sad spava na verandi (nadam se) i sutra joj bježim uzet neku mačju hranu, jer smo sad jeli kobasu koju sam joj morala trgati na komadiće i gurat u usta da pojede.
ovi dolje starci od gazde joj izgleda nisu niš davali danas. =/

noup, tu cicu sam ja metnila, od moje frendice. ovo je cica koju je elri pominjala neki dan tu na formuBub wrote:Ček jel to ona cica što sam nešto vidio na face-u?
Slatkiš mali!!
mijenjam ju za svoju mačku, hoćeš?elrania wrote:nije ta na fejsu, to sam tek sad poslikala kad sam joj išla dat malo jest. mijaukala mi je tu po verandi pa da frendu pokažem, jer me tražio i onda sam morala svima vama
došla je tu prekjučer od nekuda i sestra i stari od gazde bi je uzeli, al baka ne da bla bla bla, no nadam se da će je ostaviti, jer mala je baš divna. umiljata nevjerojatno i sam se trpa u krilo i želi maziti i da netko bude s njom.
ne znam koliko je stara.. nagađam da ima sad neka 2-3 mjeseca. taman bi bilo super da je ostave tu i da se razjača dok je toplo i onda fino zimu pregrmi il kod nas na verandi ili dolje u nekoj kućici što sad grade i ko bog.
tak me razveselilo vidjet micu i tu gdje sam doselila; ne mogu se izgleda nikad maknut od njih