Igre, konzole i slično
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
Asassin creed: revelations gameplay trailer
Ne mogu reći da sam oduševljen... Previše liči na prvi dio, samo s više akcije. Grafika je slična kao prošli nastavak, valjda će biti bolje optimizirana za razliku od prošle ekspanzije. A sve ostalo djeluje isto... Znam da je to završno poglavlje u serijalu koje bi trebalo otkriti novog lika, ali sada mi stvarno ta franšiza djeluje kao muženje novaca...
Ne mogu reći da sam oduševljen... Previše liči na prvi dio, samo s više akcije. Grafika je slična kao prošli nastavak, valjda će biti bolje optimizirana za razliku od prošle ekspanzije. A sve ostalo djeluje isto... Znam da je to završno poglavlje u serijalu koje bi trebalo otkriti novog lika, ali sada mi stvarno ta franšiza djeluje kao muženje novaca...
Michel puši karu.
- Andrej
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Živ se iskakah po onim zidovima. Ko majmunče.
Živ se iskakah po onim zidovima. Ko majmunče.
We're all mad here...
- john_constantine
dungeon siege 3 - malo sam igrao, ali već djeluje loše... Mislim, retardirana staza u kojem možeš samo naprijed, natrag. Bilo je toga već u prva dva nastavka, ali bar se stekao dojam da je okolina puno veća s većim izborom, a ovdje ideš po uskoj stazi... Akcija je dobra makar ništa posebno. Ali kontrole šlampave, grafika dobra i optimizirana. A priča, solidna.
Michel puši karu.
-
olio
kad se sjetim dungeon siege prvog dijela, sati igranja, sati bačeni na multiplay

EDIT:
prešao
Prince of persia the forgotten sands
nisam oduševljen, jedino šta ću pamtit je super vizualno odrađen final fight koji je i prelagan (kao i ostatak igre).
Priča me nije niti malo dotakla, a igra nije na razini prošlih nastavaka.
Najviše me pogodia nedostatak cutscena, ovdje su sve bezvezkaste i u igrinom engineu.
A u trilogiji cutscene su vizualno savršenstvo
Trilogiju sam prešao puno puta, ali ovo neću ponovno igrat.
6.5/10
EDIT:
prešao
Prince of persia the forgotten sands
nisam oduševljen, jedino šta ću pamtit je super vizualno odrađen final fight koji je i prelagan (kao i ostatak igre).
Priča me nije niti malo dotakla, a igra nije na razini prošlih nastavaka.
Najviše me pogodia nedostatak cutscena, ovdje su sve bezvezkaste i u igrinom engineu.
A u trilogiji cutscene su vizualno savršenstvo
Trilogiju sam prešao puno puta, ali ovo neću ponovno igrat.
6.5/10
- dr_gonzo
Namjeravam kupiti Mass Effect 2 za Xbox 360, ali me nešto jebe...
Verzija sa certifikatom 15 je 14 funti, dok je ona sa certifikatom 18 19 funti. Sad me zanima zbog čega je takva razlika između te dvije igre?
Verzija sa certifikatom 15 je 14 funti, dok je ona sa certifikatom 18 19 funti. Sad me zanima zbog čega je takva razlika između te dvije igre?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- maddjuro
Re:
mislim da u igri ima "situacija za odrasle" ; ja si namjeravam za xbox360 sad naručit s ebaja lost odyssey, i Fial fantasy 13; to sam našao na njuškalu, al ne javljaju mi se ljudi koje sam kontaktirao, tak da cu za istu cjenu to s ebaya naručitdr_gonzo wrote:Namjeravam kupiti Mass Effect 2 za Xbox 360, ali me nešto jebe...
I may be an idiot, but i am no fool.
- Dragonrage
Do prije par dana nisam ni znao da je novi Hitman u izradi...JEBENO!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=KU1Zkj2wNWk
http://hitman.com/
http://www.youtube.com/watch?v=KU1Zkj2wNWk
http://hitman.com/
-
olio
igram trenutno
red faction guerrilla
nije loše, igra za uživanje u razaranju svega, da svega. Baš je predivno rušiti visoke građevine.
Inače priča je bezvezna, ima glupastih misija, ali kaos je ipak glavna tema
red faction guerrilla
nije loše, igra za uživanje u razaranju svega, da svega. Baš je predivno rušiti visoke građevine.
