A kolko su ti trajale te dvije koje su krepale?Ašow wrote:Nisi trebo logitech uzimati, al dobro sad.
Sjeti me se kad rikne.
Last Post Wins !!!11one
- Josef K
Re: Last Post Wins !!!11one
-
covjek kojeg znas na "bok,bok",ako i toliko te na fb nazove kretenom jer imas drugacije misljenje oko necega i makne s friend liste....i sto ucinit?samo mu dignut pozdrav i ignorirat budalu,ili ga naci i pretuci ga? 

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Info
Dok sad traje ta Pottermanija, zanima me kakve su knjige? Što je toliko posebno u njima da su svi zaluđeni s njima, a i filmovima. Mislim, da li se isplati sada čitati od početka, a sada sve završava 

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Info
Ma ignorirat osim ako nastavi te namjeno provocirat, e onda uzmi stvar u svoje rukeGreenHornet wrote:covjek kojeg znas na "bok,bok",ako i toliko te na fb nazove kretenom jer imas drugacije misljenje oko necega i makne s friend liste....i sto ucinit?samo mu dignut pozdrav i ignorirat budalu,ili ga naci i pretuci ga?

- john_constantine
Odlične su makar pomalo pada kvaliteta svakim nastavkom jer knjige postaju sve mračnije i ozbiljnije, pa se gubi ona dječja fantazija kakvu su posjedovale prve dvije knjige. Ali zabavne su za čitanje, pisanje je dobro tako da se lako uživiti u knjige i zaboraviti sve oko sebe. Ima dobrih preokreta, zanimljive radnje, dobrih likova, raznih fantastičnih bića, a tek dementori u trećoj knjizi ili čudovište u drugoj knjizi. Ma izvrsne su knjige.Info wrote:Dok sad traje ta Pottermanija, zanima me kakve su knjige? Što je toliko posebno u njima da su svi zaluđeni s njima, a i filmovima. Mislim, da li se isplati sada čitati od početka, a sada sve završava

Prvo pročitaš knjige, a onda pogledaš filmove - ionako nisu toliko vjerni knjigama jer ima dosta izmijenjenih detalja, a kasnije su mnogo toga izbacili od četvrtog nastavka jer su knjige postale predebele. A Voldemort u filmskom serijalu nije bogznašto...
Michel puši karu.
- Info
Ok, hvala
Tako mi sad nešto treba za ljeto, uživancija i lako za čitanje.

