Teretane
-
GreenHornet
Re: Teretane
u prehrani koju drzim propisan mi je bio kruh od mavrovica...kako vise ne stize u dbk(ili je skroz propao),koji bi mi preporucili?zadnjih par dana jedem "graham"...a neki cak kazu da je kukuruzni manje kalorican?
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Andrej
Koliko sam pričao sa par nutricionista(profesionalnih - sa fakultetima, ne onim fensi sa diplomama iz kinder jajeta), kukuruzni je neznatno kaloričniji ali hranjiviji.
Sve sve svodi na to kako se priprema.
Iskreno, ja sam malo odustao od preteranog paženja šta sve jedem i koliko, jer kad tad puknem i onda se pakao oslobodi u vidu "pojeo bih slona za doručak".
Sad sve regulišem aerobnim treningom i naravno gledam da makar izbalnsiram unos proteina, u-hidrata i masti.
Doduše, ja sam više rekreativac, malo napredniji ali ipak ni blizu ozbiljnim vežbačima.
Ašowe durže....gledao sam pojedince u teretani koji jedu duplo više hrane za obrok od svega u tom klipu
Jednom ću da zamolim instruktora da mi dozvoli da ga slikam kako jede....
Čovek je tačno 196 visok i ima blizu 180 kila.
Da vidiš kako izgleda kad uzme kutiju od 3kg u kojoj su nekada bili proteini i napuni je keksom, bananama i mlekom do vrha i sve to pojede za par minuta.
Insulinski mutant
Sve sve svodi na to kako se priprema.
Iskreno, ja sam malo odustao od preteranog paženja šta sve jedem i koliko, jer kad tad puknem i onda se pakao oslobodi u vidu "pojeo bih slona za doručak".
Sad sve regulišem aerobnim treningom i naravno gledam da makar izbalnsiram unos proteina, u-hidrata i masti.
Doduše, ja sam više rekreativac, malo napredniji ali ipak ni blizu ozbiljnim vežbačima.
Ašowe durže....gledao sam pojedince u teretani koji jedu duplo više hrane za obrok od svega u tom klipu
Da vidiš kako izgleda kad uzme kutiju od 3kg u kojoj su nekada bili proteini i napuni je keksom, bananama i mlekom do vrha i sve to pojede za par minuta.
Insulinski mutant
We're all mad here...
- Bub
brate di si ti jebo te kurac,, nema te
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Hahahahahahaha, evo care, pijem - pišam, pijem - pišam, a bajk sam zgovnaoBub wrote:brate di si ti jebo te kurac,, nema te
We're all mad here...
- Bub
tako treba, pa dešta je bilo sa bajkomAndrej wrote:Hahahahahahaha, evo care, pijem - pišam, pijem - pišam, a bajk sam zgovnaoBub wrote:brate di si ti jebo te kurac,, nema te
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
GreenHornet
Ovo je moja prehrana 6 puta tjedno (nedjeljom mogo sve jesti,naravno,u normalnim kolicinama)
Kad radim jutro:
Doruca-zobene pahuljice s malo meda,mlijeko 0,9% masnoce+protein+glutamin
Meduobrok-tunjevina s maslinovim uljem+250 grama posnog sira
Rucak-integralna pasta s pelatom+1 feta kruha(crni)
Vecera-voce
Kad radim popodne:
Dorucak isto.
Meduobrok-voce.
Rucak-kuhana piletina (bez soli,masnoce,ulja) s pelatom+1,2 fete kruha(crni)
Vecera-tunjevina s maslinovim uljem+250 grama posnog sira.
Jos iza ili prije treninga popijem protein i glutamin.
I tako od 4.4.
Da ne duzim,vise skoro ni jedne hlace ne mogu nositi,morao sam 5-6 komada novih kupiti,a neke vec spadaju.
Mislim na 90 kg (sad sam na 95-96) doci,ali onda slijedi problem-kako odrzavati to?!
Mozda najboljem da platim nutricionistu da mi on sastavi cijelu prehranu...
Zaboravih-moze se piti samo voda i mineralna.Ali ja degen 2 puta tjedno mjesam vino s mineralnom.

E da-NEMA UGLJIKOHIDRATA PONEDJELJKOM.
Kad radim jutro:
Doruca-zobene pahuljice s malo meda,mlijeko 0,9% masnoce+protein+glutamin
Meduobrok-tunjevina s maslinovim uljem+250 grama posnog sira
Rucak-integralna pasta s pelatom+1 feta kruha(crni)
Vecera-voce
Kad radim popodne:
Dorucak isto.
Meduobrok-voce.
Rucak-kuhana piletina (bez soli,masnoce,ulja) s pelatom+1,2 fete kruha(crni)
Vecera-tunjevina s maslinovim uljem+250 grama posnog sira.