Inače priča je bezvezna, ima glupastih misija, ali kaos je ipak glavna tema
- maddjuro
Mass effect- super igra, osobno mi je bolja od dragon agea, ovu sam usporedbu napravio jer su obe igre od iste firme, i imaju nekih sličnosti. Sviđa mi se što glavni lik ima glas, možete birati "dark i light " stranu, odnosno renegade ili (nešto, nemogu se sada sjetiti što). Također se može birati i nekoliko klasa za vašega glavnoga lika. Imate 6 likova koje ožete koristiti u ekipi , od kojih cete neke svakako izgubiti. Ima nekih odličnih space battle animacija. Super igra, svakako je preporučam, baš me zanima kako ce se priča nastaviti u dvojci.
Sada cu zaigrati nastavak american mcgee alice-a; po imenu alice: madness returns, koja se odvija 11 godina nakon orginala, koji je izašao 2000-te
Sada cu zaigrati nastavak american mcgee alice-a; po imenu alice: madness returns, koja se odvija 11 godina nakon orginala, koji je izašao 2000-te
- Andrej
- Decadentor
- Josef K
Još imam traume od prvih 10 minuta prvog dijela.Andrej wrote:Pojavio se F.E.A.R. 3 na torentima
- Andrej
Baš me interesuje kako će izgledati trojka, pogotovu što je na njoj radio John Carpenter...
We're all mad here...
- maddjuro
team fortress 2 je od danas free, može se skinuti s steama i derati do mile volje
- maddjuro
alice madness returns- nastavak american mcgee's alice iz 2000. Za razliku od prvoga djela koji ej bio pucačuna iz trećeg lica, barem je se tako sjećam, ova je igra "puzzle platformer", dok borbe ima nešto ali to nije fokus igre. Borbi ima svao malo ali su relativno repetetivne. Sama atmosfera u igri je ok, ali bi izdvojio da je zadnje poglavlje u igri s najboljom atmosferom, dok prethodna četiri iako ok mogla su biti bolja. Kontrola alise je dobra, nije bilo problema s kamerom, ali sama igra je skakutanje po platformama s tu i tamo nekom lakšom zagonetkom za rješiti, te ponekim susretom s neprjateljima. Svaki od 5 poglavlja ima nekih svojih specifičnih neprijatelja te nekolicinu koji se ponavljaju. Također u svakom poglavlju alisa ima drugačiju haljinu, dizajniranu da bi bila slične tme kao i poglavlje; osobno mi je najbolja bila ona crna izprvog poglavlja. naželost, izuzev zadnjega bossa, i igri nema nikakvih boss borbi.Što se tiče oružja imate nož, te nekoliko oružja koja iako se tu i tamo mogu ili moraju upotrjebiti, im je primarna svrha da bi se napredovalo u igir, tipa da se pogodi neki prekidač izdaleka ili probije zid. Sama priča se nastavlja direktno na prvi dio, doznajemo tko je i zašto zapalio njenu kuću u čijem je požaru poginula njezina obitelj. Ono što moram pohvaliti je odabir glasova i sam dijalog. Dopali su mi se naglasci. Animacije su odrađene , mislim da se to tako zove, kolaž tehnikom tj. izgleda kao da su izrezali komad papira i onda se to skupa s još nekoliko takvih izrezaka kreće te uz dijalog nešto izvodi. Glazba u igri je isto solidna.
Alisa ima jednu transformaciju koja je na neko vrjeme čini besmrtnom i znatno jačom, a ta se transformacija može aktivirati kada ste skroz pri kraju s energijom; evo i jedna slika iste
Da zaključim; igra je ok, ali nije bila ono što sam očekivao uzevši u obzir kakav je tip igre bio prethodni nastavak. Sama igra zna biti repetetivna, s jako lakim zagonetkama, a one zagonetke koje su malo teže se mogu preskočiti. Ovo sam igrao na xboxu, tako da neznam kako se kontroel ponašaju ako se igra preko PCa.
Alisa ima jednu transformaciju koja je na neko vrjeme čini besmrtnom i znatno jačom, a ta se transformacija može aktivirati kada ste skroz pri kraju s energijom; evo i jedna slika iste
SpoilerShow