Tako mi sad nešto treba za ljeto, uživancija i lako za čitanje.
- Scarface
A gle, ako toliko ljudi obožava taj serijal, onda mora nešto valjat u njemu, zar ne? Knjige su neizmjerno puta bolje od filmova i ne bi se složija s johnom da gube na kvaliteti svakim nastavkom, čak suprotno. Svaka iduća je puno bolje napisana (ili je Rowling napredovala il je imala ispomoć, šta je vjerojatnije), ima puno razrađenije i kompleksnije likove, i sama završnica je jedna od najboljih i najkompletnijih ikad. Fenomen je teško objasnit, jednostavno se poklopila ona stara "prava osoba, tj, ideja na pravom mistu u pravo vrime". Ima nešto u pelerinama, magičnim štapićima, kultnom trojcu djece detektiva i arhitepu zla zmijskog izgleda. Priča je to o preobrazbi nevinosti dječjeg doba u zrelost odrastanja, o potraćenim idealima i izgubljenim prilikama. A i mora se priznat i da su negativci ništa manje kvalitetno odrađeni. Voldemort doista stoji rame uz rame jednom Vaderu po popularnosti i jezi, a i njegov origin opisan u 6. knjizi itekako produbljuje njegov lik.Info wrote:Dok sad traje ta Pottermanija, zanima me kakve su knjige? Što je toliko posebno u njima da su svi zaluđeni s njima, a i filmovima. Mislim, da li se isplati sada čitati od početka, a sada sve završava
Mogu ti samo reć da ne poznajen nijednu osobu koja je Pottera počela čitat i koja ga nije zavolila, poznajen samo one koji se ne usude počet iz raznih predrasuda.
Idem baš u utorak na ponoćnu pretpretpremijeru i jedva jebeno čekan, jer po trailerima vidin da će zadnja bitka bit bolja nego u knjizi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
da, posljednja knjiga je bila preodlična, vrijedna čekanja. Ma samo mi je peta knjiga bila najslabija u serijalu, ali ionako iznova čitam, pa da vidim kakav će mi sada biti. Jedino nervira što ću se morati namučiti da se dokopam zadnjih par nastavaka jer ih nije bilo tamo...Scarface wrote:A gle, ako toliko ljudi obožava taj serijal, onda mora nešto valjat u njemu, zar ne? Knjige su neizmjerno puta bolje od filmova i ne bi se složija s johnom da gube na kvaliteti svakim nastavkom, čak suprotno. Svaka iduća je puno bolje napisana (ili je Rowling napredovala il je imala ispomoć, šta je vjerojatnije), ima puno razrađenije i kompleksnije likove, i sama završnica je jedna od najboljih i najkompletnijih ikad. Fenomen je teško objasnit, jednostavno se poklopila ona stara "prava osoba, tj, ideja na pravom mistu u pravo vrime". Ima nešto u pelerinama, magičnim štapićima, kultnom trojcu djece detektiva i arhitepu zla zmijskog izgleda. Priča je to o preobrazbi nevinosti dječjeg doba u zrelost odrastanja, o potraćenim idealima i izgubljenim prilikama. A i mora se priznat i da su negativci ništa manje kvalitetno odrađeni. Voldemort doista stoji rame uz rame jednom Vaderu po popularnosti i jezi, a i njegov origin opisan u 6. knjizi itekako produbljuje njegov lik.Info wrote:Dok sad traje ta Pottermanija, zanima me kakve su knjige? Što je toliko posebno u njima da su svi zaluđeni s njima, a i filmovima. Mislim, da li se isplati sada čitati od početka, a sada sve završava
Mogu ti samo reć da ne poznajen nijednu osobu koja je Pottera počela čitat i koja ga nije zavolila, poznajen samo one koji se ne usude počet iz raznih predrasuda.
Idem baš u utorak na ponoćnu pretpretpremijeru i jedva jebeno čekan, jer po trailerima vidin da će zadnja bitka bit bolja nego u knjizi.
A katastrofa to kako su uništili sve knjige od Harry Pottera, u užasnom lošem stanju su.
Michel puši karu.
- metallicat
-
Hm,uglavnom...Izvrijedao me jer sam ja sprdao Marijanu iz BB...I onda saznam da mu je zena puno gora od doticne...Info wrote:Ma ignorirat osim ako nastavi te namjeno provocirat, e onda uzmi stvar u svoje rukeGreenHornet wrote:covjek kojeg znas na "bok,bok",ako i toliko te na fb nazove kretenom jer imas drugacije misljenje oko necega i makne s friend liste....i sto ucinit?samo mu dignut pozdrav i ignorirat budalu,ili ga naci i pretuci ga?

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Andrej
Vidim, čovek si liberalnih shvatanja i pomirljiv u komunikaciji.GreenHornet wrote:covjek kojeg znas na "bok,bok",ako i toliko te na fb nazove kretenom jer imas drugacije misljenje oko necega i makne s friend liste....i sto ucinit?samo mu dignut pozdrav i ignorirat budalu,ili ga naci i pretuci ga?

Ma ko jebe budalu, što da trošiš vreme na njega....

We're all mad here...
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Info
Mislim da ću sada na ljeto pokušat pročitati sve knjige ako stignemScarface wrote:A gle, ako toliko ljudi obožava taj serijal, onda mora nešto valjat u njemu, zar ne? Knjige su neizmjerno puta bolje od filmova i ne bi se složija s johnom da gube na kvaliteti svakim nastavkom, čak suprotno. Svaka iduća je puno bolje napisana (ili je Rowling napredovala il je imala ispomoć, šta je vjerojatnije), ima puno razrađenije i kompleksnije likove, i sama završnica je jedna od najboljih i najkompletnijih ikad. Fenomen je teško objasnit, jednostavno se poklopila ona stara "prava osoba, tj, ideja na pravom mistu u pravo vrime". Ima nešto u pelerinama, magičnim štapićima, kultnom trojcu djece detektiva i arhitepu zla zmijskog izgleda. Priča je to o preobrazbi nevinosti dječjeg doba u zrelost odrastanja, o potraćenim idealima i izgubljenim prilikama. A i mora se priznat i da su negativci ništa manje kvalitetno odrađeni. Voldemort doista stoji rame uz rame jednom Vaderu po popularnosti i jezi, a i njegov origin opisan u 6. knjizi itekako produbljuje njegov lik.Info wrote:Dok sad traje ta Pottermanija, zanima me kakve su knjige? Što je toliko posebno u njima da su svi zaluđeni s njima, a i filmovima. Mislim, da li se isplati sada čitati od početka, a sada sve završava

Danas krećem

- Wendigo
ja razmišljam to sve pročitati i pogledati jednog dana. mada mi se čini da ću prije pogledati..