Last Post Wins !!!11one
- Josef K
Re: Last Post Wins !!!11one
Eli Roth i Michael Bay 

- john_constantine
potpis. Ja sam već odavno kazao da ga ne podnosim. Hostel serijal mu je sranje. Cabin fever bi bio dobar da nema tako blesavih scena kao onaj kung fu klinac. Mislim, tada me baš bilo sramota što sam uopće gledao taj film. Podnošljiviji je kao glumac...Info wrote:Ko ne voli Eli Rotha neka digne ruku :dizanje ruke:
Odvratni, antipatični miš, štakorčina, iritantan gmaz pun glista. Odvratan frajer![]()
![]()
![]()
![]()
FUJ!!!
Nekakav kvazi horor redatelj, ma da ne bi
Ah, Michael Bay - odličan mi je njegov The rock, a ostalo... ma ima on odličnu akciju, ali izgubi se u papirnatim likovima, jeftinoj radnji i patriotizmu.
Michel puši karu.
- Scarface
Eli Roth je sasvim ok redatelj.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
hvala!metallicat wrote:zaboravih, el, bravo za trojku![]()
ja nisam zadovoljna, jer mi je znanje bar za jednu dobru četvorku, al eto, to su te krasote esejskih ispita.
volim ih najviše, no ovo mi nije leglo. njah
- Info
Eli Roth je smeće od čovjeka, odvratan. Ovo je samo moje osobno stajalište. Jednostavno iritantna pojava, neki manekenčić
Nisam ga ni prije primjećivao. Pogledao Hostel, Cabin Fever, sranja filmovi, loš redatelj i nisam ga zbog tog zamrzio, ali pogledavši ovo http://www.imdb.com/title/tt0450892/ i ko je sve unutra, a i sama lista je
na toj listi više od 90% mi nisu strašni. Ali koga su unutra stavili da govore i jednostavno taj način na koji govore, ma mrš i Eli Roth i one dve plavuše i ostali mladi kvazi horor glumci iz Canib Fevera. Odvratno, gadi mi se takve emisije gdje po mom sudu samo mogu gostovat horor legende od redatelja do glumaca. I bili su, Romero, Carpenter, King, ali su ih zasjenili dve glupe plavuše sa svojim glupavim komentarima pa odvratni Eli Roth sa svojim izgledom i glumom da je on netko i nešto i ostali nadobudni mladi glumci koji nemaju pravo u takvoj emisiji biti, a pogotovo komentirati i to na umišljen način, odvratno.
To me užasno živcira...
A da stvar bude gora pogledao sam i ovo http://www.imdb.com/title/tt0901160/ i naravno, opet glavnu riječ vodi Eli Roth i sada su većinom noviji horori, a nasjtrašniji je Hostel na 1. mjestu
ne ne i ne, nemoguće.
Mene ti takve stvari užasno nerviraju i ne mogu si pomoći, a pogotovo ovaj Roth sa svojim IRITANTNIM izgledom, umišljen i svi ostali ti mladi glumci. Vidiš intrevju neke glumice, a ispod piše Actor: Cabin Fever i ona mi komentira kako se plaši ove i one scene, pa ovo, pa ono, ma daj...
Morao sam se ispuhati

Nisam ga ni prije primjećivao. Pogledao Hostel, Cabin Fever, sranja filmovi, loš redatelj i nisam ga zbog tog zamrzio, ali pogledavši ovo http://www.imdb.com/title/tt0450892/ i ko je sve unutra, a i sama lista je

To me užasno živcira...
A da stvar bude gora pogledao sam i ovo http://www.imdb.com/title/tt0901160/ i naravno, opet glavnu riječ vodi Eli Roth i sada su većinom noviji horori, a nasjtrašniji je Hostel na 1. mjestu

Mene ti takve stvari užasno nerviraju i ne mogu si pomoći, a pogotovo ovaj Roth sa svojim IRITANTNIM izgledom, umišljen i svi ostali ti mladi glumci. Vidiš intrevju neke glumice, a ispod piše Actor: Cabin Fever i ona mi komentira kako se plaši ove i one scene, pa ovo, pa ono, ma daj...

Morao sam se ispuhati

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Josef K
Meni je Cabin Fever odličan, ali mi je svjedno Eli užasno iritantan i također ga nemrem smislit.
- Studeni
za tipa kojeg ne primjećuješ poprilično te pati u životu 

Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- Bub
Ufff što bih ja dao da me tako šta pati u životu, mijenjam sve svoje probleme za Elija.Studeni wrote:za tipa kojeg ne primjećuješ poprilično te pati u životu
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
- Zlikovac
Jebate, čitam sve ovo o Rothu i imam osječaj da bi mu Info zgurao hrđavu štangu u dupe da ga vidi!
Roth je zbilja oduran lik, kaj je je! Meni se odmah zgadio sa Hostelom (koji je btw smeće od filma). Taj čovjek je nekakav kvazi filmaš, progurao ga je samo Tarantino, inače bi i danas bio u nekoj rupetini.
Zapravo on mi je ko sve ove naše "velike estradne zvijezde", koje su jučer živjele u Vukojebinovcima Donjim, a danas su po žutoj štampi.
Puj!

Roth je zbilja oduran lik, kaj je je! Meni se odmah zgadio sa Hostelom (koji je btw smeće od filma). Taj čovjek je nekakav kvazi filmaš, progurao ga je samo Tarantino, inače bi i danas bio u nekoj rupetini.
Zapravo on mi je ko sve ove naše "velike estradne zvijezde", koje su jučer živjele u Vukojebinovcima Donjim, a danas su po žutoj štampi.
Puj!

Zug Zug!
- Josef K
Jes. Vidimo seelrania wrote:oj, zadro, ideš danas, jel?

- elrania
juuhuu! meni frendica s kojom sam trebala otić otkazala, tak da sama dođem.
nisu neke gužve na tome, jel? uvrh glave mi je doć pol sata ranije po kartu?
- Josef K
Do sad na prvom filmu nisu bile. Vjerojatno neče ni danas.elrania wrote:juuhuu! meni frendica s kojom sam trebala otić otkazala, tak da sama dođem.
Mislim da je pol sata prije ok.
Ja isto dođem ranije vjerojatno jer sam prije toga na tribini u Europi, a to če ziher bit gotovo do 9.
- Zlikovac
Kaj idete gledat?
ja šljakam na festivalu i bit ću dio dana u Europi, a onda dajem otkaz da mogu otić na Leptiricu.
ja šljakam na festivalu i bit ću dio dana u Europi, a onda dajem otkaz da mogu otić na Leptiricu.

Zug Zug!