i slažem se za one scene što si naveo u offtopicu da su najjače.
Koji ste horror zadnji gledali?
- elrania
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
i slažem se za one scene što si naveo u offtopicu da su najjače.
- Robert Sikert
Predajem se... i ja idem gledati taj "Insidious" ovaj vikend... ako ga svi hvalite, onda vam vjerujem, ekipa...
- electric_eye
i meni je film bio prosjek ne znam zbog cega film toliko preporucuju.callac wrote:zar i ti?Wendigo wrote:insidious (2010)
4,5/5 - napokon dobar horror. usrao sam se živ.![]()
osjećam se ugroženo, asf, disi??
jedino super u filmu mi je bio izgled demona
- Asfodel
Neka, jedan protiv svih shema mi je uvijek bila napaljujućacallac wrote:zar i ti?Wendigo wrote:insidious (2010)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
- metallicat
najčešće sam ja ta, možda se ovaj put drukčijeAsfodel wrote:Neka, jedan protiv svih shema mi je uvijek bila napaljujućacallac wrote:zar i ti?Wendigo wrote:insidious (2010)

- Victor Crowley
Surf Nazis Must Die
Ne znam je li ovo horror ili drama, ali eto... Može ocjena 2/10 (samo zbog one glave u moru) ili ajde bar 3/10 zato što je Troma mada se i oni kvare što sve više u zadnje vrijeme gledam njihovih filmova.
Ne znam je li ovo horror ili drama, ali eto... Može ocjena 2/10 (samo zbog one glave u moru) ili ajde bar 3/10 zato što je Troma mada se i oni kvare što sve više u zadnje vrijeme gledam njihovih filmova.
- Sammy
Fritt vilt III (2010) - 4/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Victor Crowley
Update:
The Burning; kako ovakve filmove obožavam
Čim sam vidio kamp mirisalo mi je na nešto dobro što je na kraju i bilo. Jedina zamjerkica su cure koje ne daju nikome
Pobogu, kamp film, cure/dečki... Ne tzreba puno zbrajati. Ali OK, odličan film. 9/10
Meatball Machine; Japanci su kraljevi, blago rečeno. Baš sam se poželio krvi i prosutih crijeva nakon Burning pa mi je film sjeo samo tako. No na njega imam malo veću zamjerku, previše traje borba (da ne pišem koja, jer možda će još netko gledati) i previše romantike. No nije puno smetalo. 7.5/10
The Burning; kako ovakve filmove obožavam
Meatball Machine; Japanci su kraljevi, blago rečeno. Baš sam se poželio krvi i prosutih crijeva nakon Burning pa mi je film sjeo samo tako. No na njega imam malo veću zamjerku, previše traje borba (da ne pišem koja, jer možda će još netko gledati) i previše romantike. No nije puno smetalo. 7.5/10
-
BiznisMan
Insidious (2011.)
Prva polovica filma, bas mi je jebeno legla isprepadoa sam se na nekoliko scena i to bas junacki... Pomislih: "Ovo ce napkon biti dobar horror unazad ne znam koliko sto sam pogledao..." Druga polovica filma...ne znam jel to samo meni...al bas mi je bzvz... Totalno sam onda izgubio pojam u filmu i kraj mi je bio predvidiv... 6/10
Prva polovica filma, bas mi je jebeno legla isprepadoa sam se na nekoliko scena i to bas junacki... Pomislih: "Ovo ce napkon biti dobar horror unazad ne znam koliko sto sam pogledao..." Druga polovica filma...ne znam jel to samo meni...al bas mi je bzvz... Totalno sam onda izgubio pojam u filmu i kraj mi je bio predvidiv... 6/10
- cactus
Beast From Haunted Cave (1959)
Teško je ocijeniti,gluma i priča prolaze ali efekti i zvijerčica su mrvicu smiješni,pozitivno je da nema CGI-a. I traje tek sat vremena i neku minutu što je zapravo bio razlog da pogledam film između odabira nečeg novijeg.
6/10
Teško je ocijeniti,gluma i priča prolaze ali efekti i zvijerčica su mrvicu smiješni,pozitivno je da nema CGI-a. I traje tek sat vremena i neku minutu što je zapravo bio razlog da pogledam film između odabira nečeg novijeg.
6/10
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- john_constantine
cool postercactus wrote:Beast From Haunted Cave (1959)
6/10

Michel puši karu.
-
mate21
Evil Dead II katastrofa od filma. 1/10 
- Bub
Slobodno udari glavom u zid, neće bolit vjeruj mi.mate21 wrote:Evil Dead II katastrofa od filma. 1/10
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
Ghrall
Bub wrote:Slobodno udari glavom u zid, neće bolit vjeruj mi.mate21 wrote:Evil Dead II katastrofa od filma. 1/10