Django Unchained (2012)
- Bub
Django Unchained (2012)
Storyline:
A slave-turned-bounty hunter sets out to rescue his wife from the brutal Calvin Candie, a Mississippi plantation owner.
Genre:
Drama | Western
Director:
Quentin Tarantino
Writer:
Quentin Tarantino
Cast:
Leonardo DiCaprio
Samuel L. Jackson
Christoph Waltz
Jamie Foxx
Kerry Washington
Keith Carradine
Treat Williams
IMDb
A slave-turned-bounty hunter sets out to rescue his wife from the brutal Calvin Candie, a Mississippi plantation owner.
Genre:
Drama | Western
Director:
Quentin Tarantino
Writer:
Quentin Tarantino
Cast:
Leonardo DiCaprio
Samuel L. Jackson
Christoph Waltz
Jamie Foxx
Kerry Washington
Keith Carradine
Treat Williams
IMDb
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
filmofil
- john_constantine
- Bub
Re: Django Unchained (2012)
Ma odlična je glumačka postava i navodno će ih biti još, ali dok su tu Waltz i Jackson ne može nikako biti loš film, naravno i ostali su odlični.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- metallicat
- Zlikovac
- elrania
uf, ovo je još najbolja stvarmetallicat wrote:da, vrlo zanimljivo, mada me ovaj dio western ne privlači..
- john_constantine
Priča baš obećava, podsjeća me na Kill Bill. Znači, uobičajeno, 10 % spektakularne akcije i 90 % brbljanja. 
Michel puši karu.
- Bub
Pa da, slažem se i s Elry i Consom, te pošto Tarantino nije nikad radio westerne mislim da će napraviti onako kako samo on zna s puno dobrih dijaloga, te dugačije nego što smo navikli, dat će tu svoju dozu 'nenormalnog' u western...obožavam wester filmove.
- john_constantine
I? Nije prvi koji će to napraviti. Takashi Miike je napravio Sukiyaki Western Django koji je miješao vremenska razdoblja i vrijeme. A Good, bad, weird je bio otkačena posveta kultnom westernu ekcentrična stila. Mislim da će prije Tarantino napraviti špageti western kombinirajući sve moguće iz svojih omiljenih filmova. Kill Bill je imao mnogobrojne reference i posvete iz hrpe filmova kao i svaki njegov film, zato će i ovo biti užitak gledati.Bub wrote:Pa da, slažem se i s Elry i Consom, te pošto Tarantino nije nikad radio westerne mislim da će napraviti onako kako samo on zna s puno dobrih dijaloga, te dugačije nego što smo navikli, dat će tu svoju dozu 'nenormalnog' u western...obožavam wester filmove.
Samo da on ne glumi u niti jednom dijelu scene.
Michel puši karu.
- Bub
Ma znaš da ja nisam na ti s azijskom produkcijom.
Ne kužim što vam smetaju njegove cameo uloge, pojavi se u nekoliko sitnih kadrova, kao što vjerujem da će i ovdje.
Ne kužim što vam smetaju njegove cameo uloge, pojavi se u nekoliko sitnih kadrova, kao što vjerujem da će i ovdje.
- john_constantine
to ti je velika greška, vjeruj mi, ali razumijem.Bub wrote:Ma znaš da ja nisam na ti s azijskom produkcijom.
Ma ne znam, uvijek mi ide na živce s svojom facom, naglaskom, glumom, ma sve...
Michel puši karu.
- Info
Di Caprio
zašto, zašto ga svi traže toliko mi nije jasno. Prosječan glumac
Sad će sigurno netko doći s komentarom da ga takvi kao ja ne vole zato što ga smatraju još onim dječakom iz Titanica, ali nije tako. Stvarno ne vidim čemu sad toliko popma oko njega, kao da ne znam kakvu ulogu je imao koja će se pamtiti zbog njegovih kvaliteta. Niti jedna još, ali baš niti jedna se neće pamtiti za 20, 30 godina kao što se pamte super uloge, likovi od odličnih glumaca. On još nema takvu ulogu i zato je prosječan glumac koji još uvijek čeka svoju ulogu života.
I ovaj nadobudni crnac Jackson. Laje ko pas, takva mu je svaka uloga, dosadan već.
No gleda se svejedno film
Sad će sigurno netko doći s komentarom da ga takvi kao ja ne vole zato što ga smatraju još onim dječakom iz Titanica, ali nije tako. Stvarno ne vidim čemu sad toliko popma oko njega, kao da ne znam kakvu ulogu je imao koja će se pamtiti zbog njegovih kvaliteta. Niti jedna još, ali baš niti jedna se neće pamtiti za 20, 30 godina kao što se pamte super uloge, likovi od odličnih glumaca. On još nema takvu ulogu i zato je prosječan glumac koji još uvijek čeka svoju ulogu života.
I ovaj nadobudni crnac Jackson. Laje ko pas, takva mu je svaka uloga, dosadan već.
No gleda se svejedno film
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Bub
Meni je on baš pojava, baš zato mi i pašu te njegove kvazi ulogice. Mene više interesira Foxx, ne znam kako će se on uklopit.john_constantine wrote:Ma ne znam, uvijek mi ide na živce s svojom facom, naglaskom, glumom, ma sve...
@Info nađi neki hobi, ovi izljevi i pljuvanje po glumcima i redateljima što imaš u zadnje vrijeme stvarno ne shvaćam. Okay ako ti se netko ne sviđa, okay je to reći, čemu toliko gađenje? Nisam ni ja ljubitelj Leonarda, ali to ne znači da će film biti loš.
- elrania
dicaprio je jedan pravi mali dragulj među glumcima koji se od baby facea izrodio u pravu muškarčinu na platnu.
bio mi je ljigav prije, al što ga više gledam, bolji mi je, draži, ljepši...
bio mi je ljigav prije, al što ga više gledam, bolji mi je, draži, ljepši...