i sto ucinit?samo mu dignut pozdrav i ignorirat budalu,ili ga naci i pretuci ga? :roll:
Ma ignorirat osim ako nastavi te namjeno provocirat, e onda uzmi stvar u svoje ruke 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Jul 2011, 16:57

Info wrote:Dok sad traje ta Pottermanija, zanima me kakve su knjige? Što je toliko posebno u njima da su svi zaluđeni s njima, a i filmovima. Mislim, da li se isplati sada čitati od početka, a sada sve završava :)
Odlične su makar pomalo pada kvaliteta svakim nastavkom jer knjige postaju sve mračnije i ozbiljnije, pa se gubi ona dječja fantazija kakvu su posjedovale prve dvije knjige. Ali zabavne su za čitanje, pisanje je dobro tako da se lako uživiti u knjige i zaboraviti sve oko sebe. Ima dobrih preokreta, zanimljive radnje, dobrih likova, raznih fantastičnih bića, a tek dementori u trećoj knjizi ili čudovište u drugoj knjizi. Ma izvrsne su knjige. :rock:

Prvo pročitaš knjige, a onda pogledaš filmove - ionako nisu toliko vjerni knjigama jer ima dosta izmijenjenih detalja, a kasnije su mnogo toga izbacili od četvrtog nastavka jer su knjige postale predebele. A Voldemort u filmskom serijalu nije bogznašto...
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 10 Jul 2011, 17:04

Ok, hvala :)

Tako mi sad nešto treba za ljeto, uživancija i lako za čitanje.

Scarface

Post by Scarface » 10 Jul 2011, 18:29

Info wrote:Dok sad traje ta Pottermanija, zanima me kakve su knjige? Što je toliko posebno u njima da su svi zaluđeni s njima, a i filmovima. Mislim, da li se isplati sada čitati od početka, a sada sve završava :)
A gle, ako toliko ljudi obožava taj serijal, onda mora nešto valjat u njemu, zar ne? Knjige su neizmjerno puta bolje od filmova i ne bi se složija s johnom da gube na kvaliteti svakim nastavkom, čak suprotno. Svaka iduća je puno bolje napisana (ili je Rowling napredovala il je imala ispomoć, šta je vjerojatnije), ima puno razrađenije i kompleksnije likove, i sama završnica je jedna od najboljih i najkompletnijih ikad. Fenomen je teško objasnit, jednostavno se poklopila ona stara "prava osoba, tj, ideja na pravom mistu u pravo vrime". Ima nešto u pelerinama, magičnim štapićima, kultnom trojcu djece detektiva i arhitepu zla zmijskog izgleda. Priča je to o preobrazbi nevinosti dječjeg doba u zrelost odrastanja, o potraćenim idealima i izgubljenim prilikama. A i mora se priznat i da su negativci ništa manje kvalitetno odrađeni. Voldemort doista stoji rame uz rame jednom Vaderu po popularnosti i jezi, a i njegov origin opisan u 6. knjizi itekako produbljuje njegov lik.

Mogu ti samo reć da ne poznajen nijednu osobu koja je Pottera počela čitat i koja ga nije zavolila, poznajen samo one koji se ne usude počet iz raznih predrasuda.

Idem baš u utorak na ponoćnu pretpretpremijeru i jedva jebeno čekan, jer po trailerima vidin da će zadnja bitka bit bolja nego u knjizi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Jul 2011, 18:40

Scarface wrote:
A gle, ako toliko ljudi obožava taj serijal, onda mora nešto valjat u njemu, zar ne? Knjige su neizmjerno puta bolje od filmova i ne bi se složija s johnom da gube na kvaliteti svakim nastavkom, čak suprotno. Svaka iduća je puno bolje napisana (ili je Rowling napredovala il je imala ispomoć, šta je vjerojatnije), ima puno razrađenije i kompleksnije likove, i sama završnica je jedna od najboljih i najkompletnijih ikad. Fenomen je teško objasnit, jednostavno se poklopila ona stara "prava osoba, tj, ideja na pravom mistu u pravo vrime". Ima nešto u pelerinama, magičnim štapićima, kultnom trojcu djece detektiva i arhitepu zla zmijskog izgleda. Priča je to o preobrazbi nevinosti dječjeg doba u zrelost odrastanja, o potraćenim idealima i izgubljenim prilikama. A i mora se priznat i da su negativci ništa manje kvalitetno odrađeni. Voldemort doista stoji rame uz rame jednom Vaderu po popularnosti i jezi, a i njegov origin opisan u 6. knjizi itekako produbljuje njegov lik.

Mogu ti samo reć da ne poznajen nijednu osobu koja je Pottera počela čitat i koja ga nije zavolila, poznajen samo one koji se ne usude počet iz raznih predrasuda.

Idem baš u utorak na ponoćnu pretpretpremijeru i jedva jebeno čekan, jer po trailerima vidin da će zadnja bitka bit bolja nego u knjizi.
da, posljednja knjiga je bila preodlična, vrijedna čekanja. Ma samo mi je peta knjiga bila najslabija u serijalu, ali ionako iznova čitam, pa da vidim kakav će mi sada biti. Jedino nervira što ću se morati namučiti da se dokopam zadnjih par nastavaka jer ih nije bilo tamo...

A katastrofa to kako su uništili sve knjige od Harry Pottera, u užasnom lošem stanju su.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 10 Jul 2011, 19:55

e da,@zadro, skoro zaboravih, čestitke za fax :)
Image

Josef K

Post by Josef K » 10 Jul 2011, 20:01

Hvala! :D

GreenHornet

Post by GreenHornet » 10 Jul 2011, 21:39

Info wrote:
GreenHornet wrote:covjek kojeg znas na "bok,bok",ako i toliko te na fb nazove kretenom jer imas drugacije misljenje oko necega i makne s friend liste....i sto ucinit?samo mu dignut pozdrav i ignorirat budalu,ili ga naci i pretuci ga? :roll:
Ma ignorirat osim ako nastavi te namjeno provocirat, e onda uzmi stvar u svoje ruke 8)
Hm,uglavnom...Izvrijedao me jer sam ja sprdao Marijanu iz BB...I onda saznam da mu je zena puno gora od doticne... :mrgreen: :mrgreen: To mi je dosta,nema potrebe svadati se. :zubifale:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Andrej

Post by Andrej » 10 Jul 2011, 22:00

Vidim, čovek si liberalnih shvatanja i pomirljiv u komunikaciji. :lol:
Ma ko jebe budalu, što da trošiš vreme na njega.... :supz:
We're all mad here...

Sammy

Post by Sammy » 10 Jul 2011, 22:52

vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Info

Post by Info » 11 Jul 2011, 11:06

Scarface wrote:

Mislim da ću sada na ljeto pokušat pročitati sve knjige ako stignem :zubifale:

Danas krećem :supz:

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Jul 2011, 11:09

ja razmišljam to sve pročitati i pogledati jednog dana. mada mi se čini da ću prije pogledati.. :lol:

Locked