Jos iza ili prije treninga popijem protein i glutamin.
I tako od 4.4.
Da ne duzim,vise skoro ni jedne hlace ne mogu nositi,morao sam 5-6 komada novih kupiti,a neke vec spadaju.
Mislim na 90 kg (sad sam na 95-96) doci,ali onda slijedi problem-kako odrzavati to?!
Mozda najboljem da platim nutricionistu da mi on sastavi cijelu prehranu...
Zaboravih-moze se piti samo voda i mineralna.Ali ja degen 2 puta tjedno mjesam vino s mineralnom.
E da-NEMA UGLJIKOHIDRATA PONEDJELJKOM.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Ašow
Andrej wrote:Ašowe durže....gledao sam pojedince u teretani koji jedu duplo više hrane za obrok od svega u tom klipu![]()
Da vidiš kako izgleda kad uzme kutiju od 3kg u kojoj su nekada bili proteini i napuni je keksom, bananama i mlekom do vrha i sve to pojede za par minuta.![]()
Insulinski mutant
Al ne kuzim, zasto? Jednostavno zasto?
- Andrej
Teretana je mnogo zajebana stvar brate. Ideš i vežbaš ko lud, okrećeš se oko sebe, tripuješ da svi bolje napreduju od tebe a ogledalo te laže da ne ličiš ninašta i da si manji od svih.Ašow wrote: Al ne kuzim, zasto? Jednostavno zasto?
Nagledao sam se mnogo ljudi koji odlično izgledaju s vrhunskom masom i definicijom koji od sebe kasnije naprave gromade od 200 kila.
To sve ide iz glave.
Ne volim nikoga da osuđujem jer svako od nas ima neki fetiš ili nešto što ga čini srećnim.
Profesionalci su druga priča. To je njihov posao.
Ja sam poprilično krupan, ali brate...mogu lagano da istrčim 10 kilometara, sparingujem pola sata, plivam beskonačno.....
Zadnjih par godina forsiram kondiciju i razgibanost do maksimuma.
We're all mad here...
- Ašow
Znam što mi pričaš jer sam iste ljude gledao i ja dok sam pičio u teretanu.
Al dok sam trenirao plivanje, to je bilo nešto totalno drugačije.
Tamo smo svi imali definiciju kak treba i lijepe pločice na leđima, ravnomjerno obojano tijelo i tak još par stvari. Ono, perfect shit.
Al naravno da me cigareta sjebala i izgubio sam masovno na kondiciji. Prije po treningu 2 kilometra otplivam, dođem neki dan na bazen, otplivam 200metara i već se uspušem.
Ah, jebiga, bar nisam zaboravio kak plivat. Al ono, prije mi za 50metara delfin trebalo nekih 40-45sekundi, za kraul sam išao ispod 40, a sad... brijem da mi je kraul iznad minute, a delfin minuta i pol negdje.
(Računaj da sam prestao trenirati sa 13 godina, a trenirao sam od 8.)
Al dok sam trenirao plivanje, to je bilo nešto totalno drugačije.
Tamo smo svi imali definiciju kak treba i lijepe pločice na leđima, ravnomjerno obojano tijelo i tak još par stvari. Ono, perfect shit.
Al naravno da me cigareta sjebala i izgubio sam masovno na kondiciji. Prije po treningu 2 kilometra otplivam, dođem neki dan na bazen, otplivam 200metara i već se uspušem.
Ah, jebiga, bar nisam zaboravio kak plivat. Al ono, prije mi za 50metara delfin trebalo nekih 40-45sekundi, za kraul sam išao ispod 40, a sad... brijem da mi je kraul iznad minute, a delfin minuta i pol negdje.
(Računaj da sam prestao trenirati sa 13 godina, a trenirao sam od 8.)
- Alastorus
Dizanje vreća s cementom,jer bauštela je za prave dečke,hebeš teretanu,tamo muda ne rastu.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
-
GreenHornet
- Ašow
Najviše na baušteli što raste jest tolerancija.GreenHornet wrote:Ne rastu ni na bausteli.
- Alastorus
Znam da ne rastu,a sto se tolerancije,ne bih bas rekao,vise da ti raste prag netolerancije.Ašow wrote:Najviše na baušteli što raste jest tolerancija.GreenHornet wrote:Ne rastu ni na bausteli.
Now I lay me down to sleep,
- Info
Iskreno, ne shvaćam zašto ljudi idu u teretane
za takve imam posebno mišljenje, fakeri, debili, idioti, imbecili i da dalje ne nabrajam
Najbolje je doma sve radit kada imaš sve pristupačno
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Info
Naravno, zajebavam seInfo wrote:Iskreno, ne shvaćam zašto ljudi idu u teretaneza takve imam posebno mišljenje, fakeri, debili, idioti, imbecili i da dalje ne nabrajam
![]()
![]()
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"